Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Долни Богров-платеното
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Долни Богоров-платеното
Колеги, да Ви запитам има ли вариант при който, да се лови каракуда само, мисълта ми е, че шарана не ме вълнува, искам да си половя каракудки след работа малко без да бия много път, на мач. Да споделите къде ще е удачно да застана, стръв и т.н.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Може да се лови каракуда като има много хубави парчета! Но трябва да не стреляш пелети по малко житце и 1-2 зърна царевичка мисля че ше има ефект. Като първо пробвай без да стреляш нищо много е вероятно да те нападнат каракудите така. А за място някъде по настрани където е по усамотено.
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Видях колега които търсеше само Каракуди, беше направил приличен риболов. Половин живарник (телен) беше напълнил. Беше застанал под къщичката на пазачите която е в ъгъла, там където има малко заливче. Въпросните риби улови за около 3-4 часа. Каква стръв е използвал не мога да кажа, беше далеч от мен.topsoft написа:Колеги, да Ви запитам има ли вариант при който, да се лови каракуда само, мисълта ми е, че шарана не ме вълнува, искам да си половя каракудки след работа малко без да бия много път, на мач. Да споделите къде ще е удачно да застана, стръв и т.н.
Мерси за отговорите, мисля да мина тази седмица след работа, като ще ги търся май само на житце ма ще видим....време е да ида и аз до тоя гьол 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
някой пробвал ли е на пружина с 2 куки и стереопорени топчета, а за захранка качамак 

Викат ми Николаев 

- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Пробвай по-наблизо до брегаtopsoft написа:Мерси за отговорите, мисля да мина тази седмица след работа, като ще ги търся май само на житце ма ще видим....време е да ида и аз до тоя гьол

- Don Corleone
- фен клуб-скобар
Аз ловях така на Ст.Загора и имах успех. Само, че на пружината кюспе или захранка. Като захранката беше в пъти по - уловистаzaribanask8 написа:някой пробвал ли е на пружина с 2 куки и стереопорени топчета, а за захранка качамак

Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да

- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Аз на качамак съм ловил и съм имал успех, но питам конкретно на Богров дали работи тактиката с домашния качамак не с друга захранка, защото ми е мерак, от скоро се научих да го правя.Ще съм благодарен ако някой споделиDon Corleone написа:Аз ловях така на Ст.Загора и имах успех. Само, че на пружината кюспе или захранка. Като захранката беше в пъти по - уловистаzaribanask8 написа:някой пробвал ли е на пружина с 2 куки и стереопорени топчета, а за захранка качамак

Викат ми Николаев 

Колеги, след обяд отивам да мъча каракудите на богоров, някъкви последни напътствия и съвети да ми дадете? Малко се колебах, заради жегата, ама се надявам да има активни рибки.

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега, слагаш торен и храниш с захранка за каракуда и хващаш само каракуда.
Преди време го пробвах и направих 39 каракуди с дебри размери.
Успех.
Преди време го пробвах и направих 39 каракуди с дебри размери.
Успех.

До догодина забраната нема ходя повече, има много шаран, даже хванах на 2 бели! Освен тва ме издразни много,че тоя ми се разсвири с неква свирка да сме си ходели в 19:40!!!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
А аз по това време вадех шаран 11.200кг
Пълен провал претърпях с каракудите. Още от сутринта ми влязоха шарани и за целия ден имам 5 или 6 таранки само. Перфектен риболов се получи, с много риби, но без гърбучи

Пълен провал претърпях с каракудите. Още от сутринта ми влязоха шарани и за целия ден имам 5 или 6 таранки само. Перфектен риболов се получи, с много риби, но без гърбучи

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re:
Работи до 20:00, не знаеше ли.topsoft написа:До догодина забраната нема ходя повече, има много шаран, даже хванах на 2 бели! Освен тва ме издразни много,че тоя ми се разсвири с неква свирка да сме си ходели в 19:40!!!

Re: Долни Богров-платеното
не, не знаех, това за лятото е просто страшна простотия....

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Долни Богров-платеното
.....що бе, аз за 13 часа хем се наловя на яки риби, хем за лаф ми остава време.
А иначе има опция за 37 часов риболов, от петък сътрин, нощната и цялата събота , но това е при положение че има нощен.
А иначе има опция за 37 часов риболов, от петък сътрин, нощната и цялата събота , но това е при положение че има нощен.