Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Срещи София - предложения за ново място
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Срещи София - предложения за ново място
Насо много изопачаваш нещата бате. Аз от доста време съм далеч и няма как да съм редовен, иначе с удоволствие. Поне докато бях в БГ и срещите бяха в При кулата си бях редовен. После незнам от кой организатор тръгнаха разни офиси и какви ли не други ресторанти. Но щом като повечето хора така искат, така да бъде. Ама виждам, че редовните останаха едни и същи хора.
На последната среща която присъствах не разбрах защо всички ми говореха "Вашия форум така...Вашия форум иначе". Честно да си кажа останах с чуството, че не съм на среща от " nariba.com". Незнам как и към какво приобщавате новопристигналите, след като цялата вечер ми говорихте колко комерсиална е станала naribata и колко зле е всичко.
Още веднъж казвам, ако традицията беше останала, всеки щеше да знае, че последния четвъртък от месеца има среща на nariba.com '" При кулата". Когато има традиция няма нужда от "организатори". Достатъчно е някой да каже "Време е за среща" и всички знаят за какво иде реч. Сега е чудо един организира на едно място , друг на друго... Иначе нищо лично, просто споделям мнение като един от nariba.com
И кое съхранихте питам....традицията ли , или по скоро я развалихте?
п.п. И Насе смешно е да обвиняваш хора като мен отсъстващи 3-4 години от БГ, че сме размили традицията, при положение, че точно ти организираш срещите. Няма логика бате.
На последната среща която присъствах не разбрах защо всички ми говореха "Вашия форум така...Вашия форум иначе". Честно да си кажа останах с чуството, че не съм на среща от " nariba.com". Незнам как и към какво приобщавате новопристигналите, след като цялата вечер ми говорихте колко комерсиална е станала naribata и колко зле е всичко.
Още веднъж казвам, ако традицията беше останала, всеки щеше да знае, че последния четвъртък от месеца има среща на nariba.com '" При кулата". Когато има традиция няма нужда от "организатори". Достатъчно е някой да каже "Време е за среща" и всички знаят за какво иде реч. Сега е чудо един организира на едно място , друг на друго... Иначе нищо лично, просто споделям мнение като един от nariba.com
nasco2 написа:
Косьо, важно е кой е първи, но важното е и кои го съхраняват. С Ивака сме приятели, поне според мен. Но найстина го размихте във времето, направете си го отново. Мисля че това което направих аз и други от форумът за да го съхраниме заслужава уважение.
п.п. И Насе смешно е да обвиняваш хора като мен отсъстващи 3-4 години от БГ, че сме размили традицията, при положение, че точно ти организираш срещите. Няма логика бате.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Здравей Барутчия,barutchiata © написа: На последната среща която присъствах не разбрах защо всички ми говореха "Вашия форум така...Вашия форум иначе". Честно да си кажа останах с чуството, че не съм на среща от " nariba.com". Незнам как и към какво приобщавате новопристигналите, след като цялата вечер ми говорихте колко комерсиална е станала naribata и колко зле е всичко.
На последната среща на която се видяхме, запознахме и се разговорихме на съвсем общочовешки теми, нещата бяха съвсем нормални. Аз съм един от "новопристигналите" и съвсем не смятам форума за комерсиален или още по-вече - да е зле, напротив, чета го редовно и пиша редовно в него. Той си е моят форум и всеки път се радвам да съм на Софийската среща, независимо къде се провежда.
От собствен опит, знам че едно място е най-добрият вариант, но в нашия случай, нещата са по-скоро на лична основа.
И нека приемем спокойно някой нов избор.
- barutchiata ©
- Администратор
G.Petkov написа: Здравей Барутчия,
На последната среща на която се видяхме, запознахме и се разговорихме на съвсем общочовешки теми, нещата бяха съвсем нормални. Аз съм един от "новопристигналите" и съвсем не смятам форума за комерсиален или още по-вече - да е зле, напротив, чета го редовно и пиша редовно в него. Той си е моят форум и всеки път се радвам да съм на Софийската среща, независимо къде се провежда.
От собствен опит, знам че едно място е най-добрият вариант, но в нашия случай, нещата са по-скоро на лична основа.
И нека приемем спокойно някой нов избор.
Приятелю верно е, че имаше и такива като теб които ме зарадваха с добро отношение към "НАШИЯ ФОРУМ"

- ninastefanina
- сериозен играч
За тази среща ,ако си мисля че е същата когато се видяхме,тя не беше nariba а беше Мънцова,в негова чест.От скоро съм във форума 2г вече,и не отричам че не трябва да се променят традицийте.Кулата определено е първата,но и тя не беше подходяща според мен.Традицията е всеки последен чет-к от месеца,за мястото се чете тук във форума,така си мисля поне аз.И нека не се караме за такива неща,почти всички се познаваме и се знаем...barutchiata © написа:
На последната среща която присъствах не разбрах защо всички ми говореха "Вашия форум така...Вашия форум иначе". Честно да си кажа останах с чуството, че не съм на среща от " nariba.com".

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- barutchiata ©
- Администратор
Нина аз не искам да се карам с никой. Извинявам се за объркването!
Ама понеже четях тука във форума и съм останал с впечатлението, че е сбирка на форума, а тя била чужда. Сори!

- ninastefanina
- сериозен играч
Шефче ти си добре дошъл на всякъде,само да имаш време и да си в БГ винаги ще направим среща и за теб!barutchiata © написа:Нина аз не искам да се карам с никой. Извинявам се за объркването!Ама понеже четях тука във форума и съм останал с впечатлението, че е сбирка на форума, а тя била чужда. Сори!
пп.И тук няма чужди,все свой сме си

А бяха времена.....................

- ninastefanina
- сериозен играч
Били са Митев

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
barutchiata © написа:Насо много изопачаваш нещата бате. Аз от доста време съм далеч и няма как да съм редовен, иначе с удоволствие. Поне докато бях в БГ и срещите бяха в При кулата си бях редовен. После незнам от кой организатор тръгнаха разни офиси и какви ли не други ресторанти. Но щом като повечето хора така искат, така да бъде. Ама виждам, че редовните останаха едни и същи хора.
nasco2 написа:
Косьо, важно е кой е първи, но важното е и кои го съхраняват. С Ивака сме приятели, поне според мен. Но найстина го размихте във времето, направете си го отново. Мисля че това което направих аз и други от форумът за да го съхраниме заслужава уважение.
Сега щи отговоря едно по едо,ама слушаи ме внимателно!!!!
Това че си далече, означава ли че трябва да се съобразяваме с тебе къде да се събираме???
За Вашият форум си отговори сам!!!!
За новоприсъствалите ами от както те няма винаги са добре дошли и не знам някои да ги е гонил?????
За колко комерсиална е рибата от мен не си чул и дума, това си е ваша работа.
Не е чудо????? Чудо е че не можете да го направите и се занимаваме ние????? Ми направете го де кажате, че е Кулата ????? Пък се събирайте тия дет не идвате??? Тоест сам да си ходя?????
Пак ще го кажа тея дето не идвате или идвате веднъж на две години, па може и по рядко, не ни давайте наклон на к.ра. Ще се срещаме там където си искаме и ако искате да решите нещо друго, го направете като хората, елате и го обсъдете с нас, тези който присъстваме. Ако не си направете други срещи на неидващите.
Дадох реални предложения не чух отговори?????
- barutchiata ©
- Администратор
Както казах не искам да се карам с никой, ама виждам, че или не искаш да ме разбереш или ракията ти е в повече.
На мен лично "При кулата" ми беше хем близо, хем неудобна дестинация.Не съм имал в предвид да остане тази кръчма. Да се уточни една кръчма и да се спре с тези дефилета из цяла София. Зиме тук, след два месеца там, а лятото на друго място.
От доста време ти чета и тези двосмислени срещи които хем са НАРИБА, хем не са. Нямаш спирка с тези си постове. Вземи се спирай, щото ми писна от разделенията които правите и ако я караш така дирекно излиташ от форума.

На мен лично "При кулата" ми беше хем близо, хем неудобна дестинация.Не съм имал в предвид да остане тази кръчма. Да се уточни една кръчма и да се спре с тези дефилета из цяла София. Зиме тук, след два месеца там, а лятото на друго място.
Горното ти просташко изказване няма да коментирам. Винаги сме се съобразявали с всички без значение кой колко често идва на срещите. Всички сме равни и всеки има право на мнение.Пак ще го кажа тея дето не идвате или идвате веднъж на две години, па може и по рядко, не ни давайте наклон на к.ра.
Също искам да ти кажа, че така не се правят нещата в този форум. Какво означава "след консултация с най-редовно присъстващите РЕШИХМЕ". Кои сте вие специалните да решавате вместо останалите?nasco2 написа:Дата 23.12. 2010г. Място тук часът е около 19.00. Мястото е на 150 м. от Метростанция Г. М. Димитров. Реално датата трябваше да е 30.12.2010г, но след консултация с най-редовно присъстващите решихме да я изтеглим малко. Сроковете са съкратени поради празниците и трябва да резервираме от сега места в заведението, може да се наложи и да има някакъв куверт. Така, че побързайте със записването, за да сме наясно, горе доло поне колко човека ще бъдем.
Бистро "Златна Есен"
Град: София, 1797
nasco2 написа:Чакам предложения за заведения до 15.01.2011Г. Нека предложенията бъдат съобразени с цени и комуникация. Всеки дал предложение да е готов да се наеме и с резервацията на даденото заведение не само за сега и за напред докато може. Няма да има анкета ще бъдат взети реални мнения, ако някои има нещо против да ми пише на лично или на модераторите. Те ще се свържат с мен. Ако не сте съгласни с това, аз се отеглям веднага и нека човека, несъгласният поеме нещата.
За мен няма значение този, онзи или 4- 9-тият форум. Важното е да се съберем. Няма значение под името на на кого ще се съберем, важното е да се събираме.
Това ще бъде пуснато във форумите в който участвам с копи и пейст и с молба все пак да се съобразявяме, че тази традиция е създадена от членове дали бивши или настоящи в НАРИБА. Важното е да се събираме.
От доста време ти чета и тези двосмислени срещи които хем са НАРИБА, хем не са. Нямаш спирка с тези си постове. Вземи се спирай, щото ми писна от разделенията които правите и ако я караш така дирекно излиташ от форума.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ракията никога не ми е била в повече, все не стига
Хах ти нещо май ме заплашваш, ще ме спукаш от смях.
Цитираш ми мнения от миналата година, ами прочети целите теми и обърни внимание, че ако не бяха тези мнения срещите да са в историята. Решенията който съм взимал, лоши или добри са по добре от никакви.

Хах ти нещо май ме заплашваш, ще ме спукаш от смях.
Цитираш ми мнения от миналата година, ами прочети целите теми и обърни внимание, че ако не бяха тези мнения срещите да са в историята. Решенията който съм взимал, лоши или добри са по добре от никакви.
- barutchiata ©
- Администратор
Не те заплашвам, просто казвам ако подължаваш така ще те изгоня от форума!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
barutchiata © написа:Не те заплашвам, просто казвам ако подължаваш така ще те изгоня от форума!
Дреме ми, не можеш да ми изгониш приятелите които намерих тук, мисля че и ти си от тях, но това е двустрано.
Аре чао от мен на всички, заминавам за Огняново, ще се върна във Вторник, дано сте решили нещо за четвъртак до тогава. Ако не сте, аз ще ви викажа къде ще бъда пък който иска да дойде да се видиме.
- barutchiata ©
- Администратор
Насо, ако мислиш, че горя от желание да гоня хора от форума се лъжеш. Искам единствено да има уважение между хората тук, да няма групички които нареждат на останалите какво и как да се прави.
Весело изкарване на Огняново и големи да ги хващаш.
Весело изкарване на Огняново и големи да ги хващаш.
ХммМитев написа:А бяха времена.....................![]()
....................................
![]()
![]()

Извинете за лиричното отклонение... идеята ми беше да си кажа как Ви възприех тогава , попадайки за първи път между вас. Ми.. завидях ви, и то хич не благородно

Та мили ми другари, такова хубаво впечатление оставихте у мен тогава, на сърцати хора, на весели приятели ... А сега? От около 1,5 години се запознах лично с повечето от гореприсъстващите колеги, ходя по срещите, но като изключа новогодишната среща, толкова хора, колкото видях тогава в Кулата не съм виждала да се събират никога! Сега се събират едни и същи - 10-15 човека, постоянно присъстващи! Защо? Кръчмата ли е виновна, кризата ли е виновна, хората ли се разединиха, озлобиха ли се, КВО СТАНА?!?
Както и да е, вие си знаете! Дано съм ви върнала малко в доброто старо минало в поддръжка на Митевите снимки , дано ви е подействало малко носталгично и дано с промяната на кръчмата да се завърнат всички онези, които отдавна не са се появявали, дано и много други се "престрашат" да видят ЩО Е ТО РИБАРСКА СРЕЩА

По темата - поддържам мнението на Чируса с две ръце! Да се избере една кръчма, пък дори тя да е пак Кулата и да се забие знамето целогодишно и вовеки

( уфф, пресъхнах докът се изкажа