Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Айде навит съм то да вали няма проблем имам доста добри дъждобрани 8)

Само да няма вятър :evil:
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

OK имаме сделка :D :D :D само да си вдигнеш телефона в събота, че да може да се разберем 8)
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

След две седмици седене вкъщи, съм решил в събота да изляза. Проблемът е че не мога да реша на къде да хуквам :? . То че ще е на Дунава е ясно, но се чудя в коя посока да хващам. Ще ми се да пробвам щуката, но ми се лови и друга рибка по възможност. Можете ли да ми помогнете със съвет. Никога не съм ходил на Сандрово, дали има смисъл да ходя там? :roll:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Zen написа:След две седмици седене вкъщи, съм решил в събота да изляза. Проблемът е че не мога да реша на къде да хуквам :? . То че ще е на Дунава е ясно, но се чудя в коя посока да хващам. Ще ми се да пробвам щуката, но ми се лови и друга рибка по възможност. Можете ли да ми помогнете със съвет. Никога не съм ходил на Сандрово, дали има смисъл да ходя там? :roll:
Според мен най-добрия вариант за Дунава в момента си остават щуките. Не познавам Русенския регион, но ти препоръчвам да се ориентиаш към хищници ;) И да пишеш после, нали :!: :?:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Може да заформим нещо заедно, незнам nick71 дали ще е свободен ама ще искам разрешение от него да ходя на неговото място :lol: :lol:

Та щуката май не върви по Русенско. Вчера бях на лимана на Ряхово, от сутринта до обяд с цел дребосъци, ама нц. Захранване мерене на дълбочини, фини такъми, вердеваси, и всякакви простотий за 2-3 часа без кълване се отказах и подкарах спининга и там за около час и нещо без пипане. Колегата хвана едно попче и това беше.

До нас извадиха една малка щукичка на силикон и толкова.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Ivak написа:Та щуката май не върви по Русенско. ..
Абе честно казано като гледах онзиден в Козлодуйските магазини едни щукозаври как са се подули от хайвер, може пък вече да си имат други занимавки - тежи им явно и не им е баш до ядене :roll: От друга страна чувам, че на места си излиза по някоя щука (на въдица), а това за тоя сезон е напълно достатъчно :?
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

ivak няма пролем за няделя, ама ще трябва да сме две коли, и май ще трябва да вземеш джипа ми се струва, щото с корсата ще ти е трудничко да минеш по този път :D
А пък и през главата ми се върти дали да не опитаме на Пиргово?
или на Янтрата, какво ще кажеш?
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Та къде за Янтра ? Евентуално ??? ;)
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Ами край Ценово ми казаха че давало каракуда, облез. ама информацията ми не е много сигурна, просто човека който ми каза обича да послъгва и не съм сигурен в това, ама не пречи да пробваме :lol:
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Вие ще търсите миролюбиви риби ;) Аз мислех че хищници ще се преследват . Времето с всеки изминал ден се затопля , та може да даде уклеи , ма не съм чувал да ловят каракуду по студеното - все пак темп. на водата си е доста ниска , но пък не се знае . аз съм решил за Щукички да повися някъде по корекциите краи Търново тази събота и неделя. Ходи ми се и по Дунав ама няма да е скоро , че транспорта е проблем . Ами мога да ви пожелая наслука
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Каде около Търново си намислил да ходиш?
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Съгласен за единия от дните събота или неделя, поне засега.

За Янтра местата по Ценово ги знам :D , ако найстина върви някаква риба би трябвало да си хванем.

Може и да се пробване по нагоре, по Росица или други миналата година се ловеше много риба на Ресен, но беше доста по студено.

Въобще съгласен съм за навсякъде, айде група давайте идей.

Защо пък русенци да не направим един гастрол по търновско :roll: :lol:

П.П Ако не взема джипа, ще сложа едни вериги на корсата и пак ще довтасам :lol: :lol: :lol:
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Ако решите нещо за събота, мога де се включа. Двама човека сме и по принцип имаме превоз.
Ивак, имаш ми координатите, ако решиш звънни.
Честно казано търновско ми се види излишно далеко, но идеята за Пиргово ми допада :wink: . В крайна сметка както решите :) .
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Там е работата, че не съм решил още. Гледам времето се затопля и както бях решил на дали ще даде щука по корекциите. При Драганово - има и корекция и Янтра минава оттам , като има един мост с много дълбок и държащ риба вир . Та ще наглася всички такъми , ако не се обадят щуките някои др час - минавам към уклей и червенопер - в тва топлото 100% ще даде :) Както стана последния път :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic5745.html
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

btw и аз ако бях от Русе , никога нямаше да се навия да тръгна до ВТ , особенно за уклей и каракуда, послушаите колегата ZEN , няма смисъл 70-80 км , да се бият ако не е сигурно инфото и рибата не си заслужава .
Дунав предлага толково много възможности , ако не там то поне на по близките места Янтра и тн .

Незнам дали щуката си сменя зъбите и кога ще си хвърли хаивера но съм запланувал , някои др излет към дунав идните седмици .

За сега е само замисъл ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”