Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
След две седмици седене вкъщи, съм решил в събота да изляза. Проблемът е че не мога да реша на къде да хуквам
. То че ще е на Дунава е ясно, но се чудя в коя посока да хващам. Ще ми се да пробвам щуката, но ми се лови и друга рибка по възможност. Можете ли да ми помогнете със съвет. Никога не съм ходил на Сандрово, дали има смисъл да ходя там? 

Според мен най-добрия вариант за Дунава в момента си остават щуките. Не познавам Русенския регион, но ти препоръчвам да се ориентиаш към хищнициZen написа:След две седмици седене вкъщи, съм решил в събота да изляза. Проблемът е че не мога да реша на къде да хуквам. То че ще е на Дунава е ясно, но се чудя в коя посока да хващам. Ще ми се да пробвам щуката, но ми се лови и друга рибка по възможност. Можете ли да ми помогнете със съвет. Никога не съм ходил на Сандрово, дали има смисъл да ходя там?

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Може да заформим нещо заедно, незнам nick71 дали ще е свободен ама ще искам разрешение от него да ходя на неговото място
Та щуката май не върви по Русенско. Вчера бях на лимана на Ряхово, от сутринта до обяд с цел дребосъци, ама нц. Захранване мерене на дълбочини, фини такъми, вердеваси, и всякакви простотий за 2-3 часа без кълване се отказах и подкарах спининга и там за около час и нещо без пипане. Колегата хвана едно попче и това беше.
До нас извадиха една малка щукичка на силикон и толкова.

Та щуката май не върви по Русенско. Вчера бях на лимана на Ряхово, от сутринта до обяд с цел дребосъци, ама нц. Захранване мерене на дълбочини, фини такъми, вердеваси, и всякакви простотий за 2-3 часа без кълване се отказах и подкарах спининга и там за около час и нещо без пипане. Колегата хвана едно попче и това беше.
До нас извадиха една малка щукичка на силикон и толкова.
Абе честно казано като гледах онзиден в Козлодуйските магазини едни щукозаври как са се подули от хайвер, може пък вече да си имат други занимавки - тежи им явно и не им е баш до яденеIvak написа:Та щуката май не върви по Русенско. ..

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- daniel_g
- разбира нещата
Вие ще търсите миролюбиви риби
Аз мислех че хищници ще се преследват . Времето с всеки изминал ден се затопля , та може да даде уклеи , ма не съм чувал да ловят каракуду по студеното - все пак темп. на водата си е доста ниска , но пък не се знае . аз съм решил за Щукички да повися някъде по корекциите краи Търново тази събота и неделя. Ходи ми се и по Дунав ама няма да е скоро , че транспорта е проблем . Ами мога да ви пожелая наслука

-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Съгласен за единия от дните събота или неделя, поне засега.
За Янтра местата по Ценово ги знам
, ако найстина върви някаква риба би трябвало да си хванем.
Може и да се пробване по нагоре, по Росица или други миналата година се ловеше много риба на Ресен, но беше доста по студено.
Въобще съгласен съм за навсякъде, айде група давайте идей.
Защо пък русенци да не направим един гастрол по търновско
П.П Ако не взема джипа, ще сложа едни вериги на корсата и пак ще довтасам

За Янтра местата по Ценово ги знам

Може и да се пробване по нагоре, по Росица или други миналата година се ловеше много риба на Ресен, но беше доста по студено.
Въобще съгласен съм за навсякъде, айде група давайте идей.
Защо пък русенци да не направим един гастрол по търновско

П.П Ако не взема джипа, ще сложа едни вериги на корсата и пак ще довтасам

- daniel_g
- разбира нещата
Там е работата, че не съм решил още. Гледам времето се затопля и както бях решил на дали ще даде щука по корекциите. При Драганово - има и корекция и Янтра минава оттам , като има един мост с много дълбок и държащ риба вир . Та ще наглася всички такъми , ако не се обадят щуките някои др час - минавам към уклей и червенопер - в тва топлото 100% ще даде
Както стана последния път
http://forum.nariba.com/viewtopic5745.html

- daniel_g
- разбира нещата
btw и аз ако бях от Русе , никога нямаше да се навия да тръгна до ВТ , особенно за уклей и каракуда, послушаите колегата ZEN , няма смисъл 70-80 км , да се бият ако не е сигурно инфото и рибата не си заслужава .
Дунав предлага толково много възможности , ако не там то поне на по близките места Янтра и тн .
Незнам дали щуката си сменя зъбите и кога ще си хвърли хаивера но съм запланувал , някои др излет към дунав идните седмици .
За сега е само замисъл
Дунав предлага толково много възможности , ако не там то поне на по близките места Янтра и тн .
Незнам дали щуката си сменя зъбите и кога ще си хвърли хаивера но съм запланувал , някои др излет към дунав идните седмици .
За сега е само замисъл