Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

9 Градуса
- dandi1383
- фен клуб-скобар
Re: 9 Градуса
мога да кажа само едно голямо БРАВО!!!
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Предполагам всеки от нас би постъпил по същия начин в подобна ситуация. Имали са шанс,че сте били наблизо.Браво за постъпката и се гордея с вас. Пожелавам ви всичко най и много слука.
Постъпка достойна за уважение.Браво колеги.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поздравления за постъпката, няма по добро от това да спасиш човешки живот.
Но тази мода с пиенето на алкохол във водата не води до нищо хубаво.
Аз лично на брега се напивам до припадък, но на вода не пия и бира
Но тази мода с пиенето на алкохол във водата не води до нищо хубаво.

Аз лично на брега се напивам до припадък, но на вода не пия и бира

Естествено.bruxelman написа:Предполагам всеки от нас би постъпил по същия начин в подобна ситуация.

-
- научил се да хвърля
Респект момчета!!!!!!

Иска ми се да кажа много неща. Иска ми се, но ще кажа само едно. Да сте живи и здрави и благодаря, че ви има. Дано всяка ваша добрина се превърне във ваш покровител и да ви пази в годините - живи и здрави, и вас и семействата ви. Заслужавате го. Другите думи са излишни. За ВАС:

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
-
- вече хвърля и на тежко
Направеното добро, винаги се връща. 

Съжалявам, че ще го кажа в тази тема, но не му се връзвай. Забелязвам напоследък, че той е като бутилка с въздух под налягане. Събира въздух и като изпусне - казва някаква глупост.gigantor написа:Браво , евала за постъпките . Страхотен късмет са имали колегите че вие сте били там . И малко в страни от темата но и аз се обидих на колегата incubus . 2/Мъж не трябва да става 120 кг,това е обида към природата и произхода на човека.. Айде да те помоля да си вземеш думите обратно . Май трябва да прочетеш " Произхода на живота " на Дарвин . И тогава да видим кое е обида за природата и кое еволюция . Не казвам че шкембето е еволюционна особенност на човека . Ама чак да обиждаме 120+ айде стига . Ако ще и 150 да си ама съобразявай инвентара си с килата и всичко е на ред.
INCUBUS, нямам нищо против теб, но помисли малко преди кажеш каквото и да било. Ти самият давел ли си се? Защото аз да! Може да е било преди години и макар да тренирах плуване и ходех по състезания, нямаш идея колко коварна може да бъде водата. Първо това, че е 120 килограма човека, не значи, че задължително е удавник, и 40 кила да е, пак може да се удави! ФАКТ! Подразних се също и аз от нетолерантното ти изказване, спрямо хората, които вярвай ми, никак не са искали да им се случи тази беда. Просто са изкарали страшен късмет, като са били видяни от Ники и компанията му. Съжалявам още веднъж, че точно тази тема трябваше да я спамя, но дискриминационното ти мислене ме подразни а и не само мен.
Отново моля да бъда извинен и ако има някой нещо да споделя, нека да е на ЛС, за да не цапаме повече хубавата тема, която заслужава своите красиви коментари.
-
- ще става разбирач
Браво пичове! Поздравления, какво друго да кажа - думите са малко...
Иначе нека всеки, който ходи с лодка за риба или на разхода си направи сам изводите...
Иначе нека всеки, който ходи с лодка за риба или на разхода си направи сам изводите...
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
Браво и от мен за постъпката!
Би било важно, обаче, да разберем каква е причината за обръщане на лодката?
За да не се повтаря същата грешка от някой друг!
Би било важно, обаче, да разберем каква е причината за обръщане на лодката?
Сомът обича смелите!
-
- вече хвърля и на тежко
Единият колега/по-слабия/ седеше на двигателя а другият/по-пълният/ на носа. По-слабият колега каза че е имало удар на риба и по-пълният в стремежа си да хване пръчката е наклонил лодката и се е преобърнала. По-слабият е извикал да изчака, за да отиде от другата страна за противотежест, но е било вече късно.oldman написа: Би било важно, обаче, да разберем каква е причината за обръщане на лодката?
Мисълта убива действието!
Дааа, ей за това има една тема във форума - за сигурността, ама защо ли все я пропускаме? А и не виждам спасителни жилетки, дори и елементарното въже ..... Винаги се сещаме в живота за нещо елементарно, когато "чудото" ни се стовари върху главите. Температурата е друга тема. Още веднъж за Ники и компания - поклон.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
ОООО КОЛКО СИ ПРОСТ !!!INCUBUS написа:Браво за действията ви,но изводите са два : 1/ Не трябва да се разрешава практикуването на тролинг на всеки,който си поиска,че и на всякакви водоеми и 2/Мъж не трябва да става 120 кг,това е обида към природата и произхода на човека.
- misho kostura 55
- научил се да хвърля