Щука на тролинг!

Модератор: bobopeli

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Щука на тролинг!

Мнение от Troli Rapala »

Ей,Вал страшен си батко,цепиш ги щуките отсекъде! :shock: :wink: Три от щуките избраха твоя цвят от състезанието,но Шад-Рап 9см.,а четвъртата на същия воблер но с цвят Костур! :wink: Благодарско,щот сложих този воблер заради теб и резултатът ти от Състезанието и ето,че няма нищо случайно в тролинга и е много важен правилния избор на определен воблер за даден момент! :rolleyes: Сложих и ТролстоМиноу на същата дълбочина и цвят за третата въдица,но немаше сторване и файда! :cry: Бих се пробвал пак,мое па да налетим на некой "еднометров крокодил"! :rolleyes: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

val написа:Айде една и от неделя.
Изображение
Дай некви мерки,моята е 73санта-2550грама и беше женска с хайвер и празен стомах!Дребните бяха мъжки,готови за мръстене и те с празни тумбаци!Филетирах ги с "научна цел"! :cry: :rolleyes:
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

Като я гледам има 90 санта и около 4 килца. Междудругото и моите две щуки преди две седмици бяха пълни с хайвер.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

stomanco написа:Между другото и моите две щуки преди две седмици бяха пълни с хайвер.
Което е странно,че бая месеци остават до Февруари! :rolleyes: :roll: И кофти новина за популацията на бялата риба! :cry: :cry: :cry: Костурите също са с хайвер,но за тях не съм изненадан,щот всяка година е така по това време!Почти съм сигурен,че и сомовете са с хайвер и за това ги нема още,та са се покрили нейде? :cry: :roll:
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Интересно Ви стана.
Адреналина от тази щука е като от хубав сом.
Цялата история е много интересна и поучителна за всеки който се занимава с тролинг.
Ще Ви го разкажа цветно , но по-късно че имам излизане.
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stomanco »

Troli Rapala написа:
stomanco написа:Между другото и моите две щуки преди две седмици бяха пълни с хайвер.
Което е странно,че бая месеци остават до Февруари! :rolleyes: :roll: И кофти новина за популацията на бялата риба! :cry: :cry: :cry: Костурите също са с хайвер,но за тях не съм изненадан,щот всяка година е така по това време!Почти съм сигурен,че и сомовете са с хайвер и за това ги нема още,та са се покрили нейде? :cry: :roll:
Което пък потвърждава една стара теория :drinkers: , че всички бременни, било то риби или жени се хранят доста :wink:
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Сега да си продължа мисълта докато спомена от преживяното ми е пресен.
В събота бяхме на Копринка и влачихме със сина от обяд. В края на деня имахме една мерна бяла. Прибрахме се в къщи без особено настроение и с много въпроси за следващия ден. Решението го взехме на сутринта. Жребчево това е истината, там е ИЛИ-ИЛИ. Не ме е страх от капото. Когато много се отчая отивам на Ивайловград да скърша къръка.
Та така - влизане на обяд, малко мързелешката я караме. Няколко бързи щуклета под килограм и следва затишие.
Влизаме посока Църкрата и покрай нас минава един на пълна газ. Следва вълна и поклащане на лодката. Наблюдавам как линиите се отпускат и се изпъват. Следва удар и як рън. Рибата не се показва и си викаме със сина - ха дано е сом. Да - ама Не.
При първо показване - воблера е в устата. При второ показване е закачен за корема. Е сега е проблем. Работата стана Или - Или.
Когато ти е писано да я извадиш, то и се случва. След доста надлъгване близо 5 кг, и с дължина 85см. щука , влезе в кепа. Адреналина от случката не ни остави поне половин час.
На сина ми , това е първата толкова голяма щука.
Сега и черешката на торта - Sliver RH 13. :shock:
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

val написа:Сега и черешката на торта - Sliver RH 13. :shock:
Уби ме! :shock:
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Атанас_Д
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас_Д »

capetano написа:
Няма какво да ви учудва.
Щука съм хващал на какви ли не воблери особено когато тролиш. :rolleyes:
Всичко мачка по пътя си само да се издразни..
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

Всъщност - прав си :)
Не отчетох мястото.. Шашнах се цвета и по-скоро от газенето. Но за мястото не зацепих.
Като знам че миналата седмица ми излезе щука от десетия метър... :D
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

И аз съм изненадан от дълбочината,защото въртях с 3-метрови воблери без докосване,а ето че Сливъра си е свършил работата! :rolleyes: При щуките е трудно да им хванеш неква логика на кълване,че за ден могат да ударят в дълбочина и на метър,и на десет! :rolleyes: Големите са кеф за вадене,щот забиват яко и се борят! :drinkers:
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

capetano написа:
Че Сливъра супер си го харесват щуките. Имам уловени и на Стамболийски, и на Огоста и на Жребчево на Сливър :wink: А тази година и бяла и костур имам на Сливър, което не означава че винаги имам Сливър на въдиците :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

petro_op написа:А тази година и костур имам на Сливър, което не означава че винаги имам Сливър на въдиците :lol:
Шшшш,аре моля-моля,че взе да прекаляваш! :shock: :cry: Кога фанеш костур на Сливър,ела ми се обади със снимка и ще получиш едни хиляда лева бонус,че нема как да стане! :wink: Вервай,ми! :rolleyes: Аре без сензации и "имаме новина"! :mrgreen: :twisted: Ша качвам едно клипче със щука скоро! :idea:
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

Troli Rapala написа:Кога фанеш костур на Сливър,ела ми се обади със снимка и ще получиш едни хиляда лева бонус,че нема как да стане! :wink:
Ще потърся моя снимка от преди месец-два, от Жребеца :wink: Бонуса си заслужава, дано не се отметнеш :D
Аватар
radost_in7
новобранец
новобранец

Мнение от radost_in7 »

borko7727 написа:Колко много завист за няколко риби!! :finga:
Съгласен съм напълно...но това е въпрос на манталитет-за жалост
Селянията не е белег за произход...това е състояние на душата

Обратно към “Тролинг”