Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Щука на тролинг!
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Щука на тролинг!
Ей,Вал страшен си батко,цепиш ги щуките отсекъде!
Три от щуките избраха твоя цвят от състезанието,но Шад-Рап 9см.,а четвъртата на същия воблер но с цвят Костур!
Благодарско,щот сложих този воблер заради теб и резултатът ти от Състезанието и ето,че няма нищо случайно в тролинга и е много важен правилния избор на определен воблер за даден момент!
Сложих и ТролстоМиноу на същата дълбочина и цвят за третата въдица,но немаше сторване и файда!
Бих се пробвал пак,мое па да налетим на некой "еднометров крокодил"!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дай некви мерки,моята е 73санта-2550грама и беше женска с хайвер и празен стомах!Дребните бяха мъжки,готови за мръстене и те с празни тумбаци!Филетирах ги с "научна цел"!val написа:Айде една и от неделя.

Като я гледам има 90 санта и около 4 килца. Междудругото и моите две щуки преди две седмици бяха пълни с хайвер.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Което е странно,че бая месеци остават до Февруари!stomanco написа:Между другото и моите две щуки преди две седмици бяха пълни с хайвер.

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Интересно Ви стана.
Адреналина от тази щука е като от хубав сом.
Цялата история е много интересна и поучителна за всеки който се занимава с тролинг.
Ще Ви го разкажа цветно , но по-късно че имам излизане.
Адреналина от тази щука е като от хубав сом.
Цялата история е много интересна и поучителна за всеки който се занимава с тролинг.
Ще Ви го разкажа цветно , но по-късно че имам излизане.
Което пък потвърждава една стара теорияTroli Rapala написа:Което е странно,че бая месеци остават до Февруари!stomanco написа:Между другото и моите две щуки преди две седмици бяха пълни с хайвер.![]()
И кофти новина за популацията на бялата риба!
![]()
![]()
Костурите също са с хайвер,но за тях не съм изненадан,щот всяка година е така по това време!Почти съм сигурен,че и сомовете са с хайвер и за това ги нема още,та са се покрили нейде?
![]()

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сега да си продължа мисълта докато спомена от преживяното ми е пресен.
В събота бяхме на Копринка и влачихме със сина от обяд. В края на деня имахме една мерна бяла. Прибрахме се в къщи без особено настроение и с много въпроси за следващия ден. Решението го взехме на сутринта. Жребчево това е истината, там е ИЛИ-ИЛИ. Не ме е страх от капото. Когато много се отчая отивам на Ивайловград да скърша къръка.
Та така - влизане на обяд, малко мързелешката я караме. Няколко бързи щуклета под килограм и следва затишие.
Влизаме посока Църкрата и покрай нас минава един на пълна газ. Следва вълна и поклащане на лодката. Наблюдавам как линиите се отпускат и се изпъват. Следва удар и як рън. Рибата не се показва и си викаме със сина - ха дано е сом. Да - ама Не.
При първо показване - воблера е в устата. При второ показване е закачен за корема. Е сега е проблем. Работата стана Или - Или.
Когато ти е писано да я извадиш, то и се случва. След доста надлъгване близо 5 кг, и с дължина 85см. щука , влезе в кепа. Адреналина от случката не ни остави поне половин час.
На сина ми , това е първата толкова голяма щука.
Сега и черешката на торта - Sliver RH 13.
В събота бяхме на Копринка и влачихме със сина от обяд. В края на деня имахме една мерна бяла. Прибрахме се в къщи без особено настроение и с много въпроси за следващия ден. Решението го взехме на сутринта. Жребчево това е истината, там е ИЛИ-ИЛИ. Не ме е страх от капото. Когато много се отчая отивам на Ивайловград да скърша къръка.
Та така - влизане на обяд, малко мързелешката я караме. Няколко бързи щуклета под килограм и следва затишие.
Влизаме посока Църкрата и покрай нас минава един на пълна газ. Следва вълна и поклащане на лодката. Наблюдавам как линиите се отпускат и се изпъват. Следва удар и як рън. Рибата не се показва и си викаме със сина - ха дано е сом. Да - ама Не.
При първо показване - воблера е в устата. При второ показване е закачен за корема. Е сега е проблем. Работата стана Или - Или.
Когато ти е писано да я извадиш, то и се случва. След доста надлъгване близо 5 кг, и с дължина 85см. щука , влезе в кепа. Адреналина от случката не ни остави поне половин час.
На сина ми , това е първата толкова голяма щука.
Сега и черешката на торта - Sliver RH 13.

Уби ме!val написа:Сега и черешката на торта - Sliver RH 13.

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

-
- ще става разбирач
Няма какво да ви учудва.capetano написа:Уби ме!val написа:Сега и черешката на торта - Sliver RH 13.
Щука съм хващал на какви ли не воблери особено когато тролиш.

Всичко мачка по пътя си само да се издразни..
Всъщност - прав си 
Не отчетох мястото.. Шашнах се цвета и по-скоро от газенето. Но за мястото не зацепих.
Като знам че миналата седмица ми излезе щука от десетия метър...

Не отчетох мястото.. Шашнах се цвета и по-скоро от газенето. Но за мястото не зацепих.
Като знам че миналата седмица ми излезе щука от десетия метър...

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
И аз съм изненадан от дълбочината,защото въртях с 3-метрови воблери без докосване,а ето че Сливъра си е свършил работата!
При щуките е трудно да им хванеш неква логика на кълване,че за ден могат да ударят в дълбочина и на метър,и на десет!
Големите са кеф за вадене,щот забиват яко и се борят! 

- petro_op
- ще става разбирач
Че Сливъра супер си го харесват щуките. Имам уловени и на Стамболийски, и на Огоста и на Жребчево на Сливърcapetano написа:Уби ме!val написа:Сега и черешката на торта - Sliver RH 13.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Шшшш,аре моля-моля,че взе да прекаляваш!petro_op написа:А тази година и костур имам на Сливър, което не означава че винаги имам Сливър на въдиците

- minchoto
- ще става разбирач
Ще потърся моя снимка от преди месец-два, от ЖребецаTroli Rapala написа:Кога фанеш костур на Сливър,ела ми се обади със снимка и ще получиш едни хиляда лева бонус,че нема как да стане!![]()

- radost_in7
- новобранец
Съгласен съм напълно...но това е въпрос на манталитет-за жалостborko7727 написа:Колко много завист за няколко риби!!
Селянията не е белег за произход...това е състояние на душата