Благотворителна акция 6

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Re: Благотворителна акция 6

Мнение от koda33 »

nasco2 написа:Благодаря на Всички включили се, усещането е невероятно.

Но въпреки позитивизмът ми по случая ме мъчи нещо??? ЗАЩО ОТ 10-КИТЕ ХИЛЯДИ съфорумници участвахме я има 50 човека я не??? По едно левче ( няма половин литър бензин ) да бяха отделили половината хора тук резултата щеше да е с пъти по голям.
прав си Насо , само съжалявам че не можах да дойда с вас до дома на отец Иван и от мен едно голямо благодаря на всчки които се включиха.
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Братци и сестрички, всички вие, които взехте участие в набирането на средства за храна, за набирането на дрехи и полезни неща за приюта на Отеца и питомниците му, доказахте, че можем да се обединяваме около добра кауза. Това, че се включиха отново и хора членове на други форуми, сродни на нашия, показва, че когато трябва можем да загърбим съперничество, ежби, стари обиди и противопоставяне и да се обединим. Ето това ме кара да вярвям в по-доброто утре на Страната ни.
Много ме зарадва участието на млади членове на форума ни, които със своите 1-2 левчета проявиха съпричастността си към нас голямите, зрелите и старите. Утре и те ще възпитават своето дете или внук в благородство, щедрост, солидарност, уважение и взаимопомощ. Ще има бъдеще Страната ни.
Наско, в твоят пост има горчивина, но и времената са трудни, а и Тихо го рече добре:- когато и с колкото и каквото можем!
Важното е да сме здрави, да сме заедно, да сме единни при реализацията на общите ни идеи и съм сигурен, че един ден ще прозрем каква сила можем да сме и да си повярваме, че можем да бъдем един успешен модел на Гражданското общество у нас. Неподвластен на партии, религии или олигархични кръгове.
Щастлив съм, че съм един от Вас! И ще бъда додето дишам!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chapara »

Диканаров написа:Братци и сестрички, всички вие, които взехте участие в набирането на средства за храна,
Щастлив съм, че съм един от Вас! И ще бъда додето дишам!
ИзображениеИзображениеИзображение
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
nissana
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nissana »

Хора.....човеци....тва е от мене.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Колеги, както Тишо и Диканаров са казали, важното е да помагаме, кой с каквото и колкото може, това ни прави хора. Хора като всички нас, в чиито гърди сърцата са топли в пълния смисъл да думата, а душите - широко отворени. Всеки един от нас има своите особености, но в такива мигове се показваме какви хора сме - истински!
Въпреки че не можах да присъствам лично, бидейки един от вас, давайки своята капка в общото буре ме прави поне малко по-щастлив! Да, мисля си, че можехме да съберем доста по-голяма сума парици, голяма маса хора сме, всеки ако бе отделил съвсем мъничко от сърце .... както и да е.

Б Л А Г О Д А Р Я В И, приятели! Бъдете здрави, носете все така надежда и щастие на хората около Вас!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Привет приятели!
Кърцата ме помоли да пусна съобщение от негово име, че има проблем с компа и ще пусне отчета за изразходването на парите със закъснение.
От мен весели празници и до нови срещи!!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

СЪНДИ написа:От мен към всичи Ви...... :prayer:
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

nasco2 написа:Благодаря на Всички включили се, усещането е невероятно.

Но въпреки позитивизмът ми по случая ме мъчи нещо??? ЗАЩО ОТ 10-КИТЕ ХИЛЯДИ съфорумници участвахме я има 50 човека я не??? По едно левче ( няма половин литър бензин ) да бяха отделили половината хора тук резултата щеше да е с пъти по голям.
Много кратък беше срока. От 5-ти до 15-ти декември, това са десет календарни дни, няма и две седмици. Освен това темата е със статут на съобщение и като цъкам примерно на "виж новите мнения" тя не излиза първа отгоре, въпреки че има нови постове. Мисля че по тези причини много хора не я видяха.
Въпреки това, се събра добра сума и се продължи добрата традиция. :D :smt023
нямам живарник
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

И тази акция е вече в историята.
Радвам се, че за пореден път успяхме да се докажем като хора и да зарадваме тези забравени от всички деца.
Успяхме да съберем 2185 лв.
С тях закупихме:
-захар - 100 кг.
-боб - 150 кг.
-доматено пюре -180 буркана
-паприкаш - 240 буркана
-гювеч - 240 буркана
-консервирани домати - 240 буркана
-моркови - 96 кг.
- чесън - 23 кг.
-банани - два кашона
- мандарини - 104 кг.
-лук - 221 кг.
-стафиди - 4 пакета
-сушени ябълки - 3 пакета
-сушени круши - 4 пакета
-сушени череши-4 пакета

Общата стойност на покупките е 2176.92 лв

Ето и фактурите:
Изображение

Изображение
снимките са неясни, но откак потроших фотото ми се налага да снимам с телефона, а той толкова може :(
Ще намеря апарат и ще направя нови снимки.
Колегите вече са постнали снимки от посещението в дома. Не се наемам да опиша с думи видяното и преживяното там, благодарноста на тези смачкани от живота хора, радоста им че има кой да им помогне. Езика ми е твърде беден да изрази чувствата ми.

Искам да благодаря на всички, които се включиха и помогнаха да извършим това добро дело.
Особено големи благодарности искам да изразя на един непознат за мене човек. Приятел на Митачето, който дори не е рибар. Човека разбрал от Митачето, че правим такава акция и сутринта дойде на борсата заедно с дъщеричката си, намери ни, даде ни всичките пари от портмонето си, без да ни познава и си тръгна. Поклон пред такива хора!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

И тази акция е вече в историята.
Радвам се, че за пореден път успяхме да се докажем като хора и да зарадваме тези забравени от всички деца.
Успяхме да съберем 2185 лв.
С тях закупихме:
-захар - 100 кг.
-боб - 150 кг.
-доматено пюре -180 буркана
-паприкаш - 240 буркана
-гювеч - 240 буркана
-консервирани домати - 240 буркана
-моркови - 96 кг.
- чесън - 23 кг.
-банани - два кашона
- мандарини - 104 кг.
-лук - 221 кг.
-стафиди - 4 пакета
-сушени ябълки - 3 пакета
-сушени круши - 4 пакета
-сушени череши-4 пакета

Общата стойност на покупките е 2176.92 лв

Ето и фактурите:
Изображение

Изображение
снимките са неясни, но откак потроших фотото ми се налага да снимам с телефона, а той толкова може :(
Ще намеря апарат и ще направя нови снимки.
Оделно са продуктите на колегата Кода, много мебели и колело от Диканаров, телевизор от Чапи, а много от нас носеха чували с дрехи.
Колегите вече са постнали снимки от посещението в дома. Не се наемам да опиша с думи видяното и преживяното там, благодарноста на тези смачкани от живота хора, радоста им че има кой да им помогне. Езика ми е твърде беден да изрази чувствата ми.

Искам да благодаря на всички, които се включиха и помогнаха да извършим това добро дело.
Особено големи благодарности искам да изразя на един непознат за мене човек. Приятел на Митачето, който дори не е рибар. Човека разбрал от Митачето, че правим такава акция и сутринта дойде на борсата заедно с дъщеричката си, намери ни, даде ни всичките пари от портмонето си, без да ни познава и си тръгна. Поклон пред такива хора!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Кърцата написа:Особено големи благодарности искам да изразя на един непознат за мене човек. Приятел на Митачето, който дори не е рибар. Човека разбрал от Митачето, че правим такава акция и сутринта дойде на борсата заедно с дъщеричката си, намери ни, даде ни всичките пари от портмонето си, без да ни познава и си тръгна. Поклон пред такива хора!
Кърца, можеш да си представиш този човек (Ненчо Минчев се казва и вече си има акаунт при нас) колко беше доволен от стореното от него и най-вече, че е довел дъщеричката си там, за да види детенцето и да усети някои неща ... Думите отдавна ми свършиха, затова само един ОГРОМЕН ПОКЛОН!!!!!
Весели празници на всички, приятели и дано бъдем все така добри и истински хора!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
nissana
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nissana »

Акцията не е само введнъж,за добрите хора тя е постоянно.Гоориме си оная ечер с един приятел,Константин Иванчев,и той вика,абе нали носихте ядене в Нови Хан,имам подарък за тях.Ок,звъня на Кърцата,дай тел на отчето брат,има доставка-дейстайте-отговор.Днес там е акостирал бус ,пълен с солети и......некви подобни глезотийки.Хората имат сърце,поне някои от тях.Хала.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

nissana написа:Акцията не е само введнъж,за добрите хора тя е постоянно.Гоориме си оная ечер с един приятел,Константин Иванчев,и той вика,абе нали носихте ядене в Нови Хан,имам подарък за тях.Ок,звъня на Кърцата,дай тел на отчето брат,има доставка-дейстайте-отговор.Днес там е акостирал бус ,пълен с солети и......некви подобни глезотийки.Хората имат сърце,поне някои от тях.Хала.

Евала Вальо, поздрави за постъпката.
rado_123
новобранец
новобранец

Мнение от rado_123 »

Поклон на всички Ви за благородството...
PIRKATIA
новобранец
новобранец

Мнение от PIRKATIA »

Някой беше казал че човек съжалява само за пропуснатите възможности в живота си . Е сега вече разбрах колко е прав този човек . Съжалявам че поне веднъж не отворих форума през декември , а можех и аз да помогна да се отсрамим поне малко пред тези деца .
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”