Отвътре

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
strijok
учете се от него
учете се от него

Re: Отвътре

Мнение от strijok »

Еййй пак му ядете краката на чиляка :lol: :lol:
Отново му нарушавате монолога, а беше обещаващо начало :wink:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Петрееееееееее......
Ицоооооо..............
ХА ХА ХАХААААААА:)
БЕ, кви са тия чернилки отвътре беееееееееееее?:)
Ти пък Петре - къде си тръгнал - с тоз черен екран в поста? Тръгваш ли, оставаш ли?:)
Ти пък Ицо - ко си се разлумкал с тоя тъпан?:)

Ако ви слуша човек - (добре, че не го правя) - да си тегли ножът и да увисне на ченгелйът, като зимнина и за празниците кот остане:)

От моята гледна точка нещата стоят така. От вашата стоят иначе.
Ами сега - кош прайм?:)

Не се развивала темата - ами развивайте я де. Или ви яде нещичко отвътре, че ми се различава гледната точка от вашата.
На мен не ми пречи - а на вас?:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

INCUBUS написа:...Строго по темата-отвъртре всеки е по-гаден,респективно по-мръсен отколкото отвън,щото отвън е за пред хората,а отвътре всеки си знае кусурите...
Инкобусе , само нема да се пуашиш !!! На теб поне Пампорово ти е близо а там в някои от многозвездните хотели предлагат ХИД­РО­КО­ЛО­НТЕ­РА­ПИ­Я или тъй нареченото - красотата от вътре – това е здраве , на тънкана та ...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Павле - ко стана - измисли ли го?:)
ХАйде, че чакам да ти се избистри Аурата, та да продължа:)

Инак идваме с Инкубуса с по две бутилки мастика, правиме ти Анасон-терапия и блясваш и отвътре и отвън:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ае ся пък ти ! Нали знаеш че хубавите неща стават бавно ? Къф е тоя зор - измисли ли го ?

Павел Иванов
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Но, преди да продължим нататък, нека ви разкажа малко за „разхлабването”. По тази причина бих искал да въведа едно ново понятие, за да развия темата до край. „Адреси”.
Какво са „адреси” ли?
Буквално такива! Зацапвания, отлагания, затлачвания, петна по енергийното, лъчисто тяло или аурата на човека. „Места”, на които бихме могли да бъдем „намерени”, докоснати – буквално - като адресите на които живеем. Слаби места, недостатъци, които на енергийно ниво имат съвсем ясен и изразен характер, дори и текстура понякога. „Места”, през/чрез които може да ни бъде въздействано по някакъв начин. Един вид енергийна рана. Или – рана в енергийното тяло. Еквивалент на физическите рани или психическите травми.

Някога, в неизбродните дълбини на времето и пространството са съществували съвършенни личности. Съществуват и сега, но не са толкова съвършенни. Това сме самите ние!

Кълба от енергия, в пространства и измерения, нямащи почти нищо общо с нашето освен, че са такива - в смисъл, че материалността им е неизмеримо по - финна и ефирна. Това ще да е било Началото! Предполагам, че и Края, ако има нещо подобно, ще е такъв. Естественно, със съществена разлика в осъзнаването на изминатия път!
Много от нас са сънували или „виждали” подобни неща, изпадайки в необичайни за нашето измерение състояния. Тези цялостни и съвършенни личности сме били ние. Били сме, сме, и ще бъдем ние, независимо до къде ще стигнем с изблиците си на безсмислие и тъй очарователно демонстрирана дезориентираност. Но както и да е, независимо каква е причината да поемем на това “образователно” пътешествие, целящо да възстанови целостта на райската ябълка ние пътуваме, най – безотговорно, към себе си, към неизвестността, „щадейки безмилостно” всичко по пътя си. Погледнете назад в историята ни и помислете, не е ли така?
Във всяка една сфера на живота – имам пред вид – навсякъде, където са общували поне двама човека, се е получил контакт, триене между енергиите и се е отделила някаква енергийна дисхармония. Получил се е „адрес”.
Нямам пред вид общуването на хора, които хармонират помежду си и изпълняват по този начин предназначението си. Те действително контактуват, но умножават и преподреждат енергията си един на друг, подобрявайки своята компактност, което съвсем естественно се изразява и външно чрез резултатите от съвместната им дейност.
Това, за съжаление, е по-неразпространения вариант.
Нека видим по-разпространения.
При всяко едно отношение на подчиненост, изпълващо почти цялата гама на човешкото общуване, нечия енергия оказва натиск върху нечия друга и причинявайки `и пробойна, „адрес”, намира слабото място и изсмуква съвсем реален енергиен потенциал, пропускайки обаче, да отбележи факта, че не може да я задържи във и за себе си. Нито за кратко, нито за дълго, нито никак! Не става, тъй като на практика действа ефикасна и резултатна система, за прибиране на вересиите. Какво представлява тя?
Спомняте ли си филма “Тъмбстоун” или както се произнася правилно, момента, гдето Вал Килмър говореше на голямата, стреляща гад, малко преди да го прати обратно, там отгдето беше дошъл?
Не бих могъл да цитирам, но си спомням, че Килмър спомена Голямата Празнота или Дупка, в гърдите на противника му, която не може да бъде запълнена със никакви убийства, изнасилвания и изобщо престъпления,– може би, поради факта, че няма дъно - (или основа). Насилието, Натискът и Пречупването не могат да запълнят нито една яма, дупка или клоака, защото се оказва, че тези актове на пълно безсилие, винаги използват чужда, но не взета назаем, а НАСИЛА, енергия. Взетото назаем, предполага, че ИМА със какво да се върне, в смисъл, че съществува собствен и то разработен потенциал, за опериране с него. Просто, едно приятелско рамо и то само за момент. Обаче, взетото с насилие не предполага, а Означава, че НЯМА собствен потенциал, дори и неразработен. Никакъв. Тъй като мястото,(местата, където се събира насила взетата енергия) няма собствен, жив потенциал, а даже е създадена от друг - не принадлежащ `и такъв - то принципът му на действие е само един, единствен - насилието и натискът върху места, откъдето би могло да се открадне насила.
И така се образуват „пробойните”, „адресите”.
Дали ще си представите Аура или Лъчисто енергийно тяло, отлаганията на дисхармония – тоест – „адресите” се случват върху тях.
Един от начините да се изчистват тези петна-адреси, причинени от човешкото общуване, е разхлабването.
Какво прави болния човек – рано или късно( в зависимост от обстоятелствата) пада в леглото и релаксира, разхлабва, докато оздравее.
Какво прави уморения човек? Разхлабва – естествено.
Какво прави рибаря – пада на водоема и „забравя” – разхлабва тотално.
Във всичките тези случаи релаксирането на мускулатурата съпровожда процеса на разхлабването.
Самото разхлабване – дали физическо или психическо – позволява на здравата и силна енергия да навлезе в нас и да очисти и оздрави тялото. И физическото и енергийното.
Бихте могли да тълкувате, осъзнавате сферата, за която ви говоря, като енергийна метла, която измита телата отвътре и изчиства „адресите”.
Всъщност е точно така – воденето на сферата вътре в тялото ви(и физическото и енергийното) на практика изчиства отлаганията и „адресите” – колкото и невероятно да ви се струва на пръв поглед.
Със всичко това коментирам единствено съзнателното премахване на вътрешната стагнация/стягане, при воденето на сферата. Не бъркайте това със пълна мускулна релаксация.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
gigantor
новобранец
новобранец

Мнение от gigantor »

Ееееее стига не мога вече ,не издържам. Виждам красивите ти мисли но , единствено усещам се разхлабваш ума си в форума и явно кълбото енергия в теб е взело стремително да нараства и си "разхлабил" част от него тука в темата . Аурата ти е засияла под форма на ароматерапия произлизаща от остатъчната, разхлабената част пльосната най-акуратно в " Рибарски " форум .
Прав си за много неща от казаните от теб . За дупката в човека се говори в много филми . Гледай "хелбой-златната армия " , гледай и ония с Киану-------(The Day the Earth Stood Still ). Но в всички тези филми и общо според мен в живота ин-ян или хармонията определя не само негативна , но и позитивна страна на дупката и твоите "адреси " . Спора и дебата не винаги са процеси при които единия надделява над другия , най-често това са процеси на търсене на истината , а не на нейното налагане. Изразяваш се красиво , но те моля не го прави в този форум .
П.П. ако желаеш можем да продължим събеседата на лични .
Simplicity is not achieved by adding simplifications, but by removing complications
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Красиви мисли???? За мен това е практика и нищо повече.

Не съм гледал на нещата по този начин, но пък от друга страна - радвам се(може би е добре), че ги намираш красиви:)

А, ако спра да ходя на риба, ще се почувстваш ли по-добре? И защо трябва да "издържаш"? В смисъл - не разбирам какво "Трябва" да издържаш?

Всъщност - какво мога да направя за теб, и защо да не продължим тук. В коридора седят маски, шнорхели, плавници и два харпуна. Необходимо ли е, за да мога да публикувам неща, които никой не е длъжен да чете, да влизам сега, в бурното и мътно море или мога да изчакам до пролетта? А и тогава - какво ще се промени?

И според теб и според мен нещата имат повече от няколко лица. Тогава - честно - не те разбирам?:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
gigantor
новобранец
новобранец

Мнение от gigantor »

Не издържам ,да се въздържам . Отдавна чета постовете ти и то не от тематичен интерес а от постоянното високогласно себерекламиране. Много пъти са ме сърбели ръцете да пиша , но се въздържах . Е сега не успях . Изобщо нямам за идея да те откажа от риболова ,напротив . Ходи на риба ( е за водолази не знам сега къде е удачно ) ,"Разхлабвай" там , снимай ,хвали се ,споделяй готиното време и компания . В този форум никой не би те спрял да представяш с риболовни подвизи. Ти усетил ли си ,че често твоите постове следват един след друг без някой да се интересува . За тебе важно е твоите теми да са на първа или максимум втора страница . Вярно е че не съм длъжен да чета . А ти също не си длъжен да пишеш . Минавайки през площада ти не си длъжен да слушаш духовия оркестър , ама не става да изключиш само него . Ако тук се появи някой фанатизиран богослов смяташ ли че трябва да споделяме и неговите възгледи. Пак предлагам да продължим този пост на лични , донякъде споделям твоите идеи но в по опростен мироглед .
Simplicity is not achieved by adding simplifications, but by removing complications
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

gigantor написа:...Пак предлагам да продължим този пост на лични , донякъде споделям твоите идеи но в по опростен мироглед .

Aaaaaaaaa, gigantor, гигантски егоист си ти!
Искаш сам да си хортуваш с Камико... :roll: :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Не знам кой си и не знам защо си - предлагам да останем на Безлични - както си беше и досега:)
Сподели, моля те, - защо минаваш през площади, одухотворени със музика, без да се развеселиш?:)

Е, ако за теб тази музика е Чалга - ами не минавай оттам:) Просто е! Аз правя точно това;)

Гигантор - намали чувството за собствена значимост и ще олекнеш достатъчно, за да изчистиш и къмпликейшънс-ите:)

Не случайно и подписа ти предлага да премахнем усложненията:)

А - за богословите бих искал да разкажеш.....

-----
Ти изобщо допускал ли си какво е важно за мен или трябва да се съобразявам с твоите виждания????
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Камене , предполагам че това е асиоциативното спрямо каменното ингилизко удухотворение , се си мисля че избързваш с темата разхлабване/стягане , с около месец и десет дена :roll: А върни се в настоящето , молим тъ :wink:

Павел Иванов
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Май не съм намеквал за нуждата от клизмите,щото препоръчваната хидроколонотерапия е една продължена във времето по-скъпо платена клизма.Верно някой се опитва,ама нека не се чувства длъжен да ми тълкува сичките простотии:)
Отвътре винаги си е отвътре,смрад и мизерия,независимо дали в органичен или в духовен план.Вярно е,че с изсирането сутрин ,настъпва просветление,което трае за съжаление много кратко -при мен само за изминаването на 70-80 метра от дома ми до местоработата ми.Следват и отвътре,и отвън много просветления и затъмнения,които в никой случай не влияят на вътрешното положение в Ирак или на външния ни дълг.Колкото до носенето на мастики на П.Иванов,това няма да се случи никога -лицето в по-предна година е идвало насам,не ми се е обадило своевременно да му посрещнем величието,пиянствало е анонимно в непрестижна фолк-чалга кръчма,след което е съзряло бракониери на градската река.Тези събития ми бяха сведени до знанието като упрек в смисъл "Бе ти кво се обаждаш там от оня град на бракониери"...и пр.
В момента отвътре ми е съвсем комфортно-даже не ми се спи,така,че специално за тъмнината и упоменатото по-горе лице,един поетичен поздрав от ... Елин Пелин :
"Темна нощ е,брате,
темна като у катраница.
Ни месечинка свети,ни ясна звездица.

Куче лае у полето,
та си глава кине,
ергени ли мома крадат
или некой гине?

Та,нема ли кой
да палне плевнико на кмето ?
Та да вземе да разпръсне
това темнило проклето."
Бъдете здрави,ако можете, все още прави и корави и сияйни звезди да бдят над вас!
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Ко`д ти кажа Павле - все още пиша от тази планета. Тук съм - няма да избягам:)

5-6 пъти ти прочетох поста, докато реотана затопли какво имаш пред вид със месец и десет дена. Е - не става дума за това:)

Колкото до терзанията на Ицо за "града на бракониери" - има ли не такъв изобщо?:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Инкобусе , тогава не ти се обадих щото едно ми беше съвестно да те тормозя баш по Нова година , второ ти нямах координатите . Инак те имам предвид на следващото ми захождане там , ако ме искаш де :wink:
Каменният , наистина ли се казваш Камен ?

Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”