Плевен 2

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

martineti
сериозен играч
сериозен играч

Re: Плевен 2

Мнение от martineti »

sudjuka написа:Тая седмица съм ангажиран-племенника има РД,и няма как да го пропусна.За другата съм навит.Щом и Гого иска,взимаме Калоян и Бойко и готово :)Бойчето понеже не пие ще го цаним за шофьор :lol: :lol: :lol:
Пък за срещите на открито можем да ги правим на разменено гостуване :D
Хайде като ги говориш тези работи ще те видим другата седмица колко ще си сериозен Павеле!!! Взимаш Бойко и кънеца и ви чакаме тук да се порадваме на хубави питиета и мезета ;)
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

pep4o83 написа:абе разправат ми на едно място че все павката тегли късата клечка щот му била къса пишката :lol:
Аааааа, сакън! Нема да е той "късметлията", пък и за унуй другото има кой да каже как е (надявам се! 8) )
Вий нагласете организацията, пък ние може и да ви изненадаме.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sudjuka »

Значи официално датата става 28 януари нали?
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
pep4o83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pep4o83 »

sudjuka написа:Значи официално датата става 28 януари нали?
да бе друже даже ако искаш вземи и балдъзата. :D
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sudjuka »

А,балдъзата не я взимам,че баджанака ша ма бий :lol:
Кой ще запазва местата в кръчмата?Аз до четвъртък ще кажа колко човека сме от Ловеч.
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

sudjuka написа:А,балдъзата не я взимам,че баджанака ша ма бий :lol:
Кой ще запазва местата в кръчмата?Аз до четвъртък ще кажа колко човека сме от Ловеч.
Взимай го и него бе Павка все някой пияница ще го опъне да не е валат момчето :lol:
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
pep4o83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pep4o83 »

sudjuka написа:А,балдъзата не я взимам,че баджанака ша ма бий :lol:
ако искаш да кажа на косио да ти запази в вип сепарето?
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sudjuka »

Не бе сериозно говоря,от Ловеч за сега сме 5-6 човека,като бройката може да набъбне до 10.За това е хубаво до четвъртъка да уточним със сигурност колко човека ще сме и някой да запази места
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Хора да се съберат местата са лесна работа Павка.
pep4o83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pep4o83 »

момчета номера беше да се съберем плевенчани нали?или аз нещо несъм разбрал.то ако е така да викам и аз разни приатели от други градове които са навити да доидат ама тогава триабва да търсим по голяма кръчма.нямам нищо против тези момчета дето ще доидат неме разбираите погрешно аз ги познавам някои от тях но при толкова много плевенчани рибари да се саобразиаваме с тях мисля че не е редно,те като са 10 човека по добре ние да идем при тях че сме по малко.що да са разкарват момчетата до плевен?пак казвам нямам нищо против тях.
pep4o83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pep4o83 »

даже маи ще се окаже че ако неса те ние ниама да направим нищо.
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Не НИЕ ,а другите който само се канят да идват на среща ,а в последствие се отказват. Не виждам нищо страшно в това да седнем на една маса да се почерпим и да полафим за любимото ни занимание!
Аватар
botur
фен клуб-скобар

Мнение от botur »

Аз съм много за,но при мен нещата се случват в последния момент и евентуално в петък мога да знам дали ще съм свободен,евентуално ако съм на работа мога да дойда по-късно.
Последно къде и в колко часа :supz:
Изображение Изображение Изображение Изображение
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

botur написа:Аз съм много за,но при мен нещата се случват в последния момент и евентуално в петък мога да знам дали ще съм свободен,евентуално ако съм на работа мога да дойда по-късно.
Последно къде и в колко часа :supz:
За Воденицата на Сторгозия е уговорката ,но за колко часа.......допълнително ще се разберем.
pep4o83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pep4o83 »

аз мисля че в 20:00ч. е нормално но както кажете
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”