Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Плевен 2
Модератор: sapuna
Re: Плевен 2
Хайде като ги говориш тези работи ще те видим другата седмица колко ще си сериозен Павеле!!! Взимаш Бойко и кънеца и ви чакаме тук да се порадваме на хубави питиета и мезетаsudjuka написа:Тая седмица съм ангажиран-племенника има РД,и няма как да го пропусна.За другата съм навит.Щом и Гого иска,взимаме Калоян и Бойко и готовоБойчето понеже не пие ще го цаним за шофьор
![]()
![]()
Пък за срещите на открито можем да ги правим на разменено гостуване

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аааааа, сакън! Нема да е той "късметлията", пък и за унуй другото има кой да каже как е (надявам се!pep4o83 написа:абе разправат ми на едно място че все павката тегли късата клечка щот му била къса пишката

Вий нагласете организацията, пък ние може и да ви изненадаме.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- вече хвърля и на тежко
Значи официално датата става 28 януари нали?
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
-
- научил се да хвърля
да бе друже даже ако искаш вземи и балдъзата.sudjuka написа:Значи официално датата става 28 януари нали?

-
- вече хвърля и на тежко
А,балдъзата не я взимам,че баджанака ша ма бий
Кой ще запазва местата в кръчмата?Аз до четвъртък ще кажа колко човека сме от Ловеч.

Кой ще запазва местата в кръчмата?Аз до четвъртък ще кажа колко човека сме от Ловеч.
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
Взимай го и него бе Павка все някой пияница ще го опъне да не е валат момчетоsudjuka написа:А,балдъзата не я взимам,че баджанака ша ма бий![]()

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- научил се да хвърля
ако искаш да кажа на косио да ти запази в вип сепарето?sudjuka написа:А,балдъзата не я взимам,че баджанака ша ма бий![]()
-
- вече хвърля и на тежко
Не бе сериозно говоря,от Ловеч за сега сме 5-6 човека,като бройката може да набъбне до 10.За това е хубаво до четвъртъка да уточним със сигурност колко човека ще сме и някой да запази места
Хора да се съберат местата са лесна работа Павка.
-
- научил се да хвърля
момчета номера беше да се съберем плевенчани нали?или аз нещо несъм разбрал.то ако е така да викам и аз разни приатели от други градове които са навити да доидат ама тогава триабва да търсим по голяма кръчма.нямам нищо против тези момчета дето ще доидат неме разбираите погрешно аз ги познавам някои от тях но при толкова много плевенчани рибари да се саобразиаваме с тях мисля че не е редно,те като са 10 човека по добре ние да идем при тях че сме по малко.що да са разкарват момчетата до плевен?пак казвам нямам нищо против тях.
-
- научил се да хвърля
даже маи ще се окаже че ако неса те ние ниама да направим нищо.
Не НИЕ ,а другите който само се канят да идват на среща ,а в последствие се отказват. Не виждам нищо страшно в това да седнем на една маса да се почерпим и да полафим за любимото ни занимание!
Аз съм много за,но при мен нещата се случват в последния момент и евентуално в петък мога да знам дали ще съм свободен,евентуално ако съм на работа мога да дойда по-късно.
Последно къде и в колко часа

За Воденицата на Сторгозия е уговорката ,но за колко часа.......допълнително ще се разберем.botur написа:Аз съм много за,но при мен нещата се случват в последния момент и евентуално в петък мога да знам дали ще съм свободен,евентуално ако съм на работа мога да дойда по-късно.
-
- научил се да хвърля
аз мисля че в 20:00ч. е нормално но както кажете