Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

какъв сонар да си купя за сом до 500 лв
Модератор: sapuna
МММММ да малко остава и ше ревна за него.
Скутере и теб ли те прихвана мания за добра техника???Земи прочети малко и тогава се мятай на клона.
Жоро помислих,че си зацепил ма пак не си,знаел ми стария сонар.................ужас,ма с теб не се спори,че няма смисъл.

Жоржет още нещо - не лъжи хората и не намесвай моето име и ще живееш по-спокойно пред компа.В лъжа сам те хващал и то не веднъж / за справка подписа ми /,та не се оплитаи още,еле с лъжи свързани с моето бачкане за което се видя,че нищо не разбираш.
Скутере и теб ли те прихвана мания за добра техника???Земи прочети малко и тогава се мятай на клона.
Жоро помислих,че си зацепил ма пак не си,знаел ми стария сонар.................ужас,ма с теб не се спори,че няма смисъл.

Жоржет още нещо - не лъжи хората и не намесвай моето име и ще живееш по-спокойно пред компа.В лъжа сам те хващал и то не веднъж / за справка подписа ми /,та не се оплитаи още,еле с лъжи свързани с моето бачкане за което се видя,че нищо не разбираш.

Не дърпай ...... за ......
-
- сериозен играч
Асене ти се пробуди и висна на компа....туристи с пачки няма ли за тебе...та се чудишп ква глупост да изръсиш...мерцедес нещеш да караш видно е...май нещо си изтрещял до дупка !!!
Право си е момчето сонарчето си го бива...въпреки че мнооо ти е кеф като кажа нещо и да го компроментираш...е насери се само спамиш !
с кво си полезен тук с горенаписаното а ?
с нищо...
освен че явно се вижда как се заяждаш...
лалаш си за и за макарата ми...ама си е перфектна за сом !
а ти може да се насереш ама тая рибка ще си останеш без нея в колекцийката.....
аре лек ти ден ...и д.д
кво каза жена ти ...спести ли ти истината
ама си я е помислила да знаеш

Право си е момчето сонарчето си го бива...въпреки че мнооо ти е кеф като кажа нещо и да го компроментираш...е насери се само спамиш !
с кво си полезен тук с горенаписаното а ?
с нищо...
освен че явно се вижда как се заяждаш...
лалаш си за и за макарата ми...ама си е перфектна за сом !
а ти може да се насереш ама тая рибка ще си останеш без нея в колекцийката.....
аре лек ти ден ...и д.д
кво каза жена ти ...спести ли ти истината

Господ може всичко чада мой !