яз.Камчия

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Re: яз.Камчия

Мнение от RAAZIEL »

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

някой да е ходил на лагра?
докато има мрежари и парашутисти ще е труден риболова на камчия
http://vbox7.com/play:cc551c5e1e
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Аватар
Nikxon
новобранец
новобранец

Мнение от Nikxon »

Мои приятели са на Камчия в момента застанали са срещу лагера но нивото на водата е много восоко и има доста комари дори и през деня.
П.П. Клипа го дава личен и не може да се гледа!
Аватара ми е на Камчия мястото където съм сниман е под вода в момента.
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

Nikxon написа:Мои приятели са на Камчия в момента застанали са срещу лагера но нивото на водата е много восоко и има доста комари дори и през деня.
П.П. Клипа го дава личен и не може да се гледа!
Аватара ми е на Камчия мястото където съм сниман е под вода в момента.
извинявайте за неодобството вече може да видите амуджулара с парашута ма сина му е по навътре и не се вижда....това срешту лагера е боровата горичка дето има като полуостров нали ? и все пак има ли риби ?
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

някакво инфо за язовира или реката от почивните дни?
Аватар
Nikxon
новобранец
новобранец

Мнение от Nikxon »

В момента нивото на язовира пада и то доста и рибата не върви само едно сомче 3 килограма за три дена са хванали моите приятели това е последната информация която имам.
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

вчера бях на реката под пречиствателната на манолич......амуджите изкараха 4 мрежи сутринта а аз искам риба да хвана...малките шаранчета дето ги връщам обратно амуджите ги вземат,то всико което е в мрежите повече бял свят невижда има и по 200-300 грамови сомчита.....всичко унищожават а тъпата яра кадееееее......
Последно промяна от kamaka на Сря Юли 04, 2012 9:16 am, променено общо 1 път.
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

КОЛЕГИ ДА ВИ Е ЧЕСТИТО....МАМИЧКАТА ИМ НА ВОДНОТО......ЯЗОВИР КАМЧИЯ Е ЗАБРАНЕН ЗА РИБОЛОВ ВЕЧЕ....... :axe: ...... :butthead: ....... :finga: ....... :oops: ..... :evil: .....ОТ ВЪЖЕНИЯ МОСТ НАГОРЕ КЪМ МАНОЛИЧ ПО РЕКАТА Е РАЗРЕШЕНО....информацията не е фалшива току що звънях на Янев шефа на ИРА....да на терористичната организация която тероризира Българските законни риболовци която се подвизава със секретното название ЯРА в БГ.......УЖАССССС....а турците ще продължават да си опъват мрежите а ние рибарите с билети да си ебим майката....това е нашата родна потурчена БЪЛГАРИЯ....ДА ГО ДУХАТ БЪЛГАРИТЕ трябва да стане лозонг който да го изпишат на БЪЛГАРСКОТО знаме а не КРЪВ ИЛИ СВОБОДА.......... :butthead:
kevin75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kevin75 »

Е това вече си е истинска Дискриминация можеби трябва да се направи един нов Закон за Нас -рибарите който ще се казва: ЗАКОН -КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ЗА РИБНИТЕ ЗАПАСИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА.
т,1 Всеки редовен рибар който няма GPS (за да знае с точност къде се намира) и който не получава най- новите промени в разпоредбите да бъде санкциониран, най-Строго
т,2 Всеки който не знае със сигурност дали даден водоем е разрешен, отбранен или не знае информация за него да не ходи там !!!
т,3 Всеки който не спазва т,1 и т,2 както и т,3, и не си стои там от където е да бъде санкциониран още щом се установи на воден басейн даже и да е частен сезирам протекла операция на язовир Каябаш и написани Актове на рибари които са ловили на частен язовир.....също информация придържаща се към т,1 и т.2....
Нека колегите го допълнят Законо проекта..
Аватар
Nikxon
новобранец
новобранец

Мнение от Nikxon »

kamaka написа:КОЛЕГИ ДА ВИ Е ЧЕСТИТО....МАМИЧКАТА ИМ НА ВОДНОТО......ЯЗОВИР КАМЧИЯ Е ЗАБРАНЕН ЗА РИБОЛОВ ВЕЧЕ....... :axe: ...... :butthead: ....... :finga: ....... :oops: ..... :evil: .....ОТ ВЪЖЕНИЯ МОСТ НАГОРЕ КЪМ МАНОЛИЧ ПО РЕКАТА Е РАЗРЕШЕНО....информацията не е фалшива току що звънях на Янев шефа на ИРА....да на терористичната организация която тероризира Българските законни риболовци която се подвизава със секретното название ЯРА в БГ.......УЖАССССС....а турците ще продължават да си опъват мрежите а ние рибарите с билети да си ебим майката....това е нашата родна потурчена БЪЛГАРИЯ....ДА ГО ДУХАТ БЪЛГАРИТЕ трябва да стане лозонг който да го изпишат на БЪЛГАРСКОТО знаме а не КРЪВ ИЛИ СВОБОДА.......... :butthead:
Звъннах на моите хора на язовира за тая забрана направо ми се скараха, че съм разлайвал кучетата язовира бил пълен с лагеруващи бръмчели с лодки непрекъснато и никой не е ходил да ги глобява или гони от язовира!
Но и аз звъннах на ИАРА Бургас за информация и се оказа вярно получили са писмо от ВиК, че цялата чашка на язовира до реката е 1-ва категория и любителския и промишлен риболов е забранен!
Аватар
toko7
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от toko7 »

не съм много наясно със законите-Но що си мисля че писмо от ВИК неможе да отмени министерска заповед
toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
Аватар
Nikxon
новобранец
новобранец

Мнение от Nikxon »

Ами имат ппаво от ВиК да наложат забрана след съгласуване с министъра явно са го направили и са оведомили ИАРА с писмо.
valeripetrov
новобранец
новобранец

Мнение от valeripetrov »

Нали тая година го разрешиха?
MOSKOW83
новобранец
новобранец

Мнение от MOSKOW83 »

toko7 написа:не съм много наясно със законите-Но що си мисля че писмо от ВИК неможе да отмени министерска заповед
Без наредба да го д...т аз лично ще си ходя :axe:
Аватар
Nikxon
новобранец
новобранец

Мнение от Nikxon »

Обърнах интернет за заповед или наредба на министъра за забрана на риболова на яз. Камчия и не намерих такава, май пак ще се чуваме с ИАРА Бургас след седмица да видим какво ще кажат защото от 3 години чакам да падне забраната и някрая пак не може да се лови риба там!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”