Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

КАК НЕПРАВИЛНО СЕ ЛОВИ НА ФИДЕР. Много смяххххххххххх
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Re: КАК НЕПРАВИЛНО СЕ ЛОВИ НА ФИДЕР. Много смяххххххххххх
друга е случката:на платен имах два шарана по 1,5-2кг и мислих да си взема само единия ,но жената вика да вземам и двата и ми донесоха пари,но когато си тръгвах се оказа че ,живарника се е скъсали единият липсва.пазача знаеше за двата и ви казвам ГОЛЯМА ГИРОЛТИЯ НАСТАНАСтефан написа:А това случвало ли се е и на вас: След като си уловил доволно количество риба си се обадил по телефона на жената да купи бира и да покани приятелите на прясна рибка. Тръгваш да се прибираш и по средата на пътя се сещаш, че си забравил живарника с рибата във водата. Връщаш се при водоема, но живарника го няма. Прибираш се в къщи като наакано дете, а приятелите вече почнали ракийката и чакат рибата. Следват големи подигравки и майтапи.

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: КАК НЕПРАВИЛНО СЕ ЛОВИ НА ФИДЕР. Много смяххххххххххх
Последната ми излагация от вчера: Понеже винаги съм се упреквал, че ходя с много багаж на риболов, реших като много други колеги да отида на реката само с една пръчка и нищо друго. Вземам пръчката с воблера, слагам още един воблер в джоба, в другия джоб малък плетен живарник и това е всичкия ми багаж. Пътувам 25 км. до реката и започвам риболова.С първото хвърляне закачам воблера в храстите на отсрещния бряг. Връзвам втория и веднага го закачам в някакъв дънер във водата. Връщам се в къщи позелинял от яд и се заричам повече никога за риба без рибарската раница, където си имам всичко.
Направих успешен излет - не загубих нито една пръчка