Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Платени водоеми около Пловдив.
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Платени водоеми около Пловдив.
Вчера на Леново ,отидох под стената към къщата,слезнах и се опитах да хвана някоя риба.Да ама не.Времето приятно не духаше силен вятър имаше предпоставка за риболов обаче не хванах.Имаше и други колеги и само едни хванаха 2-3 броя шаран от далече изглеждаха добри но незнам само на дъно разбрах ,че са ги хванали.Иначе се плаща 8 лв .Водоема е пълен и иска още месец за да се постопли водата.Иначе беше кеф сред природата и колегите.Поздрави на всички. 

Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
Някой с прясно инфо за рибарниците на Войводиново? По-специално за този на бай Стойл.
Дребни каракуди и шарани 1-2кг.такса 5лв.шарана се плаща.
Не си губи времето там .Риба нямаша.Хващат само малки каракудки и на воблер някоя щука.vasety написа:Някой с прясно инфо за рибарниците на Войводиново? По-специално за този на бай Стойл.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Някой знае ли някое място в пловдивския регион,където рибата вече е тръгнала и човек може да си направи кефа.Без значение за каква риба става въпрос.

- stelco
- ще става разбирач
Ако е за платен водоем Рибарник Бадема.
Къде се намира точно колега и инфо за условията да дадешstelco написа:Ако е за платен водоем Рибарник Бадема.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
http://ribarnik-badema.log.bg/IvayloA написа:Къде се намира точно колега и инфо за условията да дадешstelco написа:Ако е за платен водоем Рибарник Бадема.
-
- новобранец
Аз и баща ми сме много запалени на тема риболов ходили сме на Войводиново там последните два гиола те преди са били и три но вече са само два на единия таксата 5лв и 5лв шарана а на другия 10лв каквото си хванещ миналата година условията бяха такива сега незнам
-
- разбира нещата
Същите са.Бенчо Гайтански написа:Аз и баща ми сме много запалени на тема риболов ходили сме на Войводиново там последните два гиола те преди са били и три но вече са само два на единия таксата 5лв и 5лв шарана а на другия 10лв каквото си хванещ миналата година условията бяха такива сега незнам

И риба радко се хващаше аз когато бях,преди две седмици
Преди две седмици 10 шарана за 3 часа,на 5лв. такса,на обяд пак отиvenelin71 написа:И риба радко се хващаше аз когато бях,преди две седмици
вам.Има и щука хвърлях на спининг, но нищо
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Времето е много променливо и оказва влияние на риболова там,при нормални условия за 3 часа се хваща доволно риба.venelin71 написа:И риба радко се хващаше аз когато бях,преди две седмици
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Може.Гледам и времето да е хубаво.щЕ ПРОБВАМ ПАК .butnik написа:Времето е много променливо и оказва влияние на риболова там,при нормални условия за 3 часа се хваща доволно риба.venelin71 написа:И риба радко се хващаше аз когато бях,преди две седмици
В събота на Маноле имаше около 30 коли, половината от които мургави. Не бях ходил там от 4-5 години и решихда се разходя заради хубавото време. Водата е много ниска, повечето вадиха каракудки по 100-150 грама, от колегите около мен един изкара едно шаранче около половинката.