12 часа екшън.....на Монстерлейк

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: 12 часа екшън.....на Монстерлейк

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Антон Тонев написа:
На Тракиец миналата седмица са ги разбили.Обаче с една малка подробност.Мястото се е предавало в продължение на Месец, и на ден на хранителното петно,се е изсипвало около 20 кг царевица
Знам и инфото и мястото...съмняваш ли се..."БТА-прес"...работи....по 20 шарана на ден между 1,5 и 2,5кг....
Имаме уверението да приемем мястото в понеделник...ама дали ще стане Божа работа.Ако не...квото сабя покаже.Опита ни и мерака...все ще ни докара по 1-2 риби...ако не капо и ...релакса ще ни остане..А и ние ги решаваме нещата в движение...ако падне водата на нулата с около 50 см...отиваме там.Всяка вечер наблюдавам "Водното огледало"...обаче гадовете не пускат водата....мадафак-р :D
На нулата на яз Кърджали ще ида, когато мога ди си напълня вода от кладенеца под рушнатата джамия.Ти знаеш какво имам напредвид. :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: 12 часа екшън.....на Монстерлейк

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа: На нулата на яз Кърджали ще ида, когато мога ди си напълня вода от кладенеца под рушнатата джамия.Ти знаеш какво имам напредвид. :D
оффтопик
На нулата сега абсолютно не е за ходене.Дървото ще е голямо...ето моите агенти там оня ден като е паднала малко водата са хванали 2 шарана...и на следващия ден почнала да се вдига....и веднага спира кълването...и капото ти е готово.
Без инфо...там не отивам... :D
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”