Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дивото....зове! 2-ра серия...
- Vesko1
- сериозен играч
Re: Дивото....зове! 2-ра серия...
Отговарям ти ,за да можеш да спиш спокойно:Гацо Бацов написа:Ти пак си знаеш твоето...мятал....... за хората са изтрещели а ти си бракониер...9 въдици на 2 ма човека..и не ми отговори на горните въпроси...
1.Ние разполагахме с 3 билета,като единия билет съответно и 3-те пръчки бяха на един местен наш приятел от селото Йълмаз се казва...той идваше през деня при нас,а вечер се прибираше в селото.Ти мислиш ли ,че ще рискувам ИАРА да ми накове 200лв акт ,за някакви си там разпери по полвин кило и надвишаване броя на пръчките....
2.Маломерните шаранчета се хващаха без да ги търсим...нямам вина за това...и ето ти снимка как ги пускам....за да мирясаш най сетне...

3.Мога да се снимам и с уклейки....това си е моя работа.Шаранетата бебета ги снимах ,за да покажа че има дребни дивачета и популацията на карпове може да се възстанови ако се опазят.Снимани са с телефона моментално и са пускани веднага ..за да не изсъхнат.
4.Бракониер и ламер ще викаш на някой друг...също и пишман шаранджия.
....иди си намокри задника на някой водоем.....и главата да си охладиш страстите малко
успех
Последно промяна от Vesko1 на Вто Авг 07, 2012 1:31 pm, променено общо 1 път.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Бе не мога да се похваля с много добър окомерГацо Бацов написа: .............................................
Каква краста си начесъл не знам но с тия маломерки където сте се снимали ....нещата не са
много коректни....вие сте за затвора ...честно казано....не приемай мнението ми като заяждане защото то не е такова --а самата действителнбост...

Бе к`во да коментирам повече.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Вик...остави го Гацо Бацов..от бацова махала със 27-те мнения накръст,които прегледах и от които 99% са заяждания по темите на хората...и акъли как да се ловят бракониери.Човек ,който го е срам да си сложи истинска снимка на ника...да си пише града от който е....и да няма 1 тема пусната и 1 снимка ...да видим той пък какви "маломерки" лови...за мен не представлява интерес....дори няма как да ме из дразни.За мен този ник е -2-ри 13-ти или Н-ти ник...на някой от 10-тината всезнайковци,заяждачи и дразнители във този форум!antivik написа: Бе не мога да се похваля с много добър окомер, но като ги гледам и двата си имат 30-35 санта, така че са си напълно в нормата и буквата на закона. Това че не са трофейни е друга работа. Па и никъде не видях да се казва, че са взети
. Па се появиха индивиди де не може им се угоди - ако има снимки с риба"Рибата била мъчена!" ако няма "Показва се само туризъм!"
, а че са ги направили съпричастни с някои хубави емоции и преживяване...
Бе к`во да коментирам повече.

Пускам го да пасе...и точка

- pacho109
- сериозен играч
То гацо Бацо е от 3-4 месеца във форума и за това му е още гореща кръвта
Бомбе.....
В тия жеги не ми се ходи,отвикнал съм от жегата ,след 10 години в Смолян
Като охлади ги почвам и аз 

В тия жеги не ми се ходи,отвикнал съм от жегата ,след 10 години в Смолян

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Веско, я си признай, че го гледаш с котешки поглед и си направил суши после!Vesko1 написа:...ето снимка как ги пускам....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Vesko1
- сериозен играч
Естествено...такова крехко месце ..не е за изпускане..то глаавата му по голяма от тялото.GODzillata написа: Веско, я си признай, че го гледаш с котешки поглед и си направил суши после!![]()
...това в кръга на майтапа ....
а сега искам да запозная риболовчо,гацо....бацо. и останалите ...противници на нощния риболов,големите законо-спазващи....да им дам да прочетат новите изменения в закона...и най вече да им цитирам новата точка
.....а тук могат да се запознаят със всички изменения.6. Досегашната ал. 5 става ал. 6 и се изменя така:
„(6) Редът, условията и водните обекти, в които се разрешава любителски риболов през тъмната част на денонощието, се определят със заповед на министъра на земеделието и храните.“
http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMater ... dMat=66802

...а специално за антивик искам да му кажа ,че вече е разрешено на река да се лови с 2 въдици...да си мята спокойно на сотлийка по 2 пръчки
1. В ал. 1:
а) в т. 1 думите „единични, двойни или тройни“ се заменят с „единични или двойни“;
б) в т. 2 думите „една въдица (пръчка)“ се заменят с „2 броя въдици (пръчки)“, а думите „единични, двойни или тройни“ се заменят с „единични или двойни“.
Последно промяна от Vesko1 на Вто Авг 07, 2012 6:07 pm, променено общо 1 път.

За последен път почистих темата 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Айде сега, един от десетинаVesko1 написа:За мен този ник е -2-ри 13-ти или Н-ти ник...на някой от 10-тината всезнайковци,заяждачи и дразнители във този форум!![]()
Пускам го да пасе...и точка

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Vesko1
- сериозен играч
Все ми е тая...то и без това повече теми СЪС СНИМКИ тук от мен няма да има.В последните ми 2...беше голяма надпревара на кой му е по дълъг и дебел.Нямам намерение да си го меря с никого.chirusa_bg написа:Айде сега, един от десетинаVesko1 написа:За мен този ник е -2-ри 13-ти или Н-ти ник...на някой от 10-тината всезнайковци,заяждачи и дразнители във този форум!![]()
Пускам го да пасе...и точкаТи сериозно ли не можеш да познаеш, кой се крие зад ника, та то е видно и с просто око, не е нужно да си лекар, за да поставиш диагнозата.

Веско, слагай си на курбела дразнещите елементи и мисли за нас - хората на които са им интересни твоите риболовни подвизиVesko1 написа: Все ми е тая...то и без това повече теми СЪС СНИМКИ тук от мен няма да има.В последните ми 2...беше голяма надпревара на кой му е по дълъг и дебел.Нямам намерение да си го меря с никого.

Рибата винаги е на другия бряг
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Супер излет си направил, колега Vesko1! Аз не бих и искал повече - хубава компания, природа, пийване и хапване, че и някоя риба да вдигне адреналина е имало!
Аз много се кефя, че на голям и хубав язовир като Кърджали се е навъдил дребен шаран, който живот и здраве ще ви радва вас шаранджиите след някоя друга година. Това е рядко явление в нашата родина, за жалост!
Тегли им една майна на купонджиите, следващия път ще атакуваш от някое твое място и ще ги разсипеш!
Поздрави и наслука!
Аз много се кефя, че на голям и хубав язовир като Кърджали се е навъдил дребен шаран, който живот и здраве ще ви радва вас шаранджиите след някоя друга година. Това е рядко явление в нашата родина, за жалост!
Тегли им една майна на купонджиите, следващия път ще атакуваш от някое твое място и ще ги разсипеш!

Поздрави и наслука!

- Антон Тонев
- сериозен играч
Весе, вчера говорих с един човек на гьола/сещащ се кой/.Панаира след репортажа ти е налице.Просто вече споделяй на ЛС, на избрани от теб колеги за твоите излети. 

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Панаира вече се е разчистил,одеве ми докладваха ...защото е спряло да кълве.Аз не съм толкова прост....и в темата не писах ни тактика ни дистанция..нито други ориентири.Така че...10 бивака са изяли дръвчето 3 дни нахалост...и са се прибрали днес безславно в нашето китно градче.Шаранджийството не е за всяка уста лъжица....Антон Тонев написа:Весе, вчера говорих с един човек на гьола/сещащ се кой/.Панаира след репортажа ти е налице.Просто вече споделяй на ЛС, на избрани от теб колеги за твоите излети.

Утре отиваме там пак за 3 дни...обаче на друго място.Тоя път друга тактика ще направим,с голямата лодка...дано имаме късмет.

п.с.А темата(ако има какво) ще я кача във фидер мания групата...за да няма риболовчовци и гацовци да ми спамят.

- Батко Емо
- разбира нещата
Бачкай си здраво и да дочакаш трофей още този сезон 

- Vesko1
- сериозен играч
Дано.... МС......Батко Емо написа:Бачкай си здраво и да дочакаш трофей още този сезон