Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

ЯЗ КРАПЕЦ-ЛОВЕШКО ОТДАДЕН ПОД АРЕНДА
Модератор: Paublo_Eskobar
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
Re: ЯЗ КРАПЕЦ-ЛОВЕШКО ОТДАДЕН ПОД АРЕНДА
никои ли не ходи вече на язовира
-
- новобранец
здравейте ние сме семейство от Габрово за първи път посетихме язовира пролетта и се влюбихме в него,скоро разбрахме че е отдаден под наем....поредната българска идиотщина.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Сигурно е замръзнал,ама пари да даваме за дупка,тва само на магистралата 

Аз там съм пораснал...
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
има слухове че с 15лв ще може да се лови цяла година като на дъбника някои знае ли нещо по въпроса
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
аиде бре никои ли не знае нищо
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Ако не си прочел вече:
http://bigfish.bg/news/novini/15-leva-g ... apetz.html
http://bigfish.bg/news/novini/15-leva-g ... apetz.html
За таксата ясно а зарибен ли е от арендаторите ? щото за тия пари тоя обран бостан не бих отишъл никога 

Като не кълве аз ще клъвна.
Началото на декември бях там . На обичайното място, където винаги съм имал улов. 6 вида стръв , половин кофа захранка , 3 въдици... и нищо . Нямах ни едно покълваване. От кулата по протежение на стената бяха опънати мрежи. По едно време минаха двама с лодка, който бяха намотали мрежи на носа на лодката и отидоха да събират мрежите покрай стената. После се прибраха в къщата дето предполагам са пазачите.
Оставям ви да си направите изводите сами. Аз моя съм си го направил - кракът ми повече няма да стъпи там .
Оставям ви да си направите изводите сами. Аз моя съм си го направил - кракът ми повече няма да стъпи там .
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Е за никулден да останат без рибка ли
Да се задавят дано

Да се задавят дано

Аз там съм пораснал...
Значи са го дали на някви под аренда да си тарашят на воля и после кво??? Следващия ще вземат и така.Ами така ще е защото държавата не става,колкото и да ми гузно да го кажа.
Като не кълве аз ще клъвна.
някои знае ли къде трябва да се плати тази такса от15лв да знам да ида да си платя
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
лови ли се нещо там ли са наемателите
ДВ бр. 16 от 19 Февруари 2013 г.
в сила от 19.02.2013 г.
цялата наредба - http://lex.bg/bg/laws/ldoc/2135606420
Крапец /1848 / Любителски риболов
Чл. 2. (1) (Изм. - ДВ, бр. 16 от 2013 г., в сила от 19.02.2013 г.) Язовирите - държавна собственост, се ползват за любителски риболов и/или за аквакултури в съответствие с приложение № 1.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 16 от 2013 г., в сила от 19.02.2013 г.) В язовирите - държавна собственост, определени само за любителски риболов, могат да бъдат определяни зони за аквакултури.
(3) В зоните за аквакултури, определени в язовири само за любителски риболов, отглеждането на риба или други водни организми се допуска само в мрежени клетки (садки) и в други плаващи на повърхността на водата и потопяеми съоръжения.
Очевидно Ви лъжат че е под аренда.Някой колега от Ловеч да съобщи в ИАРА за ставащото на водоема.
в сила от 19.02.2013 г.
цялата наредба - http://lex.bg/bg/laws/ldoc/2135606420
Крапец /1848 / Любителски риболов
Чл. 2. (1) (Изм. - ДВ, бр. 16 от 2013 г., в сила от 19.02.2013 г.) Язовирите - държавна собственост, се ползват за любителски риболов и/или за аквакултури в съответствие с приложение № 1.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 16 от 2013 г., в сила от 19.02.2013 г.) В язовирите - държавна собственост, определени само за любителски риболов, могат да бъдат определяни зони за аквакултури.
(3) В зоните за аквакултури, определени в язовири само за любителски риболов, отглеждането на риба или други водни организми се допуска само в мрежени клетки (садки) и в други плаващи на повърхността на водата и потопяеми съоръжения.
Очевидно Ви лъжат че е под аренда.Някой колега от Ловеч да съобщи в ИАРА за ставащото на водоема.