Аз! в "Черешката на Тортата"!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
chapara
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Аз! в "Черешката на Тортата"!

Мнение от chapara »

Трапеза без лед...... :axe: :drinkers:
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!
ИзображениеИзображение
s4etovod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s4etovod »

Бовски, ще бъда честен - много ПО-ми харесва да те чета :prayer: :smt041 , отколко да те гледам :smt103 :smt089

:drinkers:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

И аз съм много довоУен от представянето ти,но тоя църния и тая дебелата пречеха на масрафа определено :lol: п.с.Имаш ли телефон на оназ къде става за брулене,не на Манчев жената :?: :bear:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Определено си го наказаха Ивчо.Да го сложат с хора,който не пият ракия :drinkers:
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

ninastefanina написа:Определено си го наказаха Ивчо.Да го сложат с хора,който не пият ракия :drinkers:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drinkers:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

Предлагам да си ме четете както класиците ....в първо издание! ...повярвайте ,аз бях най разочарован....не съм го гледал преди, мислех че е кулинарно предаване и затова се навих.........!копеленцата ме монтираха по най злобния начин защото бягах от сценария и режисурата им я спретнах в движение, а те голобрадите пишки мислят че ще е интересно....тяхното......малко забранени мисли по договора ми ...по който няма как да се придържам... и така и не се! ТОЕСТ ето ви малко факти....! Да започнеме от моята вечер......тотал орязана от кулинария ....вие гледахте само една осма от кулинарията ми! и презентацията ми!.........показаха само грамофона.... и то част от него, пилето беше готово по обяд, сценарнаха ме да го покажа как се прави пред тях,.....салатата беше готова 20 минути преди да стъпят в имота ми......монтираха го че са ме чакали и.... идвайки ги забиха 2 часа да мръзнат по неопрени в гората докато си монтираха камери микрофони и светлини......на тях им казали че АЗ!, не съм готов и да чакат.......Десерта го дадох в 2 през ноща,и то една част от него ...орязаха го и на камера и на яве. всичките ми храни не ги позволиха да ги дам.....,тоалетната е моно блок, 900 лева ,"РОКА"! сЪС библиотека и прозорец към реката....ретро идейна ,НО не е на "ДУПКА" както я монтираха,накараха ги да се преобличат в лятната баня а аз вдигнах скандал за което......има си къща за тази работа....предложих якета и одеяла .....те монтираха че са измръзнали.....И МИЛИОН БЕЗУМИЦИИИИИИ......ОФФФФФФФ УСЕЩАМ ЧЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА НЕЩО СИ ПРЕД ВАС......А НЯМА ЗА КАКВО?........КАТО СЕ ВИДИМЕ ЩЕ ВИ РАЗПРАВЯМ.....ЗА ТЕЗИ КОИТО НЯМА КАК ДА СЕ ВИДИМЕ......ОСНОВНИ ФАКТИ! .................НЕ СЪМ ПИЛ ПОВЕЧЕ ОТ 100 ГРАМА РАКИЯ! И НЕ СЪМ ИЗЯЖДАЛ НИЩО! ( няколко камери под различен ъгъл и монтажа.....правят чудеса)!
И някой фен на предаването да си обясни защо?????? само аз нямам кадри...ЗАД КАДЪР!? на сайта? и да не вземе някой да прави нещо по рецепта от предаването.....НИЩО ОБЩО!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

ААААА да! това повтаряне ....БОВСКО ТОВА>>>БОВСКО ОНОВА>>>>> е по сценарий..... БЕ ТАЗИ КОПЕЛЕНЦА МЕ НАПРАВИХА БОВСКИ ЗЕТ!....ЖЕНА МИ НЕ МИ ГОВОРИ СЕДМИЦА.....!ТЪЩАТА МЕСЕЦ.....(ГОТ), МАЙКА МИ ОЩЕ.......?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
teh
новобранец
новобранец

Мнение от teh »

Ами да си правим изводи и останалите предавания и новини дето ги гледаме по ТВ-то колко отговарят на истината ... :axe:
Аватар
sundy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sundy »

Само едно не мога да разбера - защо (или за колко :mrgreen: ) човек като теб се е навил да участва в "шоу" като това :roll: Не гледам такива предавания ("""рИалити""" - изхабих кавичките, ма те още трябват), но от това, което случайно виждам преди да превключа канала (или ако не успея да докопам дистанционното - да дръпна щепсела на тв-то :twisted: ) нашите пародии на шоу нямат нищо общо с първоначалния им замисъл (в оригинал нейде в чуждото... не че и там са китки за мирисане/гледане)... Както и да е - да не ти пука и парен каша духа... само не ме карай да гледам пак нещо подобно :roll:
От това, което чета тук и това, което успях да видя там (признавам - гледах само първото предаване) съм си изградила впечатление за човека от БОВ :lol: , което трудно може да се режисира... само ако някога решиш да ми спретнеш изненада с кану моля те, нека да е в горещ летен ден :mrgreen:
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Иво,следя ти публикациите в Социалната мрежа-уникален си :supz: и ще ти кажа,че те направиха изкупителна жертва и за сметка на теб избутаха на преден план кикиморите.Продължавай напред и си го премести в другият крачол. :drinkers:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

БОВСКИЯТ КОРМОРАН написа:.....Никога не е късно да станеш за резил.....!
Това ти е първият пост в темата :D !

Ама пък на мен ми хареса' твоето представяне - така че, "всяко зло - за добро" !
А иначе, шоу-бизнеса няма нищо общо с действителността, так че както каза Бутник - в другия крачол :lol: !
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Да сподела нещо по темата ама попаднах на това предаване с бургаски рибар и се загледах-ма то голяма мъка,дебелани и някакъв неопределен поет на масата и...бе повече няма да гледам,язък.Колегата сигурно е теглил майната на всички от тиливизнерската сган.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”