Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

кабаци край Ямбол
Re: кабаци край Ямбол
maikall написа:на колегата GSB ....или там, както се нарича.......като много го е грижа да не влиза във форума .Да не се ядосва има много други начини да помогне штом има желание.Аз обаче не мисля ,че е много загрижен а се прави .......на много заинтерисован за опазването на рибното стопанство........поздрави............
Колега maikall, изобщо не съм заинтересован, как позна?!
Убеден съм, че всеки прочел темата, ще мисли повече при риболов.
- Vesko1
- сериозен играч
Блаженни са вярващите.Колега,виждам че си наскоро регистриран и още ентусиаст.Такива критикарски теми излизат всяка седмица...и най важния резултат от тях е че....повечето колеги спряха да пишат в Моя риболовен излет.GSB написа:
Убеден съм, че всеки прочел темата, ще мисли повече при риболов.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аааа няма как да пропусна таз хубава тема. Браво на рибарите, яки парчоци и като гледам всички са в нормата. И пак типично по БГ се намериха същите онези 2-3 ма критикари, да окензат хубавия репортаж. На всички фризерите им пращят от риба, ама тука някои се правят на света вода ненапита - те сигурно у фризера имат одрани жаби? Кво значение има колко му трябва на клена да стане кило и половина? А колко време му трябва на колега да стане добър рибар- разбирайте да умее да ги хваща такива гиганти? Има една приказка, която в контекста на темата за риболова, малко ще я перефразирам "За майсторите рибари или само хубави неща или нищо". Аре от мене чао и весели празници.
По-голям шаран от рибаря няма...
Колега, явно и твоя фризер пращи от риба, понеже в моя няма и една - аз си я купувам от магазина, предимно морска. А колкото до добрия "рибар", мисля, че наистина добрият такъв е този, който умее и да ги пуска, а не само да ги лови . Явно обаче скоро няма да ти уври главата.pacho69 написа:Аааа няма как да пропусна таз хубава тема. Браво на рибарите, яки парчоци и като гледам всички са в нормата. И пак типично по БГ се намериха същите онези 2-3 ма критикари, да окензат хубавия репортаж. На всички фризерите им пращят от риба, ама тука някои се правят на света вода ненапита - те сигурно у фризера имат одрани жаби? Кво значение има колко му трябва на клена да стане кило и половина? А колко време му трябва на колега да стане добър рибар- разбирайте да умее да ги хваща такива гиганти? Има една приказка, която в контекста на темата за риболова, малко ще я перефразирам "За майсторите рибари или само хубави неща или нищо". Аре от мене чао и весели празници.
Зная, че много колеги са на моето мнение, но и на тях им е писнало да повтарят едно и също. То ... глас в пустиня, наречена българска действителност.
Абе защо някой от модераторите не вземе отношение по темата и да хване да я делне( от Митев ясно, че няма какво да чакам, ама sapuna поне....) За това ни излезе име в манията на бракониери и месари. Човека се увековечил в ролята на бракониер и ние му ръкопляскаме - това не е ли против правилата на форума? Пачо си е отявлен месар и не го крие, така че няма да му коментирам поста, ама това, че не си пускали теми в моят риболовен излет - вообще не ми дреме, а и по-добре, така тези които ги пускат са естетично издържани и с кеф ги чета.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- новобранец
bravo,kakva riba kefal li?
- Vesko1
- сериозен играч
Колега, то Вие трябва да прочетете май правилата наново ...topsoft написа:Абе защо някой от модераторите не вземе отношение по темата и да хване да я делне( от Митев ясно, че няма какво да чакам, ама sapuna поне....) За това ни излезе име в манията на бракониери и месари. Човека се увековечил в ролята на бракониер и ние му ръкопляскаме - това не е ли против правилата на форума?
Вие колега и колегата GSB в тази тема "подклаждате спорове и насаждате неприязън" обиждате редови риболовец решил да сподели излета си с думата "бракониер","месар" и т.н.2.8 - Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън или отправят заплахи към други потребители, група потребители или сайта и форума, ще бъдат баннати или изгонвани без предупреждение.Правилото важи и за потребители,които обиждат или изказват нецензурни думи към други потребители ,модератори, администратор или сайта и форума.
Относно снимките с риби,в правилата никъде не пише че трябва да има само снимки на пуснати риби.
Ти къде видя кървящи и филетирани риби в тая тема?2.10 - Забранено е постването на снимки с кървящи риби и брутални касапски сцени.Снимки на филетирани риби може да се постват само в "риболовна кухня".Малко повече уважение към рибите и към храната!

Последно щото знам, че няма смисъл - за мене това е
п.с. Да не говорим, че човека, пък и трима да са многократно са надвишили нормата, което всички знаем как се нарича, а до колкото знам това в този точно форум не се толерираше до скоро....БРУТАЛНА КАСАПСКА СЦЕНА

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- Vesko1
- сериозен играч
Колега,първо не знаеш със сигурност колко човека са били на излета и дали човека не е решил с рибата на всички риболовци да се изпъчи пред форума.....второ-ти си обикновен юзър на тоя форум ,както и аз...не си Господ ,не си ИАРА,не си съдник...не си модератор,че да си позволяваш да обиждаш колеги по този начин....трето,по снимките без кантар няма как да бъдат претеглени рибите ,така че С КАТЕГОРИЧНОСТ да се каже ,че колегата е превишил нормата позволена от закона.А и съществуват програми като Фотошоп...с които да се увеличава размера на рибите ,с цел...хвалене пред колегите.topsoft написа:Последно щото знам, че няма смисъл - за мене това еп.с. Да не говорим, че човека, пък и трима да са многократно са надвишили нормата, което всички знаем как се нарича, а до колкото знам това в този точно форум не се толерираше до скоро....БРУТАЛНА КАСАПСКА СЦЕНА
Помисли малко над моите думи....и бъди по толерантен занапред към колегите от форума.Това че на теб нещо в репортажа не ти харесва...не прави колегата престъпник.Има си контролни органи ,които са оторизирани когато хванат колега с наднормен или маломерен улов да му забият 1000лв глоба,няма нужда тук да им изземваме функциите. Когато нещо не ти харесва...отминаваш репортажа ,не го четеш и тогава няма да има конфликти.Всеки мре да се прави на "шеф" в тоя сайт,...но тука си има истински шефове ,които с годините са доказали че имат малко акъл в главата и не се поддават на провокации.
Лека вечер.

Относно името ми щом си много учил би трябвало да можеш да го прочетеш и не съветвам никой, а изказвам мнение. А защо ли? Защото се намираме във форума и тук е мястото за тези писания. Явно само ти можеш да си позволиш да пишеш тук, така излиза от думите ти! На мен ми става още по-жал......CAVERN написа:Majkal ли си, Bajkal ли си, да беше замълчал,а....
Ако като малък те бяха научили да пишеш, може би щеше да се научиш и да четеш и току виж беше прочел, че неспазването на закона - хубав или лош е престъпление.
Явно това не се е случило, след като си позволяваш да съветваш кой какво да прави из форума - жал ми е!
Колега, ти ставаш все по-смешен с изказванията си. Сигурно е уловен само 1 клен и после с фотошоп е размножен на 11 броя и е бил 100 гр, а после е уголемен на 1,5-2 кг.... тук предполагам всички четящи, могат да се спукат от смях от приказките ти.Vesko1 написа:Колега,първо не знаеш със сигурност колко човека са били на излета и дали човека не е решил с рибата на всички риболовци да се изпъчи пред форума.....второ-ти си обикновен юзър на тоя форум ,както и аз...не си Господ ,не си ИАРА,не си съдник...не си модератор,че да си позволяваш да обиждаш колеги по този начин....трето,по снимките без кантар няма как да бъдат претеглени рибите ,така че С КАТЕГОРИЧНОСТ да се каже ,че колегата е превишил нормата позволена от закона.А и съществуват програми като Фотошоп...с които да се увеличава размера на рибите ,с цел...хвалене пред колегите.topsoft написа:Последно щото знам, че няма смисъл - за мене това еп.с. Да не говорим, че човека, пък и трима да са многократно са надвишили нормата, което всички знаем как се нарича, а до колкото знам това в този точно форум не се толерираше до скоро....БРУТАЛНА КАСАПСКА СЦЕНА
Помисли малко над моите думи....и бъди по толерантен занапред към колегите от форума.Това че на теб нещо в репортажа не ти харесва...не прави колегата престъпник.Има си контролни органи ,които са оторизирани когато хванат колега с наднормен или маломерен улов да му забият 1000лв глоба,няма нужда тук да им изземваме функциите. Когато нещо не ти харесва...отминаваш репортажа ,не го четеш и тогава няма да има конфликти.Всеки мре да се прави на "шеф" в тоя сайт,...но тука си има истински шефове ,които с годините са доказали че имат малко акъл в главата и не се поддават на провокации.
Лека вечер.
Ти май не разбра нещо важно в цялата работа ... хич никога никой да не го глобява колегата дето ги е хванал. Изобщо не ме интересува. Просто трябваше да подходи по друг начин с улова, при положение, че е решил да го покаже като репортаж в този форум.
Колкото повече глупости говорите, толкова по-очевидно става това.
- Vesko1
- сериозен играч
Ти не си съдник..както казах по горе,че да караш колегата "как да подхожда".Може да си подхожда както намери за добре...а ако е превишил нормата ,като го хванат проверяващите ще си понесе последствията.А относно Фотошопа...не бъди толкова категоричен,щото си много далече от истината пич.ето давам ти пример...шопната снимка на 2 ракии,ако исках можех да я избарам та нищо да не познаеш...GSB написа:
Колега, ти ставаш все по-смешен с изказванията си. Сигурно е уловен само 1 клен и после с фотошоп е размножен на 11 броя и е бил 100 гр, а после е уголемен на 1,5-2 кг.... тук предполагам всички четящи, могат да се спукат от смях от приказките ти.
Ти май не разбра нещо важно в цялата работа ... хич никога никой да не го глобява колегата дето ги е хванал. Изобщо не ме интересува. Просто трябваше да подходи по друг начин с улова, при положение, че е решил да го покаже като репортаж в този форум.
Колкото повече глупости говорите, толкова по-очевидно става това.
тук сме 6 риболовци и сме в нормата(според цигарената кутия)
...тук обаче сме 6 риболовци...и не сме в нормата(според цигарената кутия)...щото сме хванали 4 килограмови кефали...които в природата стават за 20г ...и целия форум трябва да ни линчува публично

Човек знае и 2 и 200...айде спирай вече критиките и ходи пий една ракия...и си измери кръвното ,че тая тема ти го е качила май..
Лека вечер.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз викам пък всички да се спирате вече!