кабаци край Ямбол

Модератори: bobopeli, sapuna

GSB
новобранец
новобранец

Re: кабаци край Ямбол

Мнение от GSB »

maikall написа:на колегата GSB ....или там, както се нарича.......като много го е грижа да не влиза във форума .Да не се ядосва има много други начини да помогне штом има желание.Аз обаче не мисля ,че е много загрижен а се прави .......на много заинтерисован за опазването на рибното стопанство........поздрави............

Колега maikall, изобщо не съм заинтересован, как позна?!

Убеден съм, че всеки прочел темата, ще мисли повече при риболов.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

GSB написа:
Убеден съм, че всеки прочел темата, ще мисли повече при риболов.
Блаженни са вярващите.Колега,виждам че си наскоро регистриран и още ентусиаст.Такива критикарски теми излизат всяка седмица...и най важния резултат от тях е че....повечето колеги спряха да пишат в Моя риболовен излет.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Аааа няма как да пропусна таз хубава тема. Браво на рибарите, яки парчоци и като гледам всички са в нормата. И пак типично по БГ се намериха същите онези 2-3 ма критикари, да окензат хубавия репортаж. На всички фризерите им пращят от риба, ама тука някои се правят на света вода ненапита - те сигурно у фризера имат одрани жаби? Кво значение има колко му трябва на клена да стане кило и половина? А колко време му трябва на колега да стане добър рибар- разбирайте да умее да ги хваща такива гиганти? Има една приказка, която в контекста на темата за риболова, малко ще я перефразирам "За майсторите рибари или само хубави неща или нищо". Аре от мене чао и весели празници.
По-голям шаран от рибаря няма...
GSB
новобранец
новобранец

Мнение от GSB »

pacho69 написа:Аааа няма как да пропусна таз хубава тема. Браво на рибарите, яки парчоци и като гледам всички са в нормата. И пак типично по БГ се намериха същите онези 2-3 ма критикари, да окензат хубавия репортаж. На всички фризерите им пращят от риба, ама тука някои се правят на света вода ненапита - те сигурно у фризера имат одрани жаби? Кво значение има колко му трябва на клена да стане кило и половина? А колко време му трябва на колега да стане добър рибар- разбирайте да умее да ги хваща такива гиганти? Има една приказка, която в контекста на темата за риболова, малко ще я перефразирам "За майсторите рибари или само хубави неща или нищо". Аре от мене чао и весели празници.
Колега, явно и твоя фризер пращи от риба, понеже в моя няма и една - аз си я купувам от магазина, предимно морска. А колкото до добрия "рибар", мисля, че наистина добрият такъв е този, който умее и да ги пуска, а не само да ги лови . Явно обаче скоро няма да ти уври главата.

Зная, че много колеги са на моето мнение, но и на тях им е писнало да повтарят едно и също. То ... глас в пустиня, наречена българска действителност.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Абе защо някой от модераторите не вземе отношение по темата и да хване да я делне( от Митев ясно, че няма какво да чакам, ама sapuna поне....) За това ни излезе име в манията на бракониери и месари. Човека се увековечил в ролята на бракониер и ние му ръкопляскаме - това не е ли против правилата на форума? Пачо си е отявлен месар и не го крие, така че няма да му коментирам поста, ама това, че не си пускали теми в моят риболовен излет - вообще не ми дреме, а и по-добре, така тези които ги пускат са естетично издържани и с кеф ги чета.
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
richiuzunov
новобранец
новобранец

Мнение от richiuzunov »

bravo,kakva riba kefal li?
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

topsoft написа:Абе защо някой от модераторите не вземе отношение по темата и да хване да я делне( от Митев ясно, че няма какво да чакам, ама sapuna поне....) За това ни излезе име в манията на бракониери и месари. Човека се увековечил в ролята на бракониер и ние му ръкопляскаме - това не е ли против правилата на форума?
Колега, то Вие трябва да прочетете май правилата наново ...
2.8 - Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън или отправят заплахи към други потребители, група потребители или сайта и форума, ще бъдат баннати или изгонвани без предупреждение.Правилото важи и за потребители,които обиждат или изказват нецензурни думи към други потребители ,модератори, администратор или сайта и форума.
Вие колега и колегата GSB в тази тема "подклаждате спорове и насаждате неприязън" обиждате редови риболовец решил да сподели излета си с думата "бракониер","месар" и т.н.

Относно снимките с риби,в правилата никъде не пише че трябва да има само снимки на пуснати риби.
2.10 - Забранено е постването на снимки с кървящи риби и брутални касапски сцени.Снимки на филетирани риби може да се постват само в "риболовна кухня".Малко повече уважение към рибите и към храната!
Ти къде видя кървящи и филетирани риби в тая тема?
ИзображениеИзображение
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Последно щото знам, че няма смисъл - за мене това е
БРУТАЛНА КАСАПСКА СЦЕНА
п.с. Да не говорим, че човека, пък и трима да са многократно са надвишили нормата, което всички знаем как се нарича, а до колкото знам това в този точно форум не се толерираше до скоро....
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

topsoft написа:Последно щото знам, че няма смисъл - за мене това е
БРУТАЛНА КАСАПСКА СЦЕНА
п.с. Да не говорим, че човека, пък и трима да са многократно са надвишили нормата, което всички знаем как се нарича, а до колкото знам това в този точно форум не се толерираше до скоро....
Колега,първо не знаеш със сигурност колко човека са били на излета и дали човека не е решил с рибата на всички риболовци да се изпъчи пред форума.....второ-ти си обикновен юзър на тоя форум ,както и аз...не си Господ ,не си ИАРА,не си съдник...не си модератор,че да си позволяваш да обиждаш колеги по този начин....трето,по снимките без кантар няма как да бъдат претеглени рибите ,така че С КАТЕГОРИЧНОСТ да се каже ,че колегата е превишил нормата позволена от закона.А и съществуват програми като Фотошоп...с които да се увеличава размера на рибите ,с цел...хвалене пред колегите.
Помисли малко над моите думи....и бъди по толерантен занапред към колегите от форума.Това че на теб нещо в репортажа не ти харесва...не прави колегата престъпник.Има си контролни органи ,които са оторизирани когато хванат колега с наднормен или маломерен улов да му забият 1000лв глоба,няма нужда тук да им изземваме функциите. Когато нещо не ти харесва...отминаваш репортажа ,не го четеш и тогава няма да има конфликти.Всеки мре да се прави на "шеф" в тоя сайт,...но тука си има истински шефове ,които с годините са доказали че имат малко акъл в главата и не се поддават на провокации.
Лека вечер.
ИзображениеИзображение
Аватар
maikall
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от maikall »

CAVERN написа:Majkal ли си, Bajkal ли си, да беше замълчал,а....
Ако като малък те бяха научили да пишеш, може би щеше да се научиш и да четеш и току виж беше прочел, че неспазването на закона - хубав или лош е престъпление.
Явно това не се е случило, след като си позволяваш да съветваш кой какво да прави из форума - жал ми е!
Относно името ми щом си много учил би трябвало да можеш да го прочетеш и не съветвам никой, а изказвам мнение. А защо ли? Защото се намираме във форума и тук е мястото за тези писания. Явно само ти можеш да си позволиш да пишеш тук, така излиза от думите ти! На мен ми става още по-жал......
GSB
новобранец
новобранец

Мнение от GSB »

Vesko1 написа:
topsoft написа:Последно щото знам, че няма смисъл - за мене това е
БРУТАЛНА КАСАПСКА СЦЕНА
Колега,първо не знаеш със сигурност колко човека са били на излета и дали човека не е решил с рибата на всички риболовци да се изпъчи пред форума.....второ-ти си обикновен юзър на тоя форум ,както и аз...не си Господ ,не си ИАРА,не си съдник...не си модератор,че да си позволяваш да обиждаш колеги по този начин....трето,по снимките без кантар няма как да бъдат претеглени рибите ,така че С КАТЕГОРИЧНОСТ да се каже ,че колегата е превишил нормата позволена от закона.А и съществуват програми като Фотошоп...с които да се увеличава размера на рибите ,с цел...хвалене пред колегите.
Помисли малко над моите думи....и бъди по толерантен занапред към колегите от форума.Това че на теб нещо в репортажа не ти харесва...не прави колегата престъпник.Има си контролни органи ,които са оторизирани когато хванат колега с наднормен или маломерен улов да му забият 1000лв глоба,няма нужда тук да им изземваме функциите. Когато нещо не ти харесва...отминаваш репортажа ,не го четеш и тогава няма да има конфликти.Всеки мре да се прави на "шеф" в тоя сайт,...но тука си има истински шефове ,които с годините са доказали че имат малко акъл в главата и не се поддават на провокации.
Лека вечер.
Колега, ти ставаш все по-смешен с изказванията си. Сигурно е уловен само 1 клен и после с фотошоп е размножен на 11 броя и е бил 100 гр, а после е уголемен на 1,5-2 кг.... тук предполагам всички четящи, могат да се спукат от смях от приказките ти.

Ти май не разбра нещо важно в цялата работа ... хич никога никой да не го глобява колегата дето ги е хванал. Изобщо не ме интересува. Просто трябваше да подходи по друг начин с улова, при положение, че е решил да го покаже като репортаж в този форум.
Колкото повече глупости говорите, толкова по-очевидно става това.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

GSB написа:
Колега, ти ставаш все по-смешен с изказванията си. Сигурно е уловен само 1 клен и после с фотошоп е размножен на 11 броя и е бил 100 гр, а после е уголемен на 1,5-2 кг.... тук предполагам всички четящи, могат да се спукат от смях от приказките ти.

Ти май не разбра нещо важно в цялата работа ... хич никога никой да не го глобява колегата дето ги е хванал. Изобщо не ме интересува. Просто трябваше да подходи по друг начин с улова, при положение, че е решил да го покаже като репортаж в този форум.
Колкото повече глупости говорите, толкова по-очевидно става това.
Ти не си съдник..както казах по горе,че да караш колегата "как да подхожда".Може да си подхожда както намери за добре...а ако е превишил нормата ,като го хванат проверяващите ще си понесе последствията.А относно Фотошопа...не бъди толкова категоричен,щото си много далече от истината пич.ето давам ти пример...шопната снимка на 2 ракии,ако исках можех да я избарам та нищо да не познаеш...

тук сме 6 риболовци и сме в нормата(според цигарената кутия)
Изображение

...тук обаче сме 6 риболовци...и не сме в нормата(според цигарената кутия)...щото сме хванали 4 килограмови кефали...които в природата стават за 20г ...и целия форум трябва да ни линчува публично :lol:

Изображение
Човек знае и 2 и 200...айде спирай вече критиките и ходи пий една ракия...и си измери кръвното ,че тая тема ти го е качила май..
Лека вечер. :drinkers:
ИзображениеИзображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Аз викам пък всички да се спирате вече!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”