Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Анкета за датата на :среща---2007г !
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
е как ше ме догоните по пьто,дАЖЕ ЗАЕДНО ДА ТРТЬГНЕМemo vasilev написа:Една част от магията на риболова е вечер край огъня, когато масата е подредена, напитките охладени и се разтягат отминалите но незабравими рибарски истории.Горе- долу нещата се подредиха -дата,сборен пункт , остава да уточним място за бивака и час за тръгване.Става въпрос за колегите от София и региона - дайте да се съберем на някой от изходите на София и да пътуваме пакет .

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- emo vasilev
- сериозен играч
- dimitar_
- сериозен играч
Ами аз гласувам за 9-ти , като си мисля че е по - добре без резервни дати , защото всеки го е валял дъжд , сняг , вятър го е вял , слънце го е пекло и т. н. , пък си мисля , че и господ ще е добър към нас и времето ще е каквото трябва !
Така че , 5кила да казва място на сбора и часа , пък който не е ходил на Жребчево ( като мен например ) ще има достатъчно време да разбере как да бъде там навреме .
А за самата среща , като всеки носи " каквото има " , огън като гори и хора като има , всичко ще си дойде само на место , или както се казва - ... сърце да е широко !!!
Така че , 5кила да казва място на сбора и часа , пък който не е ходил на Жребчево ( като мен например ) ще има достатъчно време да разбере как да бъде там навреме .
А за самата среща , като всеки носи " каквото има " , огън като гори и хора като има , всичко ще си дойде само на место , или както се казва - ... сърце да е широко !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз нема кво да казвам-мисля,че се разбрахме вече всички-девети,в девет-крьчмето в центьро на село Паничарево-аз и без тва ще ида предишния ден,така,че сьм на разположение...и за пьтя-не е зор-пак повтарям-влиза се в н загора,кара се само по главната,стига се до едно крьгово и там си пише-Жребчево,еди колко си...нема значение отде влизаш в загората-крьговото и централниьо пьт все си ги има на сьщото мястоdimitar_ написа: Така че , 5кила да казва място на сбора и часа !!!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и да не се забавя мнооо с МИЛИЦИЯТАdimitar_ написа:Благодаря ти , всичко ми е ясно вече.
Остава да сме живи и здрави до тогава , и ще се видим на язовира "кой бял , кой чер... "