Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

РЕШЕНО Е ВСИЧКО-ДАТА,ЧАС И МЯСТО
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- велчев62
- ще става разбирач
Колеги има доста желаещи за 08.06.2007г , както и аз ще съм там на 08.06
Нека направим среща пак на същото място на 08.06..2007г в ПАНИЧЕРЕВО в 09.00часа пред кръчмата в центъра,а НИЕ ще посрещнем на другия ден пак в 09.00 часа другите колеги в събота и пак ще бъдем заедно.
Мисля,че така ще бъде най разумно?!
Нека направим среща пак на същото място на 08.06..2007г в ПАНИЧЕРЕВО в 09.00часа пред кръчмата в центъра,а НИЕ ще посрещнем на другия ден пак в 09.00 часа другите колеги в събота и пак ще бъдем заедно.
Мисля,че така ще бъде най разумно?!
Да, и според мен доста хора ще пристигнат на 8-ми, но в следобените часове. По-добре да си остане само уговорката за 9-ти, за да няма объркване. На 8-ми така или иначе ще се надушим, почти съм сигуренimitev72 написа:Велчев, всеки ще пристигне по различно време и най - вече след обяд.

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
айдееее,почна се с врьзкарщината
а аз като ви говорех преди време за МЕСТОТО,ми се смеехте
само да не се хабите напразно искам приятелски да посьветвам,че там дето го избрахме,нема много смисьл от нанасяния с лодки и чували захранки
по скоро,бих посьветвал-риболов ОТ лодката,сьс захранка на топчици около нея
някой запознат да мисли по друг начин?да обмениме опит де-щото аз още отнчалото ми беше ясно кво ще се получи-полвинта ще се изживеят като рибари-другата полвина ще понаблегнат на купона..... а ня другия ден може и да се разменят ролите-а кажете дали сьм прав 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- разбира нещата
Ми прав си. Не чакай стройна организация... даже никаква. А, ако сме повече хора, даже може да си тръгнем в неделя без да сме се запознали с всички.5кила написа:айдееее,почна се с врьзкарщината![]()
а аз като ви говорех преди време за МЕСТОТО,ми се смеехте
![]()
![]()
само да не се хабите напразно искам приятелски да посьветвам,че там дето го избрахме,нема много смисьл от нанасяния с лодки и чували захранки
по скоро,бих посьветвал-риболов ОТ лодката,сьс захранка на топчици около нея
![]()
някой запознат да мисли по друг начин?да обмениме опит де-щото аз още отнчалото ми беше ясно кво ще се получи-полвинта ще се изживеят като рибари-другата полвина ще понаблегнат на купона..... а ня другия ден може и да се разменят ролите-а кажете дали сьм прав

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз право да си кажа май няма да вземам въдици!5кила написа:айдееее,почна се с врьзкарщината .......
.........................................................................................
да обмениме опит де-щото аз още отнчалото ми беше ясно кво ще се получи-полвинта ще се изживеят като рибари-другата полвина ще понаблегнат на купона.....