Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Врачански язовир (Дъбника) - отдаден
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Врачански язовир (Дъбника) - отдаден
Аз пък ти пожелавам да хващаш много риба- по- рядко[/quote]
Не е нужно да ми го пожелаваш, отдавна се случва...В БГ за съжаление думата "обществено" се свързва само с лошо стопанисване. Пренаселени от "рибари" водоеми, ловене на МАЛОМЕРНА риба, ток, незаконни мрежи и т.н. Ясно ми е,че тоя дето е взел язовира може да се окаже поредния пустиняк, но в случая за мен това е по-малкото зло. И той ако е тарикат(много вероятно) му е ясно, че там е останала много малко качествена риба. Ако иска наистина да направи пари ще го зариби. Е вярно, безплатния къмпинг няма да го има но и верно няма да висите цял ден за 10 таранки и да се чудите дали ще има място за колата и палатката. А покрай вас и след вас като след цигански катун.Колко хора си събират боклука и го носят в кофите за смет????!!!!! Не повече от 25%. Също така , 25лв.билет е смешна цена за правата които дава(цялата територия на БГ???) и ресурсите с които иара разполага(разбирайте много малки). И разберете, капацитета на този язовир е много малък за риболовния натиск който му се прилага.
Не е нужно да ми го пожелаваш, отдавна се случва...В БГ за съжаление думата "обществено" се свързва само с лошо стопанисване. Пренаселени от "рибари" водоеми, ловене на МАЛОМЕРНА риба, ток, незаконни мрежи и т.н. Ясно ми е,че тоя дето е взел язовира може да се окаже поредния пустиняк, но в случая за мен това е по-малкото зло. И той ако е тарикат(много вероятно) му е ясно, че там е останала много малко качествена риба. Ако иска наистина да направи пари ще го зариби. Е вярно, безплатния къмпинг няма да го има но и верно няма да висите цял ден за 10 таранки и да се чудите дали ще има място за колата и палатката. А покрай вас и след вас като след цигански катун.Колко хора си събират боклука и го носят в кофите за смет????!!!!! Не повече от 25%. Също така , 25лв.билет е смешна цена за правата които дава(цялата територия на БГ???) и ресурсите с които иара разполага(разбирайте много малки). И разберете, капацитета на този язовир е много малък за риболовния натиск който му се прилага.
Колега Занев, 115 км ме делят от Дъбника,но имам пряка информация за него от многократно лично
наблюдение.От брега се ловят прилични екземпляри бяла риба и щука, за която мнозина си мечтаем.
На тролинг, през последните две години-заслужаващи снимка бели.Чувал съм и за сом в язовира,но не съм бил свидетел.Шарана също не е за подценяване там.Колкото до безплатния къмпинг-да.По протежение на източния бряг винаги е имало палатки,коли,деца,ама никой не пречи на другите,а и боклуци не съм виждал/вероятно си ги прибират на тръгване/.Не съм виждал и баровци да идват там.
Капацитета на водоема хич не е малък,броя на редовните колеги с платени билети-също.
наблюдение.От брега се ловят прилични екземпляри бяла риба и щука, за която мнозина си мечтаем.
На тролинг, през последните две години-заслужаващи снимка бели.Чувал съм и за сом в язовира,но не съм бил свидетел.Шарана също не е за подценяване там.Колкото до безплатния къмпинг-да.По протежение на източния бряг винаги е имало палатки,коли,деца,ама никой не пречи на другите,а и боклуци не съм виждал/вероятно си ги прибират на тръгване/.Не съм виждал и баровци да идват там.
Капацитета на водоема хич не е малък,броя на редовните колеги с платени билети-също.
- MIR4EV
- ще става разбирач
"ПУСТИНЕН"ЯЗОВИР!!!
- vlado_takuma97
- новобранец
Аз сега ще отида там че ми е на 15мин. път пък ако дойдат и ми искат 5лв ще си тръгна и тва е
Колеги, големият проблем е, че язовирът е даден за "аквакултури", сиреч за мрежосване.
- metodid
- ще става разбирач
Аз чух, че са се отказали да искат тия 5 лв. Колега, ако си ходил, дай инфо дали е така.vlado_takuma97 написа:Аз сега ще отида там че ми е на 15мин. път пък ако дойдат и ми искат 5лв ще си тръгна и тва е
Морално ли е да събираш такса, ако не развъждаш рибата?!
- vlado_takuma97
- новобранец
Колеги ходих но беше беше много гъста мъгла и никой нищо не ми е казал, предполагам защото не са ме видели, но ходих и миналата седмица но пак никой не ме е закачал а 100% са ме видели.Иначе мятах с братовчед ми 2часа на блесни,воблери туистери ама 0...
-
- новобранец
Здравей ,
Интерсуваме някой имали по пълна информация за това кой стой зад това да се даде язовира на консеция(ограбване)за да мога да сезирам който трябва.
Благодаря
Интерсуваме някой имали по пълна информация за това кой стой зад това да се даде язовира на консеция(ограбване)за да мога да сезирам който трябва.
Благодаря
- vlado_takuma97
- новобранец
Найстина ли изтичат язовира?
Гаднярите арендатори са започнали престъплението преди 2 години със хвърляне на голямо количество хайвер на раци, в резултат миналата година имаше милиарди раци за милиони- значи-едно хвърляне рачило с малко тесто на средата, след 20 секунди вадиш между 5 и 15 рака над педя. Язовира е 2000 дка- направете си сметката. Който гласува пак за тия, които ни ограбиха язовира има много поздрави от мене.
Вчера пазачите са набили рибари от кв. Младост- има и счупена пръчка.
Вчера пазачите са набили рибари от кв. Младост- има и счупена пръчка.
-
- новобранец
Дайте повече инфо за това кой е виновен има начин да ги дигнем във въздоха
Има си корумпиран ред за ограбването на язовири като нашия- има и още такива, иначе кои са е ясно след като схемата е от последните 3 години-
министъра е сега подсъдимия бивш министър Найденов, на продажния шев на Нап. системи-
и дадено на внука на П.Таков и. т. н.
Много ни е зле Държавата.
министъра е сега подсъдимия бивш министър Найденов, на продажния шев на Нап. системи-
и дадено на внука на П.Таков и. т. н.
Много ни е зле Държавата.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Някакво движение има ли , какво се случва към момента . Аз вчера се прибирах към София и минах от покрай язовира и видях фургона имаше и една кола и няколко въдици метнати под пазача

Moже ли да се ловят раци?