Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Кутии за примамки
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- monzata
- вече хвърля и на тежко
Re: Кутии за примамки
В магазините на JUMBO има няколко вида кутийки са различни размери и със преместващи се прегради на нормални цени , малките са по левче , а най-големите 6 някъде ,ако някой има мерак може да си хареса ква му е кеф !
- КалинПетров
- разбира нещата
Аз съм на менение че по добро от това няма за мен лично!
http://www.youtube.com/watch?v=gT0mjVAAbHM
Изписано е доста за раницата има две секций събират се доволно количестео примамки за един излет ето и как се използва: 
Reel Tuning
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Но като гледам, не е предвидена за малки воблери. Представям си какво ще стане, ако във всяка преграда се сложат по 6-7 дребосъка, голямо отплитане на куките ще има после. Но пък като за големи воблери явно е идеална. 

- monzata
- вече хвърля и на тежко
тя самата чанта е хитра , иначе със същата идея може да си направиш с малки кутийки , както показа пича те се мяхат , слагаш им само лепещата част и я цъкаш аналогично 

-
- разбира нещата

.[/quote]
Ето такава кутия си закупих и съм доволен.
- КалинПетров
- разбира нещата
кутиите на чантата имат предгради но аз съм ги махнал понеже повечето ми примамки са по големи...в всеки ред има по две предгради

Reel Tuning
-
- разбира нещата
Няма аз такива голями примамки нямам, по Струма няма толко големи риби като по Марица. 

- КалинПетров
- разбира нещата
То и по марица вече няма!Много са редки!metoo написа:Няма аз такива голями примамки нямам, по Струма няма толко големи риби като по Марица.

Reel Tuning
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
- КалинПетров
- разбира нещата
https://megafishing.bg/product/1840/cha ... ition.htmlВуйчо-Ваньо написа:Каква е цената на РАПАЛА-та?

Reel Tuning
-
- вече хвърля и на тежко
Раницата е супер.Удобна компактна , с едно движение разпъваш чаршията .Предимство според мен е, че се разпъва като масичка на гърдите и човек спокойно може да борави с примамките- особено ака се намира по средата на реката.Недостатък-външно е гладка и чиста - НЯМА място за вода дори 0.5 л което на риболов 10-12 ч си е проблем.......храната да кажем , че не важна.Много си я харесвам , но ако обсъждаме практичната и част има доста забележки.......
- monzata
- вече хвърля и на тежко
за тез пари трябва да ми прави доста работи ... както казах , идеята и е хитра ( че се отвяря на 90 % , за което спомага и твърдата и материя като я гледам ) и до там , с малко изобретателност и сръчност , и ако се ползва същия принцип , преспокойно някоя раничка може да се тунингова с по-голяма ефективност .
- КалинПетров
- разбира нещата
квото и да тунинговаш няма да се получи хората са го измислили!цената е достъпна за човек който иска да му е удобно и лесно...без повече коментари съм за тази чанта кой каквото иска да си взима!monzata написа:за тез пари трябва да ми прави доста работи ... както казах , идеята и е хитра ( че се отвяря на 90 % , за което спомага и твърдата и материя като я гледам ) и до там , с малко изобретателност и сръчност , и ако се ползва същия принцип , преспокойно някоя раничка може да се тунингова с по-голяма ефективност .

Reel Tuning
Как да не е измислена за малки примамки, има сумати преградки който можеш да ги слагаш и махаш !