Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Подводен раздел
 Подводен раздел

Подводен риболов
 Подводен риболов

Подводен риболов
 Подводен риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Подводен раздел
 Подводен раздел

Подводен риболов
 Подводен риболов

Подводен риболов
 Подводен риболов

ИЗБОР НА ХАРПУН
Модератор: nkolev66
Re: ИЗБОР НА ХАРПУН
Здравейте! Имам един бърз въпрос-двоумя се м/у Salvimar Voodoo Rail Open 85 или Patos Open 90.

Ocean kayak Prawler 13

- fishermann2
- вече хвърля и на тежко 
Аз след дълго колебание като теб си взех тоя 86 см.:http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=6922
Много як харпун.Много здрава сглобка м/у тръбата и главата и дръжката.Освен това ,всичко по спусъка е метал.Няма пластмаси,които аз не обичам да има по такива места.Профила на тръбата също е добър според мен.Ластика много добре се качва на "рамената" на тръбата.Ползвам го в заводската му комплектация и е супер.Впрочем,само съм сменил металната скоба и жъладите с двойна тетива от динема,за да не дере отгоре канала за стрелата. Освен това ,попитай в магазина и за отстъпка от цената,която може да ти направят.
Ако си решил да е PATHOS,разгледай и този модел:http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=5893
Не знам защо,но винаги съм харесват тия с изцяло метални спусъци и отворени глави.
Успех в избора колега.

Много як харпун.Много здрава сглобка м/у тръбата и главата и дръжката.Освен това ,всичко по спусъка е метал.Няма пластмаси,които аз не обичам да има по такива места.Профила на тръбата също е добър според мен.Ластика много добре се качва на "рамената" на тръбата.Ползвам го в заводската му комплектация и е супер.Впрочем,само съм сменил металната скоба и жъладите с двойна тетива от динема,за да не дере отгоре канала за стрелата. Освен това ,попитай в магазина и за отстъпка от цената,която може да ти направят.
Ако си решил да е PATHOS,разгледай и този модел:http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=5893
Не знам защо,но винаги съм харесват тия с изцяло метални спусъци и отворени глави.
Успех в избора колега.
Благодаря! В края на седмицата ще се ходи до магазина и после ще се похваля.

Ocean kayak Prawler 13

Не дочаках до края на седмицата,днес отидох до Vidrax и след кратко колебание накрая се сдобих със Salvimar Voodoo Rail Open Pro 95.След малко мъки по прокарването на въженцето към макарата,вече е готов за действие.Много му се радвам и нямам търпение да го изпробвам,а ако набуча и някоя риба кефа ще е пълен.Поздрави!

Ocean kayak Prawler 13

- fishermann2
- вече хвърля и на тежко 
Да ти е честит колега и при всеки изстрел да ти носи слука.