Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз.Огоста
Модератор: sapuna
Re: Яз.Огоста
Колеги бях с приятели на откриването на риболова (24-ти и 25-ти Май) и не бяхме очаровани.
Отидохме на язовира на 23-ти вечерта, нямаше време да разтоварваме багажи:лодки, палатки, шатри, да разтягаме въдици и решихме направо сутринта да влезем към Бистрилишкия ръкав. На сутринта в 6 часа тръгнахме и към 7 вече си бяхме намери място и бяхме хвърлили въдиците. До 11 часа нямаше пипанеееее.... вечерта решихме да се пробваме пак и понеже се бяхме установили на квадрата се вързахме с лодката за върбите,които очертават квадрата...Пак нямаше пипане... На сутринта в неделя решихме че пак ще си пробваме късмета в бистр. ръкав и отидохме точно накрая на ръкава . Дълбочината беше 1,60-2,00 метра. Седяхме, чакахме 30 мин. нищо. Покрай нас мина един човек със сонар и каза , че покрай нас няма една мила рибка. Едни приятели бяха по към средата на ръкава и решихме да идем там. Човека със сонара като е минал покрай тях им е казал, че при тях сонара засича 2 рибки. както и да е отидохме при тях вързахме се и хванахме 6-7 рибенца....
Тааа сме решили тази събота да се пробваме пак... Някой с инфо как е има ли риба и къде е ??
ААаааа и още нещо полезно - Човека със сонара каза , че рибата е в началото на бистрилишкия ръкав, но е на дълбочина 12-13 метра и не иска да яде....
Отидохме на язовира на 23-ти вечерта, нямаше време да разтоварваме багажи:лодки, палатки, шатри, да разтягаме въдици и решихме направо сутринта да влезем към Бистрилишкия ръкав. На сутринта в 6 часа тръгнахме и към 7 вече си бяхме намери място и бяхме хвърлили въдиците. До 11 часа нямаше пипанеееее.... вечерта решихме да се пробваме пак и понеже се бяхме установили на квадрата се вързахме с лодката за върбите,които очертават квадрата...Пак нямаше пипане... На сутринта в неделя решихме че пак ще си пробваме късмета в бистр. ръкав и отидохме точно накрая на ръкава . Дълбочината беше 1,60-2,00 метра. Седяхме, чакахме 30 мин. нищо. Покрай нас мина един човек със сонар и каза , че покрай нас няма една мила рибка. Едни приятели бяха по към средата на ръкава и решихме да идем там. Човека със сонара като е минал покрай тях им е казал, че при тях сонара засича 2 рибки. както и да е отидохме при тях вързахме се и хванахме 6-7 рибенца....
Тааа сме решили тази събота да се пробваме пак... Някой с инфо как е има ли риба и къде е ??
ААаааа и още нещо полезно - Човека със сонара каза , че рибата е в началото на бистрилишкия ръкав, но е на дълбочина 12-13 метра и не иска да яде....
-
- новобранец
Дано се нормализира нивото до 20-ти юни, че мисля да се пробвам за няколко дни. Миналата година останах сравнително доволен от язовира
Аз съм го планирал чак за началото на юли - по-рано не мога!Sobieski_fan написа:Дано се нормализира нивото до 20-ти юни, че мисля да се пробвам за няколко дни. Миналата година останах сравнително доволен от язовира

По нормализираха ли се нещата на язовира - рибата раздвижи ли се около драгата 

Е това е - толкова се лови че няма време за форуми 

Всички са на язовираpointx написа:Е това е - толкова се лови че няма време за форуми

-
- новобранец
мен ме интересува само какво е нивото на водата, че да мога да си застана на любимото място,и да не го източват много интензивно, че те тогава на рибата й се е...ва м...та, а че не кълве в момента е нормално, но ще тръгне 

Инфо от събота. Водата продължава да е на макс. Малко колеги на язовира (май не са били там както писа колегата горе). Пробвах няколко места - от пресевната по пътя посока стената - нищо. В самата огоста преди моста на царовене - пак нищо само комари на талази. На пресевната обаче има някакъв риболов - хванах 10-тина платики и 1 тлъстичка каракуда - само на торен даваше. На бял - 2 слънчевки. Целия риболов за около 30 минути. Преди това час чакане нищо после пак час пак нищо. Нямах захранка иначе резултата можеше и да е по добре. Поздрави
Колеги спадна ли нивото на язовира.Има ли някакъв риболов
Здравейте колеги,почивните дни мисля да се поразходя до Монтана.
Има ли някакъв риболов на язовира и къде по точно?
Ако някой има информация ще съм много благодарен,къде,на какво и колко.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Аз пък съм тази седмица. Ще помоля за същото. Малко инфо за язовира и актуалното му състояние няма да ми навреди! Благодаря предварително!!!siliko написа:Здравейте колеги,почивните дни мисля да се поразходя до Монтана.
Благодаря предварително.
Kолега под името ти не пише профи,така че не се надявай на отговор.g_yovkov написа:Аз пък съм тази седмица. Ще помоля за същото. Малко инфо за язовира и актуалното му състояние няма да ми навреди! Благодаря предварително!!!siliko написа:Здравейте колеги,почивните дни мисля да се поразходя до Монтана.
Благодаря предварително.
Надявах се профитата да отговорят ама явно не съм уцелилsiliko написа:Kолега под името ти не пише профи,така че не се надявай на отговор.g_yovkov написа:Аз пък съм тази седмица. Ще помоля за същото. Малко инфо за язовира и актуалното му състояние няма да ми навреди! Благодаря предварително!!!siliko написа:Здравейте колеги,почивните дни мисля да се поразходя до Монтана.
Благодаря предварително.

Нищо, така или иначе ЩЕ СЕ ЛОВИ!!!!

Аз минах само покрай Расника,да поразгледам,водата е заляла черните пътища има доста удобни места така че ако искаш пробвай там.
Успех.
Успех.
Супер!!! Благодаря ти! След малко стартирам!!!