Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2013
Прави са хората да не си казват местата според мен.Някои ходят пробват,проверяват правят по 5 капота и 2-3 успешни и като кажат къде са хванали 5-6 риби на другия ден не могат да стъпят там(не говоря за местата където винаги си има хора).Всеки сам си решава дали да казва или не, но мисля, че чак пък кой знае какво не е станало.Аз съм благодарен и когато някой сподели че излета е бил просто успешен било то "на юг от Бургас" или "около Варна"
като имам зор ще отида да проверя.
Наслука на всички!

Наслука на всички!

- недялко радков
- ще става разбирач
Колега Фишерман ако имаш и най-малко съмнение,че колегата лъже и снимките са с купена риба ЗАБРАВИ!
Аз давам пълни гаранции,че Таралежа показва истината!
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- научил се да хвърля
Днес привечер в Аспарухово една рибка на блесна, нещо я нямаше рибата, не се виждаше да гони рибетата както преди, а то и един вятър излезе по едно време... 

-
- вече хвърля и на тежко
Абсолютно съм съгласен с теб колега,че стига да се сподели,че излета е бил успешен или не!От там като знаеш,че излиза някъде дадената риба,ти сам може да прецениш къде да идеш.И това е верно,че след като кажеш на кое място си хванал рибата на другият ден е панаир там.Нищо,че не хващат ама заемат просто мястото колкото да пречат на хората които знаят да ловят!balyk написа:Прави са хората да не си казват местата според мен.Някои ходят пробват,проверяват правят по 5 капота и 2-3 успешни и като кажат къде са хванали 5-6 риби на другия ден не могат да стъпят там(не говоря за местата където винаги си има хора).Всеки сам си решава дали да казва или не, но мисля, че чак пък кой знае какво не е станало.Аз съм благодарен и когато някой сподели че излета е бил просто успешен било то "на юг от Бургас" или "около Варна"![]()
![]()
като имам зор ще отида да проверя.
Наслука на всички!
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

-
- сериозен играч
На Жезъла вчера след работа от 18.00ч до към 20.30ч

Имах и около 5 бр.изтървани.
Това е днес от 05.00ч до 07.00ч

И два изтървани.
Наслука!!!

Имах и около 5 бр.изтървани.
Това е днес от 05.00ч до 07.00ч

И два изтървани.
Наслука!!!

Ех на есен ако се върнат тези същите ще са вече гофани ама я го-фани я не.
Продължението на тази приказка е "Един неможещ заема място колкото за десетина можещи"Момчил Димитров написа:Нищо,че не хващат ама заемат просто мястото колкото да пречат на хората които знаят да ловят!
-
- научил се да хвърля
Браво за уловите колеги и за споделеното 

Браво ! Адмирации аз покрай сафридите ги скубя ала малки явно миналогодишните ламаринки са се угоили 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Миналата година ще се окаже песен в сравнение с тази май ?lefera1 написа:Ех на есен ако се върнат тези същите ще са вече гофани ама я го-фани я не.
Трябва май сериозно да се подготвим откъм
такъми,макари,корди,куки и перушини.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Пробвайте на дънен с гюмюш или дребни попчета,имам срещи от такъв вид.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Скоро ли бре - демек тези дни?starcho написа:Пробвайте на дънен с гюмюш или дребни попчета,имам срещи от такъв вид.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- fishermann2
- вече хвърля и на тежко
недялко радков написа:Колега Фишерман ако имаш и най-малко съмнение,че колегата лъже и снимките са с купена риба ЗАБРАВИ!
Не съм изразил съмнение в истината от показаното,а поисках ако не е тайна, да видим на каква блесна е постигнал този резултат.

- germana74
- ще става разбирач
Вземи си блесни ''Крокодил'' от 14,20гр,10гр и 7гр. В момента върви обява на колегата adamsss
в продава/риболовни. Страхотна колеблива игра, точно това което ти трябва. Abu Garsia 10гр и
20гр., Албата също в дадени моменти върши чудеса. Аз лично работя с направени от мен блесни от неръждаеми тръби с дебелина на стената 2 и 2,5мм и ф.50 диаметър, но непренебрегвам и доказаните марки. Огъвката и модела също ги копирам от работещи модели.
Поздрави
в продава/риболовни. Страхотна колеблива игра, точно това което ти трябва. Abu Garsia 10гр и
20гр., Албата също в дадени моменти върши чудеса. Аз лично работя с направени от мен блесни от неръждаеми тръби с дебелина на стената 2 и 2,5мм и ф.50 диаметър, но непренебрегвам и доказаните марки. Огъвката и модела също ги копирам от работещи модели.
Поздрави

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
- germana74
- ще става разбирач
Кире дано си прав братче, но една марангясала провеза може да скапе всичко красиво!КИРО написа:Миналата година ще се окаже песен в сравнение с тази май ?lefera1 написа:Ех на есен ако се върнат тези същите ще са вече гофани ама я го-фани я не.
Трябва май сериозно да се подготвим откъм
такъми,макари,корди,куки и перушини.

Дано не бъде

Поздрави
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”