2 или 3

Модератор: sapuna

Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: 2 или 3

Мнение от antivik »

dimo4ko написа:Здравей градски, аз също предпочетох две, по - удобно ми е и имаш по-малко разправия. Аз лично от моя опит съм забелязал, като ходя на свободен водоем ми кълве на една пръчка - най-много на две от трите. Сега съм на принципа две на дъно и една плувка за цвят. Макар, че не съм много по плувките :) Разбира се винаги е личен избор и може да чуеш плюсове и минуси и за двете. Както на теб ти е удобно така го прави.
Така е може и аз пускам една плувка за занимавка и кога требе ситна риба за стръв, но си е друго да ги разпънеш на стойката, да си включиш станцията и да седнеш на масата да си викате "на здраве :drinkers: ". :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
grozev_sz
новобранец
новобранец

Мнение от grozev_sz »

ILEGAL написа:Аз пък ще дам едно мнение, па макар и да ви се стори много радиклално. Та на въпроса

- За какво служи втората пръчка на рибаря? (забележете втората, не третата или както казаха някой колеги даже и четвърта )

- Да му пречи :mrgreen:

Това беше шега, а сега по темата, макс 2 геги + един директен или един мач да си цъкам докато чакам удар. :drinkers:
Изцяло подкрепям колегата,трябва да има интрига иначе се почва едно пушене на цигари,чоплене на слънчоглед и ред други щуротии! :axe:
yavor81
новобранец
новобранец

Мнение от yavor81 »

Две въдици и под сянката :) че много пече. То ако е решило да взима и една е достатъчна......... Нали риболова е и почивка все пак.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на тежко”