Ей ги най-накрая!!!!

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Troli

Мнение от Troli »

Мунчо и Роско,вашите галерии са не една а две нули!Всеки му е ясно,какво означават двете нули! :wink: :D :D :D За три дена имам 603 снимки и мога да ги постеля не само до Габрово,но и до Луната и обратно! :D :D :D До септември,ще стигна до Плутон! :D :D :D
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Ашколсун! Не се отдалечавай много от Млечния път! Бе ти мислил ли си да направиш и един филм? :roll:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Мунчо написа: Не се отдалечавай много от Млечния път! :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Троли, земи се стегни пич, щото ставаш за смях и на децата :!:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

Troli написа:Мунчо и Роско,вашите галерии са не една а две нули!Всеки му е ясно,какво означават двете нули! :wink: :D :D :D За три дена имам 603 снимки и мога да ги постеля не само до Габрово,но и до Луната и обратно! :D :D :D До септември,ще стигна до Плутон! :D :D :D
Троли що не се прекръстиш на Юрий Гагарин, може и ника във форума да ти е така :idea:
:D :D :D
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Саше мани ги кво та ръфат а земи кажи - булката от галерията ти , ти ли я хвана и на какво :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Абе едва ли, защото той набляга основно на чужди снимки...а и откъде време за булки при тези непрекъснати и свръхефективни риболовни излети :lol: :lol: :lol:
Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Pocko »

Мунчо и Роско,вашите галерии са не една а две нули!Всеки му е ясно,какво означават двете нули! Wink Very Happy Very Happy Very Happy За три дена имам 603 снимки и мога да ги постеля не само до Габрово,но и до Луната и обратно! Very Happy Very Happy Very Happy До септември,ще стигна до Плутон! Very Happy Very Happy Very Happy
Байчо аз и не претендирам а и снимки не мога да качвам , този проблем съм го описал в друг пд-форум, иначе подобно на теб имам около 100 снимки от една свадба отпреди 2 седмици, около 80 от хисаря и още около 1000 от най-различни места :weedman: :drinkers: :toimonster: :smt031 :smt117
Но пак ти казвам не това е проблема - ти си като "кон с капаци", "едно си баба знае - едно си бае" . говори си аз се отказвам да споря с тебе - в твоя спор се ражда само твоята истина (ама и цезерово сечение няма да помогне). Събери няколко деца от маалата и им обяснявай колко си велик - те ще те гледат умно и в захлас, ще се почувстваш по-добре и ще ти олекне...
Живей......
кога нема риба и рака е риба
Troli

Мнение от Troli »

Като прочетох това и се задавих с мастиката! :evil: Това е знак,но какъв? :roll: :shock: :D
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Troli написа:Като прочетох това и се задавих с мастиката! :evil: Това е знак,но какъв? :roll: :shock: :D
Категоричен знак, че пиенето не е за всяка уста лъжица :!:

п.с. Може би, ако започнеш да пишеш в правилното физическо и психическо състояние, постовете ти ще станат нормални... :roll: :roll: :roll:
Troli

Мнение от Troli »

Е,отказах се от цигарите и качих 15кила!Ако откажа и алкохола,коя жена ще ме погледне на сериозно? :wink: :D :D :D Ще се дялкам денем и нощем по некой воблер и на края с кво ше се пофаля горе у небесата? :shock: Дървото е било у мене,па не е :wink: имало кой да го хапне! :D :D :D :wink:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Троли що не се прекръстиш на Юрий Гагарин, може и ника във форума да ти е така Idea
Very Happy Very Happy
Аз викам да го кръстим Трольо Рапалин.Хем звучи тъпо,хем някакси марково /както междувременно и притежателя му/. :D :D :D
Виж какво "ПРИЯТЕЛЮ ТРОЛИ",белите риби ,които сънуваш всяка вечер някак се отразяват на психическото ти състояние,което е доста нездраво и обезпокоително.
Време е да разбереш,че едно парче дърво направено с мерак на воблер не е , не може и не трябва да те вади от равновесие. Време е да разбереш,че риболова е едно удоволствие и начин на почивка ,а не състезание в което няма победител,защото всичко зависи от рибата и късмета. Всичко останало е реклама на магазинерчета дето много искат да продадат стоката си ,ако може по-скъпо.Това ,че си някакъв психясал от собственото си его нещастник или мераците ти да работиш за Рапала не ти дават право да разваляш темата на човек,който явно разбира от риболов и умее да се забавлява по този начин. Не казвам,че ти не си добър риболовец.Сигурно дори си много добър.Не те познавам и сигурно никога няма да се запознаем,защото както и преди споделих,никога няма да тръгна на риболов с теб /по обясними причини/. Сигурно имаш и безкрайно много познания за риболова да бяла риба.....Обаче, нека ти дам едно нагледно сравнение за да ме разбереш правилно.
Ти ми приличаш на една дойна крава-рекордьорка ,дето дава по 100 литра мляко на ден,ама после рита с крак и обръща ведрото с млякото на земята. Та каква полза от такава крава/разбирай ме от теб/.
Та мисълта ми е следната:
Ходи си лови сулките,научи се да живееш,изчукай поне едно гадже/белким разбереш колко хубави неща има по света/,пиши на Рапала за величието и мокрите си сънища със сулките ,и въобще прави каквото си искаш, но спри да разваляш темите на хората и иди се консултирай с психолог.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Аз се включвам в състезанието за най-голяма бяла риба, обаче очаквайте включване чак ноември декември , ще гледам да е над 10 кг пак това устройва ли майсторите :lol: :lol: :lol:
hrivas
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от hrivas »

Прекрасна изработка.

само за информация с какво се занимават риболовците когато
не са сред природата, не че не се занимават и с други работи де..

http://xoomer.alice.it/cjbur/1indice_tema.htm
веско
научил се да хвърля
научил се да хвърля

привет на всички

Мнение от веско »

Новобранец съм, но това на дали е от значение. Изчетох всичко по тази тема и искам да попитам троли: На теб не ти ли прави впечатление, че никои друг не застана на твоя страна? :roll: Ако бях аз щях да се замисля за това. На Кърцата мога да кажа само едно: Браво!

Наслука на всички
Направи добро и го хварли на пътя, все някои ще го намери...
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: привет на всички

Мнение от biserpp »

Аз съм на негова страна браво ти си наи добрия преклаnqм се пред теб и пред рапала.

п.с не му се сърдете много добре знаете че ако човек е освидетелстван е привилигирован

:lol:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”