Ставрос, Йерисос, Неа рода, Трипити

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
vasko_keramoti
новобранец
новобранец

Re: Ставрос, Йерисос, Неа рода, Трипити

Мнение от vasko_keramoti »

Здравейте колеги някой ходил ли е на Трипити скоро има ли някакъв риболов ..... :fishing7:
Аватар
баш_майстора
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от баш_майстора »

И аз се ослушвам за инфо от този район, ама няма... :roll: Предполагам ще има след празниците. :lol: :lol: :lol:
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
vasko_keramoti
новобранец
новобранец

Дано да тръгне риболова че със тези дъждове да му писне на човек :fishing3:
Аватар
ivanomir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ivanomir »

Неарода - полиангисто /воблери - нищо
Трипити вечерта, дребни октоподи, калмари - рядко, воблери и т.н - нищо.
Compass 470 GT + Mercury 40efi, Raymarine Dragonfly 7
www.avant.bg
vasko_keramoti
новобранец
новобранец

Сафрид няма ли още? :fishing12:
Аватар
баш_майстора
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от баш_майстора »

Морето от Олимпиада нагоре е мътно от калта, която влиза от Струма. От Йерисос надолу до Уранополи е малко по-добре като цвят. Риболов - никакъв! :(
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
MrNooneBG
новобранец
новобранец

Мнение от MrNooneBG »

Колеги да ви питам в Урануполи има ли подходящи места за спининг и микроджиг от брега?
nikolas3
новобранец
новобранец

Мнение от nikolas3 »

Има. Пристанището е тегаво, но на юг до границата можеш да ръкомахаш.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Аватар
ludiqdoctor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ludiqdoctor »

Здравейте. Началото на другата седмица предстои да разпуснем малко на остров амулиани (Трипити и Уранополи). Ще съм много благодарен , ако някой може да ми помогне със съвети кога (имам предвид през денонощието) как и с какво. На нашето море горе долу знам как се получават нещата но за онова море не знам нищо. И за да не разводнявам да дразня някои хора, ако може на лични или направо да се видим за да ми обясните. Мерси
Антистрес терапия - с въдица в ръка!
MrNooneBG
новобранец
новобранец

Мнение от MrNooneBG »

Кога в общи линии е ясно, рано сутрин от 5 до 8-9 часа и на свечаряване, докато издържиш. Най-добре е да се пробва всичко, ако разбира се няма конкретна информация, какво върви в момента наместо. По-важно е колегите, които познават района да те упътят за конкретни места, подходящи за различния тип риболов, за да не ги научаваш на място по трудния начин. Аз лично не познавам района.
solidgeorgiev
новобранец
новобранец

Мнение от solidgeorgiev »

ludiqdoctor написа:Здравейте. Началото на другата седмица предстои да разпуснем малко на остров амулиани (Трипити и Уранополи). Ще съм много благодарен , ако някой може да ми помогне със съвети кога (имам предвид през денонощието) как и с какво. На нашето море горе долу знам как се получават нещата но за онова море не знам нищо. И за да не разводнявам да дразня някои хора, ако може на лични или направо да се видим за да ми обясните. Мерси
Здравей колега и аз ще съм на амулиани по същото време ето и телефона 0899915002
ще взема и лодка под наем
ti6oboy
новобранец
новобранец

Мнение от ti6oboy »

Аз утре сутринта живот и здраве съм на къмпинг Аликес, о. Амуляни за 5-6 вечери ако намерим палатко място. Звънкайте за нещо съвместно ако искате. 0888962440 Тишо.
Изображение Изображение Изображение
Аватар
ludiqdoctor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ludiqdoctor »

Извинявайте за закъснението ама... беше се натрупала малко работа та... Ето резултата от о. Амуляни. С предварителната уговорка, че риболов сме правили само двата кея, ей така между другото, където няма кой знае какви дълбочини. За лодки просто не остана време. Мерси за поканата колега. Бомбарди се отказах бързо въртя - не е за мен това нещо. Заболя ме ръката след 30-40 замятания. Полиангисто през деня не става. Установихме го след първата ми хваната на въдица чайка. В момента в който хляба падне във водата някой се втурва към него. Имам предвид от въздуха. На дъното мнооооого закачки и няколко скъсани такъма. Вечер си изморен, има други неща за правене. Костурите (изключително вкусна риба) взимаха на парче рибка или цяла зависи колко голяма се хванеше. Не знам какви бяха мъниците, може би малки ципури, но когато се завъртеше пасаж никоя друга риба не можеше да се дореди до стръвта. Спаросите също на бял червей. Последния ден имаше и малко по пълнения за аквариума на колегата. В последствие се отказах от рибите - сега си плуват щастливо в морето. Донесох само звезди, раци и таралежи. И като казах таралежи, препоръчвам на всеки който отиде където и да е в Гърция да си хапне малко таралеж. В интерес на истината всъщност нещото, което се яде са половите жлези, защото просто друго за ядене в таралежа няма, но пък е много вкусно. Поздрави на всички. Дано съм бил поне малко полезен

P.S. Ако знаете как не ми се тръгваше...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Антистрес терапия - с въдица в ръка!
MrNooneBG
новобранец
новобранец

Мнение от MrNooneBG »

Събота сутринта потегляме към Йерисос. Не сме били там и ще се ориентираме на място за подходящи места за спининг, чепаре, бомбарда. Каквото и да било инфо за района ще е полезно.
Аватар
баш_майстора
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от баш_майстора »

Дайте нишан за работещ хотел в района през този сезон. :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболов в Гърция (от брега)”