Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

На риба в резерват!
Модератор: bobopeli
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: На риба в резерват!
Честно казано наглостта на ония типове горе, не можеше да се мери с твойта. Ха дано следващия път тебе да срещна, да те правя главен герой у моя филм! Г-н анонимен скрит мишок!firepd69 написа:За автора на темата вкарал се в този фентъзи филм и желаейки мушене на колове в гъзъ и празнене е ясно.Но за колегата биеш и качващ на линейки и колегата от филма с нападнатата бабичка, не ми е ясно дали това са го писали след злоупотреба с "качествен' домашен алкохол или в ясно съзнание.Относно "биячите" в темата, сигурен съм, че ще офейкат още преди размяната на острите реплики.Време е да се чупя от темата защото след малко може да започне и стрелба
Последно промяна от Redimido на Пон Ное 11, 2013 1:54 pm, променено общо 1 път.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Само за секунда се замисли, ако все пак въпреки твоето мнение, цялата история е вярна .. как изглеждаш ти в очите ми! И какъв си всъщност - Гнидаfirepd69 написа:За автора на темата вкарал се в този фентъзи филм и желаейки мушене на колове в гъзъ и празнене е ясно.Но за колегата биеш и качващ на линейки и колегата от филма с нападнатата бабичка, не ми е ясно дали това са го писали след злоупотреба с "качествен' домашен алкохол или в ясно съзнание.Относно "биячите" в темата, сигурен съм, че ще офейкат още преди размяната на острите реплики.Време е да се чупя от темата защото след малко може да започне и стрелба

Последно промяна от Redimido на Пон Ное 11, 2013 1:52 pm, променено общо 1 път.
А от позициите на какви ценности се защитават - чрез различни похвати, отявлени "месари", и се наричат "жълти" интернет медии, които се борят против месарщината и бракониерството?chirusa_bg написа:Аман от объркани хора с разместени ценности.

- minchoto
- ще става разбирач
Зима иде
И те така

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ами адаш, проста работа!
Или аз съм прав или другата позиция е вярна.
Щом ти смяташ че си прав, защо и аз да не смятам, че съм.
Имал си късмет, всички сте имали, че тие тримата са се стреснали от 120кг или, че са реагирали по-разумно от теб и са избегнали конфронтация.
Виждам, че и за 112 не си ме разбрал.
Когато са ти казали, че сигнала ти е подаден, защо реши, че не е така.
Теб колко време ти отне да идеш до езерото? Защо очакваш, че те трябва да дойдат по-бързо?
В последния пост с ценностите визирах колегата refab.
Или аз съм прав или другата позиция е вярна.
Щом ти смяташ че си прав, защо и аз да не смятам, че съм.
Имал си късмет, всички сте имали, че тие тримата са се стреснали от 120кг или, че са реагирали по-разумно от теб и са избегнали конфронтация.
Виждам, че и за 112 не си ме разбрал.
Когато са ти казали, че сигнала ти е подаден, защо реши, че не е така.
Теб колко време ти отне да идеш до езерото? Защо очакваш, че те трябва да дойдат по-бързо?
В последния пост с ценностите визирах колегата refab.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Redimido, не им се поддавай на провокациите, още повече, че те ги правят, ей така - от някаква особена проклетия!...
Няма как да пропусна коментара, хубава работа ама Българска. Redimido постъпката ти граничи със смелостта на Давид, но в присъствието на малко дете е направо безумна. Доколко разказаното граничи с истината - нека всеки сам си отговаря. Борбата с бракониерите трябва да се води от оторизираните за това организации - ИАРА, горски стопанства, МВР и т.н. Друг е въпроса, че те го правят повърхностно,даже в повечето случаи самите те участват в бракониерски акции. Понеже виждам, че те влече да раздаваш правосъдие, направо се качвай на колата и тръгвай към яз.Студена, там такива патиланци, като тез на снимките с лопата да ги риеш.
По-голям шаран от рибаря няма...
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Виж сега, нямам намерение да се карам с никой тука, обаче както виждаш съм провокиран не веднъж...
Обяснил съм как протече разговора със 112- първо ми казаха да не ги уча с кого да ме свържат, после ми казаха че ме свързват с 6-то, после същата дето уж щеше да ме свързва, ми каза, че била предала на 6, и те и обещали, да се свържат с който трябва...това се нарича "мижи да те лажем!" Хеликоптер ли ще са пратили полицаите? Или може би патрул да се качи до Боянското езеро. В тази ситуация имаше 2 изхода, или да си затворя очите, или да ги отворя...аз избрах второто.
Отделно това че някой се съмнява в разказа ми ме дразни зверски. Достатъчно е да ме познава човек малко и ще му е ясно че не лъжа ни най-малко. Обаче разни въшки като оня firepd69, са решили да пишат отговори, ей така колкото да не мълчат. Друг е въпрос че като зяят само на лайна се размирисва. Та така...
Обяснил съм как протече разговора със 112- първо ми казаха да не ги уча с кого да ме свържат, после ми казаха че ме свързват с 6-то, после същата дето уж щеше да ме свързва, ми каза, че била предала на 6, и те и обещали, да се свържат с който трябва...това се нарича "мижи да те лажем!" Хеликоптер ли ще са пратили полицаите? Или може би патрул да се качи до Боянското езеро. В тази ситуация имаше 2 изхода, или да си затворя очите, или да ги отворя...аз избрах второто.
Отделно това че някой се съмнява в разказа ми ме дразни зверски. Достатъчно е да ме познава човек малко и ще му е ясно че не лъжа ни най-малко. Обаче разни въшки като оня firepd69, са решили да пишат отговори, ей така колкото да не мълчат. Друг е въпрос че като зяят само на лайна се размирисва. Та така...
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не знам, попитай защитниците.refab написа:А от позициите на какви ценности се защитават - чрез различни похвати, отявлени "месари", и се наричат "жълти" интернет медии, които се борят против месарщината и бракониерството?chirusa_bg написа:Аман от объркани хора с разместени ценности.
Що се отнася до медиите, всеки сам избира, на кои да вярва, не случайно "Уикенд" е сред най-четените.
Не отговори, кое е по-тежкото, да ловиш риба в нарушение или да чупиш чужда собственост?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Я че си я платим, не е проблем. Ще чупим и ще плащам! Пари като вестници!chirusa_bg написа:Не знам, попитай защитниците.refab написа:А от позициите на какви ценности се защитават - чрез различни похвати, отявлени "месари", и се наричат "жълти" интернет медии, които се борят против месарщината и бракониерството?chirusa_bg написа:Аман от объркани хора с разместени ценности.
Що се отнася до медиите, всеки сам избира, на кои да вярва, не случайно "Уикенд" е сред най-четените.
Не отговори, кое е по-тежкото, да ловиш риба в нарушение или да чупиш чужда собственост?

И само да добавя, завалиите с по една пръчка от 20 лв (както е ясно от обяснителните записки) едва ли ще хванат нещо по-различно от някоя попова лъжичка или жаба (ако ги има в гьола), ще ми е интересно да знам позицията на колегата Redimido ако е свидетел на очевадно бракониерство с лодки и мрежи особено на яз. Лобош района на гребната база и понтоните? Или там не си ходил за риба?
По-голям шаран от рибаря няма...
Абе след като пуснаха тема в защита на македонското мекеренце и тия излияния нема как да ме учудят

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Redimido написа:..ами я ми кажи ти, на колко протести си бил през последната година?...

Когато е трябвало съм ходил, скачал съм по митинги и шествия - 1991 и 1997, когато е трябвало съм плащал от джоба си за цял автобус, за да могат даскали да отидат на стачка в София и т.н., но сега просто няма начин да отида.
Нали не вярваш, че има някаква спонтанност в сегашните митинги?

Що се касае до ценностите - трябва да ти кажа, че разказа ти навя в мен съчувствие към ония тримата, а не възхита от "подвига" ти, но все пак сме двама различни човека и е нормално да не мислим еднакво, нали?
Спаринг с Владко ще е интересно да се гледа

Виж, сега, Redimido, младо момче си, кипи ти кръвта, насочи енергията си към нещо полезно, недей да слагаш няк'ви тъпи риби пред хората......помисли си как се е почувствал бащата, след като си го унижил така пред сина му, помисли си тези хора дали могат да си позволят друга въдица, помисли си дали в знак на отмъщение няма да се върнат и да бастисат целия гьол - и после оти ги ручаме жабетата?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мен не ме приемай като провокация, не това целя!
Просто бих реагирал различно в ситуацията и все още твърдя, че постъпката ти не е била правилна.
Не бих си позволил да вляза в директна конфрантация, която според мен води към по-лошо от първоначалното нарушение.
За да ме разбереш, какво би станало, ако се бяхте сбили? Не смяташ ли, че да набиеш трима в парка е по-лошо от това, трима да ловят риба?
Извинявай за по-острия тон.
Просто бих реагирал различно в ситуацията и все още твърдя, че постъпката ти не е била правилна.
Не бих си позволил да вляза в директна конфрантация, която според мен води към по-лошо от първоначалното нарушение.
За да ме разбереш, какво би станало, ако се бяхте сбили? Не смяташ ли, че да набиеш трима в парка е по-лошо от това, трима да ловят риба?
Извинявай за по-острия тон.
Точно така!topsoft написа:Абе след като пуснаха тема в защита на македонското мекеренце и тия излияния нема как да ме учудят
Redimido, мисля, че на разбраните и достатъчно интелигентни хора ще им стане ясно, че си действал в (леко) формално нарушение на закона, но постъпката ти е по-скоро добра и правилна: най-напред си им казал да престанат - те нагло и арагантно не са съгласили, обадил си се да сигнализираш, и като е нямало резултат си им счупил пръчките. Дори си се погрижил племенничката ти да не е свидетел. Това показва, че си човек, който се съобразява с правилното, доброто и правдата.
А с онези, които не са достатъчно разбрани или интелигентни или по някаква друга причина застават на страната на нарушителите и на вечна и безусловна пасивност , явно не може да се излезе наглава!

GODzillata
.................................................................. помисли си дали в знак на отмъщение няма да се върнат и да бастисат целия гьол
Ето единствения довод, който е състоятелен и подлежи на размисъл, и за него мога дори да поздравя GODzillata, за разлика от всичките му други "размисли"!
Въпреки това пак казвам, че макар и условно, одобрявам постъпката ти!
Последно промяна от refab на Пон Ное 11, 2013 2:30 pm, променено общо 1 път.