Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

В каква държава живеем?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: В каква държава живеем?
Прочетох, че "малко от малко ако се случваха нещата отдавна да си се върнал"......ама пък що ще чини един швед в България?
Прочетох обаче и това:
Не бихме търпели македонци или албанци да ни критикуват и да ни дават акъл, та защо да правим изключение за шведите?
Виж, за шведките може да се направи изключение...

Прочетох обаче и това:

И го приемам като грубо вмешателство във вътрешната политика на Р България от страна на чужди поданици.Красимир Атанасов написа:Пък и аз вече не гледам на себе си като на имигрант,понеже съм си поданик вече на Швеция.

Не бихме търпели македонци или албанци да ни критикуват и да ни дават акъл, та защо да правим изключение за шведите?

Виж, за шведките може да се направи изключение...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Пачо бе,къде прочете,че само аз имам дете.pacho69 Красимире, и ние имаме деца бе.
Аз просто работя,няма да се хваля какво.pacho69 И аз бях в чужбина и то , като компютърен специалист - работил съм, като съветник по ICT във фабрики , като Reebok, Adidas, Nike, Timberland,...
Ако наистина вярваш в това което написа....директно си бий един чумбер.pacho69 Колегата е прав до толкоз доколкото, като не живееш в родната ни действителност, не бива да вземаш отношение
С това мислене си за това управление и без да мяукаш много тогава.
Ти си лицемерен,аре да не казвам думата която ми идва....Пускаш тема "В каква държава живеем" пък пишеш
За едно са прави сегашните управляващи,че не знаете какво искате.ма ей ма на върнах се в БГ и се чувствам доста добре
И за последният ти въпрос дали съм гласувал.
Не не съм.Защото се върнах в Бг с пари които инвестирах и естествено загубих поради ред причини независещи от мен.Успех ти пожелавам.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Защо ме наричаш ШведGODzillata ама пък що ще чини един швед в България?

Написах го понеже съм абсолютно легален и затова,а не просто несигурен емигрант.GODzillata Прочетох обаче и това:
Красимир Атанасов написа:
Пък и аз вече не гледам на себе си като на имигрант
Да ти вкарам малко история,от 2002 съм изчезнал от Бг и все съм работел или нелегално или на "сянка".Първо в Испания после в Англия и за това го написах по-този начин.
А защо Швеция,ами жена ми е шведка и така се стекоха обстоятелствата,че се занулих в Бг и трябваше бърза евакуация или....;...........
Нито ще ти давам нито искам да ми даваш.Имаш си деца и семейство/да са ти живи и здрави/там си давай на воля.GODzillata да ни дават акъл, та защо да правим изключение за шведите?![]()
Всеки си носи кръста баце.Жив и здрав да си обещал си ми едно ходене в Зайчар.До тогава

Красимире, като не си гласувал си се съгласил със статуквото, ма е нормално - слабите намират изход от всяка конфузна ситуация, като избягат от нея. За това, че си загубил парите - и това е нормално не си само ти със загубени пари, но са много като тебе, които са ги загубили или от липса на умения или от лакомия. По отношение на темата "В каква държава живеем" - прегледа ли видеото? Аз роптая срещу насилието и полицейския произвол.
По-голям шаран от рибаря няма...
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Аз ли съм слабpacho69 написа:Красимире, като не си гласувал си се съгласил със статуквото, ма е нормално - слабите намират изход от всяка конфузна ситуация, като избягат от нея. За това, че си загубил парите - и това е нормално не си само ти със загубени пари, но са много като тебе, които са ги загубили или от липса на умения или от лакомия. По отношение на темата "В каква държава живеем" - прегледа ли видеото? Аз роптая срещу насилието и полицейския произвол.

Изход винаги ще намеря,това е присъщо на силните.Слабите скачат и се пенят,че са им ударили два шамара.
От кога взе да разбираш от статуквото

Това,че Бг ми стана тясна не е твоя работа.Не се оплаквам от това,че съм загубил пари нашия.
А от това,че ги загубих да вярвам в неща които повече не мисля да вярвам.
Ти с каква и срещу какво се бориш ве нашия?
Със тема във форума ли

Това ли е единствената трибуна където се изказваш,може би защото ако излезеш на улицата и те е страх,че ще те уволнят ли

Аз съм си такъв по-природа,дано да го разбереш какво е и винаги ще оцелея.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Ето как Красимире - по площадите, а когато се налага и по медиите в съда и т.н. Мен няма кой да ме уволни, щото аз не чакам някой да ми дава...Не работя за никого, напротив създавам работни места тук в БГ

- Красимир Атанасов
- учете се от него
За какво плачеш тогава?Прибирай се вкъщи,че като ви знам тези къде създавате работни места леле-мале.Да не те припознае някои и току виж да те гледаме да се държиш и ти за някоя пейка.
Не ми отговаряй повече,защото за мен сам си протеворичиш с темата която си пуснал.
Не ми отговаряй повече,защото за мен сам си протеворичиш с темата която си пуснал.
ЕЕ, Краси- злобееш!Красимир Атанасов написа:,че като ви знам тези къде създавате работни места леле-мале..
Понеже познавам Пламен-човекът дава не лош хляб на 5-6души, плаща си данъците, самият той участва в производството си. Половината в БГ да бяхме като него-нямаше да има нужда да ходиш никъде...
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- krokibg
- учете се от него
Написах днес в друг форум за това,което ми направи впечатление от двата протеста ...
На протеста на БСП бяха общо в проценти 60% мингяни,30% турци + турчеещи се мангали и 10 процента полу мъртви червени бабички и дядовци.Сидеров беше във Франция,но Бареков и Барековци имаха присъствие,особено петната и други елементи си бяха на постовете и даже не се и криеха
Все едно няма камери,ужас
Тези хора от БСП,ДПС и Атака си сложиха сами въжето на вратовете,хората едвам ги траят и както казах,нещата отиват на здрава патаклама и този път ще имат проблем.Чаушеско го отнесе,нашия Тошо и компания се отърваха,но след толкова крадене и грабене на народа,мисля че скоро ще си плащат

На протеста на БСП бяха общо в проценти 60% мингяни,30% турци + турчеещи се мангали и 10 процента полу мъртви червени бабички и дядовци.Сидеров беше във Франция,но Бареков и Барековци имаха присъствие,особено петната и други елементи си бяха на постовете и даже не се и криеха

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Красимире ето ти малко фотоси от ежедневието на една малка БГ фирма.
1.Курс по Англисйки след работа

2.Почти всеки Петък след 16.00 часа

3.По националните празници за всеки колега, малък подарък но от сърце

Тийм билдинги мога да публикувам но след Понеделник, че нямам на компа в къщи
Ако болшинството фирми малки и средни , правят нещо за колектива си сигурно много от младите хора няма да бягат към Терминал 2, зада стане това обаче трябва промяна в статуквото. А за да има такава трябва да си на площада а не в Швеция или незнам си къде, колкото и да тие отесняла държавата ...
1.Курс по Англисйки след работа

2.Почти всеки Петък след 16.00 часа

3.По националните празници за всеки колега, малък подарък но от сърце

Тийм билдинги мога да публикувам но след Понеделник, че нямам на компа в къщи

Ако болшинството фирми малки и средни , правят нещо за колектива си сигурно много от младите хора няма да бягат към Терминал 2, зада стане това обаче трябва промяна в статуквото. А за да има такава трябва да си на площада а не в Швеция или незнам си къде, колкото и да тие отесняла държавата ...
- krokibg
- учете се от него
Браво Пачо,така се прави !!!Предполагам че работниците ти,те боготворят
Краси,напъни се че живота си минава.натискай докато си млад и здрав че няма да се усетиш кога ще остарееш
И ние "бяхме" /слагам го в кавички защото още ни се иска да е така/ млади и здрави,сега сме малко здрави и малко по-стари но си вървим напред към староста

Краси,напъни се че живота си минава.натискай докато си млад и здрав че няма да се усетиш кога ще остарееш

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Да минем по същество:
1. КАК виждате изхода от кризата - политическа и икономическа?
2. КАКВО трябва да се направи?
3. КОЙ може да го направи?
4. КОГА може да стане това?
Въпрос номер 3 тегне със страшна сила, лошото е, че няма отговор...
Лошото е, че иде времето, когато българите ще са малцинство в собствената си държава, лошото е, че ще става и по-лошо!
Лошото е, че иде времето, когато българите ще са малцинство в собствената си държава, лошото е, че ще става и по-лошо!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

По въпросите ето как го виждам аз.GODzillata написа:Да минем по същество:
1.Мажоритарен вот и промяна на изборния кодекс, промяна на конституцията, закон за лустрацията, 120 изедника вместо 240
2.разпускане на парламента (само че няма как сам да се саморазпусне), оставка на кабинета, служебен програмен такъв
3.Хм....
3.1. На първо място прокуратурата ако си свърши най-сетне работата
3.2.За всеки случай не е Бареков и шайката около Пеевски, все си мисля, че има хора от т.нар. лица на протеста Февруари и Май, които все още могат да сформират едно движение или инициативен комитет
4. В рамките на следващата година е обозримо
- pacho109
- сериозен играч
Ще почна отговорите от точка 2GODzillata написа:Да минем по същество:
2. Деца трябва да се правят

3.почти всеки зрял хетеросексуален мъж

4.Тази вечер
1. Повече млади хора и здрава работа

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Не злобея въобще,защо да злобея.naskobo написа:ЕЕ, Краси- злобееш!Красимир Атанасов написа:,че като ви знам тези къде създавате работни места леле-мале..
Понеже познавам Пламен-човекът дава не лош хляб на 5-6души, плаща си данъците, самият той участва в производството си. Половината в БГ да бяхме като него-нямаше да има нужда да ходиш никъде...
Незнам защо намесвате личните си убеждения с професионалните.
Защото Пачо мога да ти пусна малко кадри от фирма с 200 000 работници.Но защо да го правя,какво общо има това с това което аз мисля по-темата или той.

Пачо всеки в Бг има приятел полицай,ти имаш ли

Ако да,изтри ли му вече телефона или поне обади ли му се да му кажеш,че не одобряваш това което прави.
И последно вие сте от поколение в което все още се ходеше в казарма и аз,за което съм и ок.
Заповед знаете ли какво означава

Може полицаите на пътя да ви симпатизират,но изпука ли им в ухото мачкай....какво очаквате да направят.

Остани си със здраве.