Проблеми с модела на Рапала Магнум каудаун

Модератор: bobopeli

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Проблеми с модела на Рапала Магнум каудаун

Мнение от Troli Rapala »

Единство,творчество,красота,па нека ти влезе в г.........ума! :roll: :rolleyes:

Изображение

Изображение

Изображение

Ох,къде сте хиляди риби които ви пуснах,дано не са ви изяли мангалите или некой минчо от нищото? :oops: :cry: :rolleyes:
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

Troli Rapala написа:Единство,творчество,красота,па нека ти влезе в г.........ума! :roll: :
Страхотен си, евала! :prayer: На страница 17 от албума, на най-долния ред предпоследната снимка ми хареса - просто от нея лъха някакво изящество, не мога да го опиша :smt023 Абе страхотен си, евала! :prayer:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

minchoto написа:
Troli Rapala написа:Единство,творчество,красота,па нека ти влезе в г.........ума! :roll: :
Страхотен си, евала! :prayer: На страница 17 от албума, на най-долния ред предпоследната снимка ми хареса - просто от нея лъха някакво изящество, не мога да го опиша :smt023 Абе страхотен си, евала! :prayer:
А бе ей,минджо миризлива,тука е риболовен форум а не да ми ровиш в дамското бельо,позьор нещастен! :evil: :twisted: Митев,моля да му праснеш един голем и твърд бан на тоя,дет го вълнуват простотии,а не риболовните умения! :cry: :cry: :cry: Мерудийката нема нищо общо с риболова,освен да смърди на умрело! :rolleyes: Погледни му постовете и как вбеси пич,кат Кирето и си праи изводите къф го търпите от години туй говно! :twisted: :evil: Дано не ме баннете,заради тоя мизерник! :cry: :cry: :cry: Извинявам с,но нема да трая на такива анти-риболовци и спамери,които са далеч от риболова,а само грачат и плюят където сварят!И секунда не треа да се търпят! :idea:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Ейййййй,Рапалчук....пак ли си пиян,та раздаваш Банове на нормални,интелигентни риболовци.Спри с тия обиди бе.Научи се да говориш нормално с хората.Ще видиш ти един минджок.......засрами се малко.
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

Troli Rapala написа:А бе ей,минджо миризлива,тука е риболовен форум а не да ми ровиш в дамското бельо,позьор нещастен! :evil: :twisted: Митев,моля да му праснеш един голем и твърд бан на тоя,дет го вълнуват простотии,а не риболовните умения! :cry: :cry: :cry: Мерудийката нема нищо общо с риболова,освен да смърди на умрело! :rolleyes: Погледни му постовете и как вбеси пич,кат Кирето и си праи изводите къф го търпите от години туй говно! :twisted: :evil: Дано не ме баннете,заради тоя мизерник! :cry: :cry: :cry: Извинявам с,но нема да трая на такива анти-риболовци и спамери,които са далеч от риболова,а само грачат и плюят където сварят!И секунда не треа да се търпят! :idea:
Аууу, какви интелектуални слова :shock: Абе ти да не се ядоса нещо? Ако е така, извинявай :oops: Просто последвах съвета ти и ти прегледах албума, с който толкова се гордееш :roll: За БАН според мен си ти, след тези обиди не можеш да си представиш какви душевни травми ми причини :cry:
А за дамското бельо не си прав, да знаеш! Казах ти да не си го купуваш, ама ти не, та не! :roll: А такива хубави мъжки слипове продават :(
radi62
новобранец
новобранец

Мнение от radi62 »

Пичове ако искате да ви дам и телевизионно време та да кажете на Българската общественност колко обичате Троли но все си мисля че тук ТЕМАТА беше друга или пишете по нея или излезте на площада да си ги МЕРИТЕ
ПОЗ-ДРАВИ ЧИЧОВИ РАДИ все още рибар а не ЖУРНАЛИСТ
А колкото до Рапалите нямам време да ви снимам повече но само Магнумите са към 200-300-ста Ще ви снема малко Финландтски
Изображение
Изображение
Изображение
Някой са по на 25 години
Аватар
mdesov
новобранец
новобранец

Мнение от mdesov »

Те тия дето си ги наснимал за нищо не стават.
Що не минеш довечера да ги оставиш ...... ти знаеш къде :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

mdesov написа:Те тия дето си ги наснимал за нищо не стават.
Верно за нищо не стават :D
По темата - не знам защо, но тези петна ми се получават само на сините Магнуми, без значение от размера :roll:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Извинявам се на Ради, че поосрахме темата с глупости, но с мистър Троли е така - не може да скучае човек :wink: И понеже по-умния трябва да отстъпи, спирам да се занимавам с него ... засега :D
Последно промяна от minchoto на Сря Мар 05, 2014 12:07 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ради,за жалост го нямаш най-големия бияч и ми е много жал за теб,да знаеш! :wink: :mrgreen: Магнумите се правят от 1969година и всичките са направени от дървото Абачи-/твърдо и здраво като махагона,но по-леко /,а не от Балса!Точно защото е твърдо Абачито и не поема грам вода е предпочетено за направата на воблер за океански риби! :idea: Когато се боядисва,държи здраво боята,но когато се фолира и най-малкия пробив на вода скапва фейса,защото фолиото е по-тънко и от златен варак!Магнумите и Сливърите са от Абачи и няма как да пият вода,защото дървото е супер-плътно,та забравете за хипотезите и заблудите,че водата им разваля играта! :idea: Магнумите и Сливърите нямат игра в сладки води,защото са мислени за бърза скорст и солени води! :wink: Та преценете си,кой искате да четете:Троли или Минчото?Чао,муцки! :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Имало е до преди двадесет години Магнуми от Балса с размер 8,10 и 13см.,но заради слабия интерес са спряни от производство!8-ките са най-ценни и редки,та за съжаление имам само три и снощи ви ги показах! :cry: :oops:

Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ради,няма как некой да знае повече от мен за Рапала без да прочел поне тази книга! :idea: :wink: Та ти,гониш! :wink: :mrgreen: Знам кое-кога и защо е направено и хиляди други нещица за които никога няма да ви хрумне или да си помислите,но това ми е работата да съм Философ! :wink:

Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Изображение

С тази Балсова 10-ка неам никакви проблеми,да ви кажа! :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

А за тази Балсова 10-ка нещо да кажете,че върви по 150лева "на черно" и нема намиране? :rolleyes: За сега нямам проблеми с Фолиото,защото е от Балса а не от Абачи! :wink:

Изображение

Изображение

Някои по-тайни воблери никога не бих ги показал пред масова публика,защото...........те карат да се замислиш в правилната посока! :roll:
radi62
новобранец
новобранец

Мнение от radi62 »

Троли най сетне нещо смислено да видя бях се отчаял Имам ги биячите не се притеснявай за батко си Изпратил съм около 200 при Венци от Казанлък за лакиране и смяна на нитовете ако не те мързи оди ги виш не се възикай ще се наложи пак да се извиняваш както в другата тема Вземи си поука от дружелюбния ми тон Не желая да споря питай Дидо Овчарица той е виждал част от воблерите Имаш доста грешки за рапалите ако разгледаш снимката на Венцо ще видиш къде куца твоята теория Виждал съм водни петна и по магнуми без фолио Целия проблем според всички е че пие вода от нита на лопатата защото имам над двадесет рапали от тях има с петна по цялото тяло навсякъде Ако изровиш от някъде още инфо ще съм благодарен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Е,как не те е грях бе да ме пращаш при некакво неуко момченце да го питам за нещо си? :shock: :cry: :rolleyes: Къф Дидо,Ква Овчарица те гони и теб? :cry: :oops: В развъдника ли ме пращаш да ловим? :mrgreen: Прати го Дидко на Жребеца,да го изям с парцалите и за десерт ще си оставя некой "върхар"! :wink: :mrgreen: Аз нямам грешка във всяко отношение,вервай ми!Не куцам грам и квото кажа е ЗАКОН! :idea: Явно треа да се събереме заедно в лодка на Малдивите заедно с Магнумите от колекциите,за да да има мир! :rolleyes: Сега ми покажи Магнуми от боядисаните,които са "пили" вода,че нещо взе да издишаш с теориите! :rolleyes: Май не треаше да те отварям за фолиото,но пък ако ми се пънеш ще ти запълня темата с ебаси и Магнумите!Нещо ме изнервяте Варненци и не знам до къде ще ми е предела! :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”