Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Проблеми с модела на Рапала Магнум каудаун
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Проблеми с модела на Рапала Магнум каудаун
Единство,творчество,красота,па нека ти влезе в г.........ума!

Ох,къде сте хиляди риби които ви пуснах,дано не са ви изяли мангалите или некой минчо от нищото?

Ох,къде сте хиляди риби които ви пуснах,дано не са ви изяли мангалите или некой минчо от нищото?

- minchoto
- ще става разбирач
Страхотен си, евала!Troli Rapala написа:Единство,творчество,красота,па нека ти влезе в г.........ума!:

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А бе ей,минджо миризлива,тука е риболовен форум а не да ми ровиш в дамското бельо,позьор нещастен!minchoto написа:Страхотен си, евала!Troli Rapala написа:Единство,творчество,красота,па нека ти влезе в г.........ума!:
На страница 17 от албума, на най-долния ред предпоследната снимка ми хареса - просто от нея лъха някакво изящество, не мога да го опиша
Абе страхотен си, евала!

Ейййййй,Рапалчук....пак ли си пиян,та раздаваш Банове на нормални,интелигентни риболовци.Спри с тия обиди бе.Научи се да говориш нормално с хората.Ще видиш ти един минджок.......засрами се малко.
- minchoto
- ще става разбирач
Аууу, какви интелектуални словаTroli Rapala написа:А бе ей,минджо миризлива,тука е риболовен форум а не да ми ровиш в дамското бельо,позьор нещастен!![]()
Митев,моля да му праснеш един голем и твърд бан на тоя,дет го вълнуват простотии,а не риболовните умения!
![]()
![]()
Мерудийката нема нищо общо с риболова,освен да смърди на умрело!
Погледни му постовете и как вбеси пич,кат Кирето и си праи изводите къф го търпите от години туй говно!
![]()
Дано не ме баннете,заради тоя мизерник!
![]()
![]()
Извинявам с,но нема да трая на такива анти-риболовци и спамери,които са далеч от риболова,а само грачат и плюят където сварят!И секунда не треа да се търпят!

А за дамското бельо не си прав, да знаеш! Казах ти да не си го купуваш, ама ти не, та не!

Пичове ако искате да ви дам и телевизионно време та да кажете на Българската общественност колко обичате Троли но все си мисля че тук ТЕМАТА беше друга или пишете по нея или излезте на площада да си ги МЕРИТЕ
ПОЗ-ДРАВИ ЧИЧОВИ РАДИ все още рибар а не ЖУРНАЛИСТ
А колкото до Рапалите нямам време да ви снимам повече но само Магнумите са към 200-300-ста Ще ви снема малко Финландтски

Някой са по на 25 години
ПОЗ-ДРАВИ ЧИЧОВИ РАДИ все още рибар а не ЖУРНАЛИСТ
А колкото до Рапалите нямам време да ви снимам повече но само Магнумите са към 200-300-ста Ще ви снема малко Финландтски

Някой са по на 25 години
Те тия дето си ги наснимал за нищо не стават.
Що не минеш довечера да ги оставиш ...... ти знаеш къде

Що не минеш довечера да ги оставиш ...... ти знаеш къде

- minchoto
- ще става разбирач
Верно за нищо не ставатmdesov написа:Те тия дето си ги наснимал за нищо не стават.

По темата - не знам защо, но тези петна ми се получават само на сините Магнуми, без значение от размера

Извинявам се на Ради, че поосрахме темата с глупости, но с мистър Троли е така - не може да скучае човек

Последно промяна от minchoto на Сря Мар 05, 2014 12:07 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ради,за жалост го нямаш най-големия бияч и ми е много жал за теб,да знаеш!
Магнумите се правят от 1969година и всичките са направени от дървото Абачи-/твърдо и здраво като махагона,но по-леко /,а не от Балса!Точно защото е твърдо Абачито и не поема грам вода е предпочетено за направата на воблер за океански риби!
Когато се боядисва,държи здраво боята,но когато се фолира и най-малкия пробив на вода скапва фейса,защото фолиото е по-тънко и от златен варак!Магнумите и Сливърите са от Абачи и няма как да пият вода,защото дървото е супер-плътно,та забравете за хипотезите и заблудите,че водата им разваля играта!
Магнумите и Сливърите нямат игра в сладки води,защото са мислени за бърза скорст и солени води!
Та преценете си,кой искате да четете:Троли или Минчото?Чао,муцки! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Имало е до преди двадесет години Магнуми от Балса с размер 8,10 и 13см.,но заради слабия интерес са спряни от производство!8-ките са най-ценни и редки,та за съжаление имам само три и снощи ви ги показах!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ради,няма как некой да знае повече от мен за Рапала без да прочел поне тази книга!
Та ти,гониш!
Знам кое-кога и защо е направено и хиляди други нещица за които никога няма да ви хрумне или да си помислите,но това ми е работата да съм Философ!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:

С тази Балсова 10-ка неам никакви проблеми,да ви кажа!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А за тази Балсова 10-ка нещо да кажете,че върви по 150лева "на черно" и нема намиране?
За сега нямам проблеми с Фолиото,защото е от Балса а не от Абачи!

Някои по-тайни воблери никога не бих ги показал пред масова публика,защото...........те карат да се замислиш в правилната посока!

Някои по-тайни воблери никога не бих ги показал пред масова публика,защото...........те карат да се замислиш в правилната посока!

Троли най сетне нещо смислено да видя бях се отчаял Имам ги биячите не се притеснявай за батко си Изпратил съм около 200 при Венци от Казанлък за лакиране и смяна на нитовете ако не те мързи оди ги виш не се възикай ще се наложи пак да се извиняваш както в другата тема Вземи си поука от дружелюбния ми тон Не желая да споря питай Дидо Овчарица той е виждал част от воблерите Имаш доста грешки за рапалите ако разгледаш снимката на Венцо ще видиш къде куца твоята теория Виждал съм водни петна и по магнуми без фолио Целия проблем според всички е че пие вода от нита на лопатата защото имам над двадесет рапали от тях има с петна по цялото тяло навсякъде Ако изровиш от някъде още инфо ще съм благодарен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е,как не те е грях бе да ме пращаш при некакво неуко момченце да го питам за нещо си?
Къф Дидо,Ква Овчарица те гони и теб?
В развъдника ли ме пращаш да ловим?
Прати го Дидко на Жребеца,да го изям с парцалите и за десерт ще си оставя некой "върхар"!
Аз нямам грешка във всяко отношение,вервай ми!Не куцам грам и квото кажа е ЗАКОН!
Явно треа да се събереме заедно в лодка на Малдивите заедно с Магнумите от колекциите,за да да има мир!
Сега ми покажи Магнуми от боядисаните,които са "пили" вода,че нещо взе да издишаш с теориите!
Май не треаше да те отварям за фолиото,но пък ако ми се пънеш ще ти запълня темата с ебаси и Магнумите!Нещо ме изнервяте Варненци и не знам до къде ще ми е предела!