Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

кефалови 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
- недялко радков
- ще става разбирач
Re: кефалови 2014
Според мен са си мерни рибките,имат педя.
Важното е,че вече кълве!По-добре да я ловят на стръв както му е реда,а не на търмък,както я ловиха цяла зима!
Важното е,че вече кълве!По-добре да я ловят на стръв както му е реда,а не на търмък,както я ловиха цяла зима!
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Мерси Киро,аз я знам питам тези които са ми пуснали двата поста след моя.КИРО написа:Сем. Кефаловиginev написа:според вас колко голяма трябва да е платерината за да я приберешen4oSZ написа:Не завиждам, но съм съгласен с горния пост. Освен ако човекът не ги е пуснал слад снимките.
(Mugilidae)
53. Морски кефал (Mugil 25 см
cephalus)
54. Кефал пелингас 30 см
(Mugil soiuy)
55. Платерина (Liza 25 см
aurata)
56. Илария (Liza saliens) 22 см
Аз лично понякога мнооого се срамувам, чак се изчервявам ... но минавам през рибната борса и всичкия срам ми минава. Понякога чак се възгордявам, колко "големи" риби съм хванал.yavor_fish написа:... ама поне малко не ви ли притеснява размера на рибките... ей така, поне от кумова срама.
-
- новобранец
rap66, за борсите си прав - грозна гледка. 

- ribarshe
- ще става разбирач
Днес към обяд на Зеления фар аверите направиха сефтето по 10-15 риби , средни ,1-2 едри .Аз да се.... дето толкова я чаках , се забих на Одринци.Както и да е - ловили са я на плувка с директни , на 1,5 м дълбочина.Червеи имало по магазините.Пожелавам на всички колеги много риби едри и много емоции през сезона 

Днес на петрол капо
утре пак ще пробвам.

днес на петрол от 08,00 до 12,00ч. 48бр.иларии.
-
- вече хвърля и на тежко
Браво колега единият ден има а на другият си уцелил работата 

На дъно или на бомбардаKodjito75 написа:днес на петрол от 08,00 до 12,00ч. 48бр.иларии.
дъно,куки номер 8.
ти си им разбил популацията бе, колега! бравос! средно 5мин. - рибка... мноооого добре!Kodjito75 написа:днес на петрол от 08,00 до 12,00ч. 48бр.иларии.
...когато няма риба, и жабата е рак...
Днес на Ной, инфо от под водата, минават големи пасажи илария, дали кълват не знам. Плуват отгоре на 50 санта от повърхността.
Пашата обича смелите.
- ribarshe
- ще става разбирач
Ако минават на бърз ход според мен е трудна работа фащането им, щом почнат да гризат тетраподите пристигаме веднага 

Абе, от един месец близо докато цъкам каята ги гледам как ги гризат тия ми ти тетраподи, ма много малки ми се чинят все още. Не порастват и тва еribarshe написа:щом почнат да гризат тетраподите пристигаме веднага

- rikitikitavi
- разбира нещата
Абе те си човъркат по дъното от около седмица или малко повече. Също и по камъните в плиткача.
пп писали сме едновременно с колегата
пп писали сме едновременно с колегата
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;