Колеги, да ви попитам защо ?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Колеги, да ви попитам защо ?

Мнение от М. Сталев »

Аз значи може да се чувствам късметлия ,че направо скочих във фидер дебрите със Shimano BeastMaster и се оказа перфектната въдица и не мисля скоро да го заменя ,единствено съм замислил да заприходя един Colmic Pro Feed много ми харесва на външен вид и като цена не е скъп ,а качеството предполагам е добро все пак говорим за спортната серия на Colmic.Поздрави
Аватар
boreto1
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boreto1 »

http://issuu.com/trabucco_ita/docs/feed ... 18/7364656" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
vali - carp
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vali - carp »

antivik написа:За мене най-голямото удоволствие е когато има риба и има кълване, може и с ниско бюджетни да съм па си е кеф. Инак и за хилядарки такъми да разпъна около мен, кога си виснат кат на коч м...те и нищо не мърда - кеф никакъв :wink: .
+ 1 Много точно написано .
Аватар
jorjinio
новобранец
новобранец

Мнение от jorjinio »

Ивко,всеки има различни виждания и изисквания за такъма.
Все пак всеки започва от някъде.
Впоследствие когато се достигне една точка на знания и умения и ако човек има възможност и желание се започва тъсенето на подходящият такъм.( в зависимост от много неща-водоеми,риби и т.н)
Когато не се знае, няма база за сравнение и няма изисквания.
Хубавото е че, има форуми където можеш да се информираш и ако няма информация да попиташ.
Има и колеги с голям опит които винаги могат да те посъветват по спорни въпроси.
Аз лично съм много благодарен на Бутников за съвета който ми даде !
Докато се усмихнеш и се озабиш.......!
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Аз съм за това,кой с каквито марки фидери иска да лови,стига да му доставя удоволствие от риболова.До сега съм давал препоръки на колеги във форума на избор на фидер като за начинаещи,като не съм ги задължавал да си купят въпросната марка.Оставял съм всеки да прецени за себе си която марка фидери ще му пасне и тогава да решава дали ще я купи или не.От личен опит,който във фидер риболова не е много,съм минал през няколко марки фидери,като повечето са ми харесвали и допадали,но от няколко месеца ловя с една марка фидери - Shimano,за която мога да кажа само добри отзиви,като имам три пръчки на различна дължина - 2.7м пикер и два фидера на 3.35м и 3.66м.И тук няма как да си кривя душата,че това е марката която ми допадна и пасна най-добре.Фидерите са от серията Shimano Speedmaster,която според мен и други колеги е уникална и невероятна.МОЕ МНЕНИЕ. :) :) :) :wink:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”