Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ИЗБОРИ, ЕКОЛОГИЯ и НИЕ
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Re: ИЗБОРИ, ЕКОЛОГИЯ и НИЕ
само че тази чужда армия е воювала срещу хитлерова германия,с която българия е била в съюз,и благодарение на нея не сме хитлерова европа.защото руснаците ако не бяха отворили втори фронт ,и да преминат в контра настъпление ,едва ли американци и англичани щяха да успеят със десанта.но това са само предположения.а историята е една
а за разлика от онези които си имат паметник пред посолството ,поне никъде не си спомням да пише ,че руски войски са бомбандирвали страната ни.

а за разлика от онези които си имат паметник пред посолството ,поне никъде не си спомням да пише ,че руски войски са бомбандирвали страната ни.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Братко, само ние си обръщаме внимание тукdelio-haidutin написа:само че тази чужда армия е воювала срещу хитлерова германия,с която българия е била в съюз......поне никъде не си спомням да пише ,че руски войски са бомбандирвали страната ни.

И руснаци са ни бомбардирали- Варна през ПСВ от 15-20 кораба и то здравата, без военен смисъл, но война... Две германски подводници са ги разгонили. Никой не би трябвало да отрича жертвите на Русия през ВСВ, при все че такива на наша територия няма. Спора беше дали е нормално най-големия паметник в Сф да е на чужда армия, независимо коя и каква??
Почнахме с екология, завършваме с история...
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Павел Иванов написа:Падна ми се БНС
GODzillata написа:И на мен!
naskobo написа:... и при мен излизат начело ...
Красимир Атанасов написа:... И на мен тя ми се падна
delio-haidutin написа:и на мене...
Баси и националистическата групичка сме се сбрали

- Зиг Хайл Расате ! ВенсеремУс !!!
Да се хванем за ръчички и у неделя леко леко , с правилната бюлетина .......

Красе се ще намери как да стигне до някоя близка урна та да не му пишем черна точка

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- разбира нещата
за тези 25 г ,за толкова много избори,всяко правителство ,ако беше спазвало поне по 2 обещания ,които им са в програмите,далеч щяхме да сме над този стандарт,и тези днескашните проблеми нямаше да са на лицеПавел Иванов написа:Баси и националистическата групичка сме се сбрали Не остава нищо друго освен да викнем по едно :
- Зиг Хайл Расате ! ВенсеремУс !!!
Да се хванем за ръчички и у неделя леко леко , с правилната бюлетина .......

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
...прао у матрицата!Павел Иванов написа:...у неделя леко леко , с правилната бюлетина ......

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...