Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

ФЛАТ МЕТОД ФИДЕР- тактика и монтаж.
Модератор: Paublo_Eskobar
- dimmitov
- ще става разбирач
Re: Метод фидер- тактика и монтаж.
Както е казал народа- От пружината по убаво нема!hshopov написа: Мятали сме и на пружини с качамак с куки забити в качамака( и ти си го правил,сигурно) и сме ловили независимо къде е забита куката!

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

- hshopov
- разбира нещата
Аз и сега ги ползвам пружините с тази разлика,че или ги монтирам на сейфти клипс с по дълъг повод на куката или вместо олово на хеликоптер монтаж или просто пружина с една кука на косъм като третото го правя само когато ме мързи!dimmitov написа:Както е казал народа- От пружината по убаво нема!hshopov написа: Мятали сме и на пружини с качамак с куки забити в качамака( и ти си го правил,сигурно) и сме ловили независимо къде е забита куката!![]()
Ама и там куките са 4 бр.

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- StaAnt
- ще става разбирач
Съгласен съм с заглавието,но показаната хранилка е именно ФЛАТ МЕТОД ФИДЕР.hshopov написа:[quote="
Лошо няма,но заглавието на темата е Метод фидер...! Ако ще се ограничим само до флат метод фидер,колегата да си оправи заглавието,поне!
- hshopov
- разбира нещата
Са шъ спорим за глупости лиStaAnt написа:Съгласен съм с заглавието,но показаната хранилка е именно ФЛАТ МЕТОД ФИДЕР.hshopov написа:[quote="
Лошо няма,но заглавието на темата е Метод фидер...! Ако ще се ограничим само до флат метод фидер,колегата да си оправи заглавието,поне!

- StaAnt
- ще става разбирач
Няма такова нещо,просто ФЛАТ МЕТОД и МЕТОД са две различни неща и не бива да се бъркат,за да не подвеждаме колегите. 

- баничката
- ще става разбирач
Промених заглавието.StaAnt написа: Лошо няма,но заглавието на темата е Метод фидер...! Ако ще се ограничим само до флат метод фидер,колегата да си оправи заглавието,поне!
Не сме ора естете.
Всеки шут отзад е крачка напред.
- bobigrig
- новобранец
- Обратна връзка:
Това е уникална глупостбаничката написа: Ако във водоема има едра риба, тогава "няма не искам монтаж за самозасичане"- задължителен е стопера.

http://laminat4you.alle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- баничката
- ще става разбирач
Re: ФЛАТ МЕТОД ФИДЕР- тактика и монтаж.
Няколко думи за ароматизаторите- аз използвам ароматизиращи спрейове подобни на тези:

Предимството им е лесната употреба, не са скъпи и има десетки аромати в зависимост от рибата, която ловим- обикновено засилваме аромата на някоя от съставките, но не е задължително.
Просто пръскаш веднъж по стръвта или върху цялата топка- няма чак такова значение, защото въпреки, че захранката metod по принцип е леко ароматизирана, със спрея аромата се увеличава значително и рибата по-бързо намира стръвта, някои добавят ароматизатор още при овлажняването, всеки си има предпочитания.
Предимството им е лесната употреба, не са скъпи и има десетки аромати в зависимост от рибата, която ловим- обикновено засилваме аромата на някоя от съставките, но не е задължително.
Просто пръскаш веднъж по стръвта или върху цялата топка- няма чак такова значение, защото въпреки, че захранката metod по принцип е леко ароматизирана, със спрея аромата се увеличава значително и рибата по-бързо намира стръвта, някои добавят ароматизатор още при овлажняването, всеки си има предпочитания.
Не сме ора естете.
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Колега баничката, ти хубаво си променил заглавието на темата, но вместо - тактика и монтаж, трябваше да е - не правете това, описано в първия пост.
Продължаваш да бълваш бисери и да показваш глупости. Запомни че при флат метода се иска качествена храна с качествени аромати. Целта е не да се прави петно, а да докараме рибата точно на захранката със стръвта. Затова се ползват читави храни, а не ярма.
Продължаваш да бълваш бисери и да показваш глупости. Запомни че при флат метода се иска качествена храна с качествени аромати. Целта е не да се прави петно, а да докараме рибата точно на захранката със стръвта. Затова се ползват читави храни, а не ярма.
- hshopov
- разбира нещата
Обърка пак рейса,брат! Имаш тази ,рядка дарбабаничката написа:Ха-ха, знаех си че всички шаранджии са веселяци.С.Върбанов написа:Не бях влизал тук да чета отдавна защото няма смисъл ..... е сега си затвърдих това мнение

-
- новобранец
Привет колеги, като новобранец във фидер риболова имам няколко въпроса относно гранулите и ще съм благодарен ако някой обясни. До сега не съм ги ползвал с метод фидер и не ми е ясно колко вода горе-доло трябва за да се овлажнят и как точно се прави? Какви лепила използвате и как? Също така каква стръв е добре да се използва?
Колега,може ли да попитам само,каква е целта на Флат метода и Метода?StaAnt написа:Няма такова нещо,просто ФЛАТ МЕТОД и МЕТОД са две различни неща и не бива да се бъркат,за да не подвеждаме колегите.
Благодаря
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- hshopov
- разбира нещата
НЕКА АЗ...НЕКА ААААЗ...kevlar написа:Колега,може ли да попитам само,каква е целта на Флат метода и Метода?StaAnt написа:Няма такова нещо,просто ФЛАТ МЕТОД и МЕТОД са две различни неща и не бива да се бъркат,за да не подвеждаме колегите.
Благодаря

Ето и моите най-добри пелет фидери на Престън:
- Прикачени файлове
-
- SDC12211.JPG (888.74 KiB) Преглеждано 1614 пъти
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
За мен колега,най-доброто естественно лепило,са яйцата.2бр. яйца и си лепне,а и обогатяваш самата храна с повече протеин и мазнини и всичко си е натурално.Всеки сам си решава.кирил великий написа:Браво, темата е тръгнала - много хубаво включване на Бутник със снимките. Искам и аз специално да питам за един модел мои хранилки - сега ще снимам. Та как задържа по-стабилно захранка - паста ли се поставя някаква залепваща или някакво специално лепило. Направо препоръчайте нещо с линк.
Поправих снимката - осем см. е дълга. Зелените шайби са тежести. Разглобяеми хранилки са и тежестите се махат.