ФЛАТ МЕТОД ФИДЕР- тактика и монтаж.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Метод фидер- тактика и монтаж.

Мнение от dimmitov »

hshopov написа: Мятали сме и на пружини с качамак с куки забити в качамака( и ти си го правил,сигурно) и сме ловили независимо къде е забита куката! :drinkers:
Както е казал народа- От пружината по убаво нема! :D :drinkers: Ама и там куките са 4 бр. :drinkers:
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

dimmitov написа:
hshopov написа: Мятали сме и на пружини с качамак с куки забити в качамака( и ти си го правил,сигурно) и сме ловили независимо къде е забита куката! :drinkers:
Както е казал народа- От пружината по убаво нема! :D :drinkers: Ама и там куките са 4 бр. :drinkers:
Аз и сега ги ползвам пружините с тази разлика,че или ги монтирам на сейфти клипс с по дълъг повод на куката или вместо олово на хеликоптер монтаж или просто пружина с една кука на косъм като третото го правя само когато ме мързи! :fishing4:
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

hshopov написа:[quote="
Лошо няма,но заглавието на темата е Метод фидер...! Ако ще се ограничим само до флат метод фидер,колегата да си оправи заглавието,поне! :drinkers:
Съгласен съм с заглавието,но показаната хранилка е именно ФЛАТ МЕТОД ФИДЕР.
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

StaAnt написа:
hshopov написа:[quote="
Лошо няма,но заглавието на темата е Метод фидер...! Ако ще се ограничим само до флат метод фидер,колегата да си оправи заглавието,поне! :drinkers:
Съгласен съм с заглавието,но показаната хранилка е именно ФЛАТ МЕТОД ФИДЕР.
Са шъ спорим за глупости ли :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
StaAnt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от StaAnt »

Няма такова нещо,просто ФЛАТ МЕТОД и МЕТОД са две различни неща и не бива да се бъркат,за да не подвеждаме колегите. :drinkers:
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

StaAnt написа: Лошо няма,но заглавието на темата е Метод фидер...! Ако ще се ограничим само до флат метод фидер,колегата да си оправи заглавието,поне!
Промених заглавието.
Не сме ора естете.
Всеки шут отзад е крачка напред.
Аватар
bobigrig
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от bobigrig »

баничката написа: Ако във водоема има едра риба, тогава "няма не искам монтаж за самозасичане"- задължителен е стопера. :D
Това е уникална глупост :shock: :shock: .Прочетете темата на Бачо Илия от линка на колегата, там има много полезна информация :D :D .Като цяло почти всичко което е написано дотук в темата е наистина боза и няма нищо общо с действителността :twisted: :twisted:
http://laminat4you.alle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ФЛАТ МЕТОД ФИДЕР- тактика и монтаж.

Мнение от баничката »

Няколко думи за ароматизаторите- аз използвам ароматизиращи спрейове подобни на тези:
Изображение
Предимството им е лесната употреба, не са скъпи и има десетки аромати в зависимост от рибата, която ловим- обикновено засилваме аромата на някоя от съставките, но не е задължително.
Просто пръскаш веднъж по стръвта или върху цялата топка- няма чак такова значение, защото въпреки, че захранката metod по принцип е леко ароматизирана, със спрея аромата се увеличава значително и рибата по-бързо намира стръвта, някои добавят ароматизатор още при овлажняването, всеки си има предпочитания.
Не сме ора естете.
Всеки шут отзад е крачка напред.
Аватар
Bethoven
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bethoven »

Колега баничката, ти хубаво си променил заглавието на темата, но вместо - тактика и монтаж, трябваше да е - не правете това, описано в първия пост.
Продължаваш да бълваш бисери и да показваш глупости. Запомни че при флат метода се иска качествена храна с качествени аромати. Целта е не да се прави петно, а да докараме рибата точно на захранката със стръвта. Затова се ползват читави храни, а не ярма.
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

баничката написа:
С.Върбанов написа::lol: Не бях влизал тук да чета отдавна защото няма смисъл ..... е сега си затвърдих това мнение :rolleyes:
Ха-ха, знаех си че всички шаранджии са веселяци. :lol:
Обърка пак рейса,брат! Имаш тази ,рядка дарба :fishing2:
Mr. Angelov
новобранец
новобранец

Мнение от Mr. Angelov »

Привет колеги, като новобранец във фидер риболова имам няколко въпроса относно гранулите и ще съм благодарен ако някой обясни. До сега не съм ги ползвал с метод фидер и не ми е ясно колко вода горе-доло трябва за да се овлажнят и как точно се прави? Какви лепила използвате и как? Също така каква стръв е добре да се използва?
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

StaAnt написа:Няма такова нещо,просто ФЛАТ МЕТОД и МЕТОД са две различни неща и не бива да се бъркат,за да не подвеждаме колегите. :drinkers:
Колега,може ли да попитам само,каква е целта на Флат метода и Метода?
Благодаря
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

kevlar написа:
StaAnt написа:Няма такова нещо,просто ФЛАТ МЕТОД и МЕТОД са две различни неща и не бива да се бъркат,за да не подвеждаме колегите. :drinkers:
Колега,може ли да попитам само,каква е целта на Флат метода и Метода?
Благодаря
НЕКА АЗ...НЕКА ААААЗ... :lol:
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

Ето и моите най-добри пелет фидери на Престън:
Прикачени файлове
SDC12211.JPG
SDC12211.JPG (888.74 KiB) Преглеждано 1614 пъти
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

кирил великий написа:Браво, темата е тръгнала - много хубаво включване на Бутник със снимките. Искам и аз специално да питам за един модел мои хранилки - сега ще снимам. Та как задържа по-стабилно захранка - паста ли се поставя някаква залепваща или някакво специално лепило. Направо препоръчайте нещо с линк.

Изображение

Поправих снимката - осем см. е дълга. Зелените шайби са тежести. Разглобяеми хранилки са и тежестите се махат.
За мен колега,най-доброто естественно лепило,са яйцата.2бр. яйца и си лепне,а и обогатяваш самата храна с повече протеин и мазнини и всичко си е натурално.Всеки сам си решава.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”