Keфалови 2016

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
vankata88
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Keфалови 2016

Мнение от vankata88 »

На паша дере преди няколко дни 3 иларий-25 санта братовчедки,отидох да пия бираа ,че и риба хванах!Пълен кеф!Ако можете по въздух или вода най-добре ,че с кола си е екшън!На ветеран някой нещо?
Аватар
rikitikitavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rikitikitavi »

Рибата вече е навсякъде. Въпрос на предвиждане и късмет е да улучите къде ще излезе.да се храни. От компа със сигурност няма да стане. Наслука на всички.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

rikitikitavi написа:Рибата вече е навсякъде. Въпрос на предвиждане и късмет е да улучите къде ще излезе.да се храни. От компа със сигурност няма да стане. Наслука на всички.
Потвърждавам споделеното от колегата.
Днес след 17 часа/след работа/ ,югоизточен вятър, вълнение 1 бал, вода мътна, размесена с водорасли, място камъните покрай едната буна.
Рибата активна от 17.30 до 19 часа.На дъно: 5 удара, 3 извадени риби. Приятен фитнес и релакс!
Утре пак!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Днес, събота, абсолютно капо на 4-та буна. :evil: На около 20-на пръчки, периодично зареждани, без нито един удар! :shock:
За риба да не говорим. :wink:
Това от 7 до 11 часа! Ама вчера и завчера давало! :roll:
Ама пак ще сме там, дано тогава дава! :lol:
icakinen
новобранец
новобранец

Мнение от icakinen »

Здравейте.Днес на Черноморец приятен излет.Равносметката е 23броя.Риболова протече лежерно без силни серии в интервала 9-14ч.Рибата се придържаше по навътре от обикновено.Между всичките имаше две прилични риби.Ената 500гр,другата 300.Забелязах доста колеги по плажа,но на тръгване нямаше почти никого и не успях да сверя часовника с някой от тях
Аватар
sarfa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sarfa »

:drinkers: Добър ден и от мен,днес на "Вромос"слаб риболов. :fishing12: От 07ч.до към11ч.10риби"педарки"измъчен риболов.Море прекрасно черъв идеален :fishing9: но риба слабо. :fishing4:
Няма нищо по - хубаво от лошото време!
icakinen
новобранец
новобранец

Мнение от icakinen »

Според прогнозата вчера,прецених,че няма да е подходящ ден за риболов.Затова днес изненадата ми беше пълна и се почуствах доста тъпо когато видях морето при сутрешната ми разходка с кучетата .По стар навик се отбих през вълнолома с чашка кафенце и с нескрита завист гледах колегите,които бяха заметнали на дъно между плажа и началото на вълнолома.Че и рибки хващаха!Реших,че е прекалено късно тепърва да избирам дестинация,прибрах се набързо за да оставя хайванчетата и натоварен като муле се спуснах обратно(живея на 15мин пеша).Имах дозичка червеи от вчера,заредих бири,взех си късметлийската ретривърка с мен и разпънах малко след 11ч.След няколко оплитания с колега отляво,с колега отдясно,постепенно влязох в ритъм и равносметката е 10 педарки.Резултата щее да е по добър ако ловях само с едната въдица,но понякога навиците са по силни от практичността.В крайна сметка се получи един приятен излет,чуствам се доволен,че не пропилях деня в бездействие,подишах морски въздух,яхтите ми направиха ревю,хванах риби.....колко му трябва на човек.В 3 запасите от червеи и бира свършиха и събрах багажа.До скоро и наслука колеги.
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Днес от7 до 11-30 на Солниците без удар.
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

След 3 поредни капота днес на камъните на 4-та буна 1 риба!Рибата я няма!
Аватар
rikitikitavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rikitikitavi »

Рибата баш там се движи на метър от повърхността. Със стандартен дънен такъм не може да види червея.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
aurum
новобранец
новобранец

Мнение от aurum »

В този ред на мисли има ли някой,който може да се похвали с уловена риба на бомбарда.
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Днес на Дюни от 6-30 до 12 се получи перфектен риболов.Бройките са точно 30.Кълвеше до последно но червея свърши,бирата се стопли и върховия водач на Шиманото се разлепи.Имам и сигурно още толкова изтървани или проспани покрай другата въдица.
aurum
новобранец
новобранец

Мнение от aurum »

Днеска първа проба на бомбарда на Дружба от 15.00 часа до 17.00 часа след две капота на дъно резултат пак 0,но пък ме хвана един заблуден каиш.
Аватар
sarfa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sarfa »

:fishing2: Днес "Вромос"тегав риболов от08 до 11 ч цифром и словом10риби. :fishing9: :fishing12: Време слънчево вятър много лош.Морето що годе добре.
Няма нищо по - хубаво от лошото време!
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

То и мен дилъра на чръв ма прати на Вромос- голям бой било ама аз си искам мойто място и резултата говори.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”