Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Keфалови 2016
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Keфалови 2016
На паша дере преди няколко дни 3 иларий-25 санта братовчедки,отидох да пия бираа ,че и риба хванах!Пълен кеф!Ако можете по въздух или вода най-добре ,че с кола си е екшън!На ветеран някой нещо?
- rikitikitavi
- разбира нещата
Рибата вече е навсякъде. Въпрос на предвиждане и късмет е да улучите къде ще излезе.да се храни. От компа със сигурност няма да стане. Наслука на всички.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Потвърждавам споделеното от колегата.rikitikitavi написа:Рибата вече е навсякъде. Въпрос на предвиждане и късмет е да улучите къде ще излезе.да се храни. От компа със сигурност няма да стане. Наслука на всички.
Днес след 17 часа/след работа/ ,югоизточен вятър, вълнение 1 бал, вода мътна, размесена с водорасли, място камъните покрай едната буна.
Рибата активна от 17.30 до 19 часа.На дъно: 5 удара, 3 извадени риби. Приятен фитнес и релакс!
Утре пак!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
-
- разбира нещата
Днес, събота, абсолютно капо на 4-та буна.
На около 20-на пръчки, периодично зареждани, без нито един удар!
За риба да не говорим.
Това от 7 до 11 часа! Ама вчера и завчера давало!
Ама пак ще сме там, дано тогава дава!

За риба да не говорим.

Това от 7 до 11 часа! Ама вчера и завчера давало!

Ама пак ще сме там, дано тогава дава!

Здравейте.Днес на Черноморец приятен излет.Равносметката е 23броя.Риболова протече лежерно без силни серии в интервала 9-14ч.Рибата се придържаше по навътре от обикновено.Между всичките имаше две прилични риби.Ената 500гр,другата 300.Забелязах доста колеги по плажа,но на тръгване нямаше почти никого и не успях да сверя часовника с някой от тях
- sarfa
- научил се да хвърля

Няма нищо по - хубаво от лошото време!
Според прогнозата вчера,прецених,че няма да е подходящ ден за риболов.Затова днес изненадата ми беше пълна и се почуствах доста тъпо когато видях морето при сутрешната ми разходка с кучетата .По стар навик се отбих през вълнолома с чашка кафенце и с нескрита завист гледах колегите,които бяха заметнали на дъно между плажа и началото на вълнолома.Че и рибки хващаха!Реших,че е прекалено късно тепърва да избирам дестинация,прибрах се набързо за да оставя хайванчетата и натоварен като муле се спуснах обратно(живея на 15мин пеша).Имах дозичка червеи от вчера,заредих бири,взех си късметлийската ретривърка с мен и разпънах малко след 11ч.След няколко оплитания с колега отляво,с колега отдясно,постепенно влязох в ритъм и равносметката е 10 педарки.Резултата щее да е по добър ако ловях само с едната въдица,но понякога навиците са по силни от практичността.В крайна сметка се получи един приятен излет,чуствам се доволен,че не пропилях деня в бездействие,подишах морски въздух,яхтите ми направиха ревю,хванах риби.....колко му трябва на човек.В 3 запасите от червеи и бира свършиха и събрах багажа.До скоро и наслука колеги.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Днес от7 до 11-30 на Солниците без удар.
-
- разбира нещата
След 3 поредни капота днес на камъните на 4-та буна 1 риба!Рибата я няма!
- rikitikitavi
- разбира нещата
Рибата баш там се движи на метър от повърхността. Със стандартен дънен такъм не може да види червея.
Е-книгата "Черноморски риболов"
В този ред на мисли има ли някой,който може да се похвали с уловена риба на бомбарда.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Днес на Дюни от 6-30 до 12 се получи перфектен риболов.Бройките са точно 30.Кълвеше до последно но червея свърши,бирата се стопли и върховия водач на Шиманото се разлепи.Имам и сигурно още толкова изтървани или проспани покрай другата въдица.
Днеска първа проба на бомбарда на Дружба от 15.00 часа до 17.00 часа след две капота на дъно резултат пак 0,но пък ме хвана един заблуден каиш.
- sarfa
- научил се да хвърля

Няма нищо по - хубаво от лошото време!
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
То и мен дилъра на чръв ма прати на Вромос- голям бой било ама аз си искам мойто място и резултата говори.