ЗАРГАН 2016

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ЗАРГАН 2016

Мнение от Аматьора Бс »

За риба винаги ходя с приятели или жена ми така че навлеци не ми трябват да ме занимават по време на риболов.Косми на главата имам малко щот рано оплешивях и ходя бръснат така че рибките ти са малко явно.Като гледам кога си регистриран и броя мнения приноса ти към форума е никакъв-явно само четеш.От тук нататък ше си ги мерим със снимки да видим кой е мастър.Тиквата и Карид не участват щот са извънземни и даже с плетеняка за 80 пари дет си заприходих тия дни пак едва ли ше ги стигнем.
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Мир хора мир :D никъде във форума няма правило да кажеш точно къде си бил за риба , така че си е право на този който пише да си прецени дали да сподели такава информация или не.Лично аз ползвам плетеняк от 12 кинта и нямам оплаквания , всеки си лови с квото има и където иска.А относно това кой колко хваща нали знаете какво казват?Или можеш да ловиш риба , или си добър в леглото :lol: то явно си личи аз от кои съм :fishing6: ама кат си гледам последния излет май по добре да си мълча че..... :oops: :drinkers:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Пешо брат скромността е за хора които нямат други качества.От мен ще има инфо от петък щот само тогава дават малко вятър.
doktora27
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от doktora27 »

Аматьора Бс написа:Пешо брат скромността е за хора които нямат други качества.От мен ще има инфо от петък щот само тогава дават малко вятър.

Малко в страни от темата е, но ще те помоля да споделиш от къде черпиш инфо !?
Говоря конкретно за прогноза за вятъра !
дъжд /мъжд, температура. .......не ме интересуват.
Аз лично досега се доверявах основно на Windfinder , но в последните няколко дни съм крайно разочарован от тях.
Сподели, моля!
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

doktora27 написа: Малко в страни от темата е, но ще те помоля да споделиш от къде черпиш инфо !?
Говоря конкретно за прогноза за вятъра !
дъжд /мъжд, температура. .......не ме интересуват.
Аз лично досега се доверявах основно на Windfinder , но в последните няколко дни съм крайно разочарован от тях.
Сподели, моля!
Аз препоръчвам http://www.windyty.com има и апликация за android.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

Днес на вълнолома направих сефтето: хванах първите си 2 заргана/среден размер/ и един паднал при изваждането.Полупотапяща бомбарда на максимална дистанция.В добавка една хубава платерина и 5 кандидатки.След 10 часа яко задуха морския, вълните почнаха да ни заливат и към къщи.
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Докторе доверявам се на Гис Метео.Руснаци са ама са учудващо точни.Пешо всички хвалят 8 нишковия Дуел и аз го налазих.Миналата година си взех за 40 пари май на Лазер беше ми то само бради ма едри.В крайна сметка остана към 80 метра и го навих на половинката обаче миналата седмица в неравна борба с лодка плетеняка си замина целия.А машината е Тика Камбрия взаимствана от теб ама що така беше с тия бради не знам.
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Зарганът тръгна, макар и слабо за сезона/според мен закъснява с един месец поради метереологичните условия/.Днес сутринта до 10.30 часа 3 бр., единия над средния размер.На далечна дистанция , полуплаваща бомбарда.Компания им правят една баш платерина и 8 кандидатки.
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Днес на скалите под Марината срамните 3 броя.Само там ставаше за риболов но дребнокопа просто кълвеше още във въздуха.Към 10 духна здраво и отидох да се трудя.След обед решихме с половинката да търсим едрия зъбат.Резултата е 24 бройки ама хубави и 1 пакет куки назад-взимаше с шлауха направо
Burgas_Vaq
новобранец
новобранец

Мнение от Burgas_Vaq »

Аматьора Бс написа:Днес на скалите под Марината срамните 3 броя.Само там ставаше за риболов но дребнокопа просто кълвеше още във въздуха.Към 10 духна здраво и отидох да се трудя.След обед решихме с половинката да търсим едрия зъбат.Резултата е 24 бройки ама хубави и 1 пакет куки назад-взимаше с шлауха направо
На каква бомбарда?
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Ако питаш за заргана-на бавно потьваща щот беше як сулган.А чернокопа вървеше и на плуваща просто жена ми не пожела да и сложа бавната но резултата беше равен с изключение на 6 заргана за мен но го отдавам на дистанцията.
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

Има си риба колеги. Ходене от тук нататък му е майката. Вчера реших да се разходя до моите бойни полета и да покажа любимите ми камъни на мой приятел. Е сигурен съм, че му запалих чергата :D :lol: . За цял ден аз 44 заргана и 6 платерини. Той 21 заргана и 9 платерини. Това между Шабла и Тюленово. Пожелавам на всички успех и спорен заргански сезон.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Вчера при нас морето беше много зле колега.Трябваше да катеря скали дето трябва да си невменяем за да се качиш за да стигна до местенце дето е завет.Иначе слуката ти е яката раота.
krisha
новобранец
новобранец

Мнение от krisha »

Todorin,
Хубави снимки, добра слука, все така да ги хващаш, ама много ме съмнява да са от 09.09.16г. Смея да се усъмня, че ни въвеждаш в заблуда и ни вземаш за "рибки", просто щот лових на 5-6 км по море от теб, северно от нос Калиакра и освен дребнокопчета, друго не удари.
На 08.09.16г., след обяд, бях м/у Тюленово и Шабла също- един зарган и отново дребнокопи. Ееее само на 09.09.16 да е дало и само там дето сте били вие-то голем късмет брей. А дано, ама според мен поне, надали.
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Днес на вълнолома.слабо!Извадих само 1. Видях, че още един колега също хвана!За други-не знам.От ламаринките не може да се вреди!
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”