НСреща 22-23.09 яз. Жребчево: Избор на място и записване

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Едно питане по темата. Никога не съм бил на тоз язовир, я вметнете на бързо горе долу каква дължина на влакната, каква захранка за мирни риби, а за хищник метални поводи да взимам ли? И изобщо всякаква информация за този сезон и подготовката на такъми. Не че не изчетох всичко във форума но все пак нещо по актуално.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Колега всичко зависи от нивото на водата,а предполагам че е ниско въпреки дъждовете,затова се подсигури с по дълги влакна може да се наложи вкарване на въдиците на 100-200мт.и обилно захранване с педварително накисната царевица,това за шарана и амура.Щука има 100%,както си ловях яки костури на блесна,така една щука ми я отнесе защото бях без метален повод,платика,червеноперка,скобар,морунаш,раци и миди които режат влакната като с нож.Мястото е също от голямо значение,пролетно време е към устието а есента се дърпа към дълбоките части в средата на водоема,така е свикнала защото всяка година язовира август септември се източва профилактично.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Това ли е ракетната площадка /със звездичката/Велчев да каже :?:
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Краси щерката качваше филм и затова закъснях
Ракетната площадка е нос който е дълъг навътре около 300метра,широк е около 100м,така че е на дясно от звездичката ти,този е доста широк,който си маркирал.
На картата ми е малко трудно но съм почти сигорен
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Поборников написа: Това ли е ракетната площадка /със звездичката/
Изображение
Изображение

И двете снимки са правени при високо ниво на язовира , за това терена /с къщичките http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... c&start=15 /, който съм заснел не се вижда .
Той не е нито ЗВЕЗДИЧКАТА , нито номер 4 , а се появява в ляво от номер 4 / жълтия правоъгълник / , и стърчи дори по навътре от номер 4 .
Изображение
Между звездичката и четворката е един много живописен залив със брези , но едва ли ще може да побере БРАТСТВОТО , а при дъжд ще трябва задължително да играят веригите . :(
Номер 4 е скалист и дълбок , става за бяла риба /от ръка/ , пред жълтия правоъгълник е полегато /за шаран + амури :roll: / , а в ляво от "жълтото" е старо корито , но не на Тунджа , то върви чаааак отсреща , близо до брега.
Мястото не може да се обърка , защото асфалтовата отбивка към мястото е след мотела и е само една , и някой ще върже найлонов плик по клоните за маркер.
На платено не одим !
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Реших утре 9ти тръгвам,като пристигна жив и здрав ще се обадя,най вероятно това ще е мястото на срещата,щом Сампо го е ха ресал и други аз и имам доверие.
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Колеги,утре Поборников ще бъде на язовира,и ще се установи на ракетната площадка,която е описана по назад от Сампо и от мен
Иво (модератора) според мен мисля ,че тази тема трябва да се заключи и да се пусни нова,че е всичко решено(място)
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Който не му е ясно за мястото да пише
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Ясно че е решено то не остана за кога да се дорешава я някои да обясни подробно пътя, че сигурно и други овен мен не са ходили там. Тази карта нищо не ми говори на БГмапса видях язовира стигам до там и после???
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Нека първо Поборников да иде и да види на място ,какво е положението и тогава да се реши окончателно.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Утре най късно 12-14часа чакайте инфо ще звъня на всички които са ми пратили gsm, пък ако и интернета има обхват още по добре направа ще пиша във форума.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Лек път , много късмет и чакаме актуално инфо ! :wink:
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

nasko2 мястото съм описал в тази тема на 3стр на 06.09
Нещо ако не е ясно питай
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Имам инфо от 06.09 , което съм предал на Поборников , а ние не е зле да помислим и за един резервен вариант , имаме доста време до срещата .
На платено не одим !
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

велчев62 написа:Колегата САМПО е пуснал снимки на 20.08.2007 в СРЕЩИ И КУПОНИ - ИЗБОР НА ЯЗОВИР ЗА НОВА СРЕЩА 2
Мястото е подходящо за распъване и на плувка,Сампо е описал всичко това но и аз ще ви го опиша
Мястото се намира в дясно от 1-вата среща на 1,500км по права линия иначе по пътя някъде около 3км
Ще опиша от Нзагора
Посока Ст Загора Н Загора в началото на Н Загора,където е хепи бар грил,завивате наляво покрай бензиностанцията на ЛУКОИЛ-ПЕТРОЛ и се движите само направо около 15 км стигате мотел Жребчето и около 5-6км след него в дясно има малък асфалтов път,карайте бавно за да не го подминете,спускате се надолу и ще видите тези постройки,които САМПО е заснел пред караваната му
Това е 1-ното място
Друго е старото 1-ва среща
Третото е дърданелите от към Гурково,но там водата,доста е дръпната и е доста плитко
Четвъртото е откъм с Баня до стената
Общо това са проходимите и по дълги места за лагер ,като нашия.
Преди малко говорих с Поборников,ще тръгва на 10.09
Нека решим ,къде ще е мястото,за да се настани там.
А каквото ще да става!
ако това е описанието за кое точно от трите става дума взел съм и тел. на Поборников които ще ме ориентира на място като стигна.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”