Презентация на съфорумниците

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
ipivo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Презентация на съфорумниците

Мнение от ipivo »

Ха наслука и от мен :!: Казвам се Иво Илиев,на 40 от София.Предпочитан риболов-всякакъв,стига да е с въдица и ако може по-далече от къщи :wink: .Работя в софииска вода,ако има нужда-насреща съм.
Аватар
peter_ip
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от peter_ip »

Поздрави и от мен.Явно от недоглеждане и аз бях пропусхал тази тема.
Казвам се Петър Петров (виждам че има и други колеги с такова име :D ) на 39 години съм, женен с две деца -момче и момиче.Живея в Габрово.IT инженер съм.Работил съм различни професии, като консултант на битова техника, ел. техник и др.От известно време работя по специалноста си в един IT Help Desk център (т.е всичко свързано с компютри и мрежи).Запален съм по спининг риболова, а най-хубавото е че жена ми също е запален рибар и почти винаги идва с мен.
Дори има случаи когато хваща по-вече рибоци и от мене, и то на спининг :lol:
Успех и наслука на всички.
For Those About to Rock – We Salute You

¸.·´``·..¸><||||(º>
¸.·´``·.¸.·´``·..¸><||||(º< ~>--------------
mlc
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mlc »

Здравейте и от мен ,казвам се Иван Иванов. От град Пирдоп съм, там и работя, в AURUBIS България, механо подръжка.
За РИБОЛОВ и мачове на ПФК ЛЕВСКИ правя невероятни неща!!
Процесът по улова на риба е толкова увлекателен, че с времето от навик той се превръща във всепоглъщаща страст.
eliska05
новобранец
новобранец

Мнение от eliska05 »

Здравей те и от мен!Казвам се Турхан Едипов на 29, гр.Варна!По професия съм фаянсаджия.Ако ви интересува нещо за облицовки,настилки и хидроизолации в бани и басейни-мога да помогна!?
Хобито ми е риболов и винарство!
Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш!
advokata
новобранец
новобранец

Мнение от advokata »

Здравейте и от мен. Огнян Минчев. Адвокат съм (както пише не ника, а и някои колеги от Русе така ме знаят) занимавам се с търговско право и данъчни дела. Снова между Русе и Варна. да пази господ на някого да потрябвам, но напоследък данъчните много са се разбеснели - дете в майка е пропищяло.
Иначе трупам опит на мач и фидер. Ще се радвам на всеки съвет, да се поусъвършенствам ако може. Мятам и спининга по вътрешните водоеми и бомбарди по морето.
Block3r
новобранец
новобранец

Мнение от Block3r »

Здравейте и от мен колеги . Казвам се Драгомир Велков от Перник .Тази година завърших ПМГ "Христо Смирненски" с Информатика и Информациони технологии.Хобитата са ми риболов и баскетбол :) :)
Изображение
косьо72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от косьо72 »

Здравейте
Казвам се Константин Трендафилов и съм на 38 год.от гр.Добрич.Женен с две деца момче на 8 год. и момиче на 6 мес.Учил съм за стругаро-фрезист и за директор(стопанско управление).Последните 12 год.работя в една банка като специалист обслужване на клиенти.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
damn
новобранец
новобранец

Мнение от damn »

Здравейте и от мен, казвам се Павел и съм ученик в математическата в Сливен занимавам се с земеделие(работя при баща ми през свободното време и когато не съм за риба :roll: ) други хобита са ми готвенето ,походи из природата , ровенето из форуми , комп геймс , моторите , колите и купоните с приятелите :wink: :D :D
fonk123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fonk123 »

Добра късна вечер на всички :d! Казвам се Валентин и съм от Русе. 94г. набор съм и уча в ПГЕЕ "Апостол Арнаудов" със специалност Компютърни мрежи. Обичам да спортувам, но не и да прекалявам :d! Приятелите ги ценя, обичам да ходя за риба и да си изкарвам добре с компания! Привлича ме футбола и съм в агитката на едноимения отбор на голямата ни река "Дунав" :drinkers: Е засега нищо немога да се сетя ако има нещо ще драскам едно постче :drinkers:
Една река, един град- ДУНАВ ОТ РУСЕ
Изображение
k-61
новобранец
новобранец

Мнение от k-61 »

Здравейте! Казвам се Красимир Стойков, от София съм. От скоро се запалих по риболова, имам подкрепата на жената, децата и ... внучето! Семейството ми е запалено по къмпингуването и така логично се стигна и до риболова! Обичаме природата и се дразним от изоставените боклуци, от присвоените водоеми и загражденията около реките...природните дадености са за всички, нека ги пазим за поколенията!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Страхотно включване Краси!
Добре дошъл в редиците! :smt023
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
somcho 74
новобранец
новобранец

Мнение от somcho 74 »

Здравейте и от мен.казвам се Марин Стефанов,от Варна.Ключар по професия,ловец и риболовец по душа.Бих помогнал на всички съфорумници с каквото мога.
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Бреййййййййй и аз чак сега видях темата.Сраааааааааам.
Казвам се Николай Цветков от Пловдив.На 40 г. женен с дъщеря на 15.Ръководя пловдивския офис на софийска търговска фирма в областта на строителните материали.Хоби - обичам да гледам как плувката потъва във водата ........ :lol: :lol: :lol:
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

Евгени Галев собственик на малка фирма занимаваща се с топло изолация
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Немам идея дали съм се представил до сега :roll: :roll: :roll: . Ако съм извинете, ако не съм се представям. Казвам се Косьо имам жена и дете. Тихата ми лудост е риболова.Преминах през всичките метаморфози на риболова от дъното през плувката, после блесната, шнура,кльонка, тролинга, бомбарди и какво ли не, да разбера, че всичко що е риболов ме радва и доставя удоволствие и ми доказва колко е хубав живота.Хващането на риба ми е тръпка, но не го правя на всяка една цена щото разбрах, че ако искаш да хванеш риба на всяка цена и сега, неминуемо стигаш до бракониерството. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”