Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Колеги,къде е каята?
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Колеги,къде е каята?
на морска гара вчера нямаше почти нищо освен много хора. експериментираха с какви ли не такъми, но ядец. само някви бебета...
...когато няма риба, и жабата е рак...
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Само пастърма,не си заслужава.ribkata написа:чувал сам че от делфина стават филета![]()
![]()
![]()
Добре си чул.Mi7chell написа:Чувал съм , че за убийство на такова животно се влиза в затвора.
Чл. 43. (1) (Доп. - ДВ, бр. 94 от 2005 г.) Забранява се уловът, пренасянето, превозването и търговията на морски бозайници.
(2) В случай на прилов на морски бозайници уловените животни се връщат незабавно обратно в морето независимо от тяхното състояние.
Чл. 77. (1) (Доп. - ДВ, бр. 94 от 2005 г.) Който лови, пренася, превозва и продава морски бозайници в нарушение на чл. 43 , се наказва с глоба от 1000 до 2000 лв., ако не подлежи на по-тежко наказание.
(2) Когато нарушението по ал. 1 е извършено от юридическо лице или едноличен търговец, му се налага имуществена санкция в размер от 2000 до 4000 лв.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Вчера на Сарафово, на буната откъм Бургас-пълна скръб. Времето тихо, но много сулган и водата бе много мътна. За 2 часа 3 попа на осолена цаца. Колегите покрай мен бяха на същото дередже. Май ще се ходи към Варна за кая 

То и на варна не е кой знае какво колега,но всепак си добре дошалкарид написа:Вчера на Сарафово, на буната откъм Бургас-пълна скръб. Времето тихо, но много сулган и водата бе много мътна. За 2 часа 3 попа на осолена цаца. Колегите покрай мен бяха на същото дередже. Май ще се ходи към Варна за кая

- glarusa
- кандидат преподавател
Ех...да беше писал малко по-рано.Иаз днес сутринта кибичих там,на същата буна.За 3 часа две средни и туй то.Нище и Нище...карид написа:Вчера на Сарафово, на буната откъм Бургас-пълна скръб. Времето тихо, но много сулган и водата бе много мътна. За 2 часа 3 попа на осолена цаца. Колегите покрай мен бяха на същото дередже. Май ще се ходи към Варна за кая
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
днес ходих на панорама,15 попчета и две каи от 16 -19 ч.
-
- ще става разбирач
Днес на Нефтобазата-един ''кайен'' с големината на среден пръст
От14 до16ч.Много се раздуха и въс.

Като ви чета всичките май доста сте заклинили с добрата,стара каица.Рибето се търси,после се прилагат всички моабети да кандиса,неволята се вика или свети Никола да помагат,всичко е позволено,само без пожелания по майчина линия.Дедуктивния метод върши добра работа,логиката побеждава инакрая здравите нерви побеждават.Накука
И ква е вкусотия со царевично...

Не иска много кандърма, а повече смяна на местото в рамките на 20 кв.м. и различна сръвstarcho написа:Като ви чета всичките май доста сте заклинили с добрата,стара каица.Рибето се търси,после се прилагат всички моабети да кандиса

- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Добре дава и на Кранево ама не мога да кача симките само лихнус и от време на време някое татарче
=
=
Излизат ли лодки на Кранево, дава ли добреEncho-master написа:Добре дава и на Кранево

-
- научил се да хвърля
аз бях на кейчето на Аспарухово-НИЩО
- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Излизат ли лодки на Кранево, дава ли добре
Аз ловя от буните за сега лодките излизат само със мрежи и парагади.

Днес на буните в Сарафово, по точно на третата, като ги броиш от Поморие към Бургас, от 16.30 до 19.30 38бр. хубави попове,имаше дребни, но и доста едри, все още попчето е по дупките.Стръв-скарида.
не спори с глупак ще те свали на нивото си и ще те бие с опит
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Обиколих днес морето,ама още не мога да кача фотото.
Утре пак съм там.
Утре пак съм там.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА