Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от TRAP »

Naiden71 написа:
TRAP написа:Някой знаели как е положението но 777 пуснаха ли го за нощен риболов :?:
Да.15лв.-24 часа...ако не бъркам.
Преди беше 10лв на пръчка сага 15лв на пръчка ли е или 15лв на човек :?:Излиза ли нещо :?:
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

Утре ще си направя една разходка до там с колелото и ще пиша,ако инфото не ти е спешно.. :D
TRS70MLF2
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от TRAP »

Не ми е спешно напиши после.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Никой не казва нищо за Челопечене....? :roll:
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
NAPALM
новобранец
новобранец

Мнение от NAPALM »

Здравйте,
малко инфо за Пожарево. Днес хванах към 5 килограма каракуда като рибетата бяха 11 на брой. Към 5 часа клъвна и перлата на деня 4.3 килограмов бял амур.
iv4o_pif4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iv4o_pif4o »

NAPALM написа:Здравйте,
малко инфо за Пожарево. Днес хванах към 5 килограма каракуда като рибетата бяха 11 на брой. Към 5 часа клъвна и перлата на деня 4.3 килограмов бял амур.
Браво колега.Дай подробности около риболова и ако може някоя друга снимка та да му се порадваме и ние на амурчо :wink:
dedko52
новобранец
новобранец

Мнение от dedko52 »

Колеги,имате ли инф.за горна диканя.
NAPALM
новобранец
новобранец

Мнение от NAPALM »

iv4o_pif4o написа:
NAPALM написа:Здравйте,
Браво колега.Дай подробности около риболова и ако може някоя друга снимка та да му се порадваме и ние на амурчо :wink:
Снимките ще кача тези дни като ги сваля от gsm-a :D . Като цяло почнах доста късно към 7 и нещо поради лека авария с колата :lol: . Добре, че беше митака там да помогне иначе незнам.
Та за рибата... От сутринта кълвеше през 30-40 мин. и то само каракуда. Излизаха добри на размер бройки и то само на дъно и пинки. Мятах на какво ли не царевица, грах, бял, торен, стериопор и тн. но само на пинки кълвеше.
Към 4 часа вече бях хванал 10 от 11 броя каракуди и реших, че е време да сменя стратегията. Сложих на всякъде само царевица с надеждата за шаран. Към 5 часа амура се обади. Доста зор падна докато го приберем в кеп, поради факта, че моя беше прекалено малък за целта и трябваше да искам назаем от колеги :lol: . След около 6 минути и 7-8 връщания навътре към дълбокото амура беше на брега. Интересното е че след около 30 мин на 20 метра от мен на колегата, който даде кепа също му удари амур и беше колкото моя но за съжаление го изпусна точно до брега колкото да го видим гадината му :D .
iv4o_pif4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iv4o_pif4o »

Браво колега,похвално! Следващият път още повече :wink:
ПП:Пътят през стопанството сух ли е вече?
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Годеч - софийско

Мнение от todoroshko »

Значи въпроса ми е следния.Разправяха ми за някакъв гьол(не рибарниците),който бил високо в планината в Годеч.Някой знае ли дали е останала риба там?Едни ми казват не-ходи,други казват,че имало големи амури и шарани.Всякакво инфо би ми било от полза.
Също и инфо за старите рибарници ако някой има пак става.
bokobogdan
новобранец
новобранец

Re: Годеч - софийско

Мнение от bokobogdan »

"старите рибарници" ,ако имаш предвид трите гьолчета до годеч знам че ги зарибяват чат пат ,но до миналата година на тях се ловеше със отделен билет на местното горско или водно стопанство.почти съм сигурен че и тази година е така.
нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

bokobogdan написа:"старите рибарници" ,ако имаш предвид трите гьолчета до годеч знам че ги зарибяват чат пат ,но до миналата година на тях се ловеше със отделен билет на местното горско или водно стопанство.почти съм сигурен че и тази година е така.
Така беше ,ловеше се с билет от местното ЛРД или си плащаш допълнително,но колко е незнам.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

bokobogdan написа:"старите рибарници" ,ако имаш предвид трите гьолчета до годеч знам че ги зарибяват чат пат ,но до миналата година на тях се ловеше със отделен билет на местното горско или водно стопанство.почти съм сигурен че и тази година е така.
За билета нямам проблеми.Иначе знам,че зарибяват,тази година бях на откриването,но не съм ловил щото е прекалено голяма лудница,просто гледах стрелбата по паничка,хапнахме,пийнахме и така.Та въпроса ми е след лудницата от откриването дали рибата е тръгнала или още не е. ;)
N1ghTmArE
новобранец
новобранец

Мнение от N1ghTmArE »

Колега имам доста роднини и познати в Годеч и доста от тях се занимават с риболов... На откриването не можах да дойда, но седмица две след откриването бях на нощен риболов на рибарниците....пълно капо не пипна на нищо :( А уж казаха, че са хвърлили някакво количество шаран....
VAll
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от VAll »

Има високо в планината 1 водоем в него има риба поне така съм чувал но до там се стига след около 1 час пеша :shock: това е причината да не е много посещаван
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”