Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- TRAP
- ще става разбирач
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Преди беше 10лв на пръчка сага 15лв на пръчка ли е или 15лв на човекNaiden71 написа:Да.15лв.-24 часа...ако не бъркам.TRAP написа:Някой знаели как е положението но 777 пуснаха ли го за нощен риболов

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- gloupan
- разбира нещата
Утре ще си направя една разходка до там с колелото и ще пиша,ако инфото не ти е спешно.. 

TRS70MLF2
- TRAP
- ще става разбирач
Не ми е спешно напиши после.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Никой не казва нищо за Челопечене....? 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Здравйте,
малко инфо за Пожарево. Днес хванах към 5 килограма каракуда като рибетата бяха 11 на брой. Към 5 часа клъвна и перлата на деня 4.3 килограмов бял амур.
малко инфо за Пожарево. Днес хванах към 5 килограма каракуда като рибетата бяха 11 на брой. Към 5 часа клъвна и перлата на деня 4.3 килограмов бял амур.
-
- научил се да хвърля
Браво колега.Дай подробности около риболова и ако може някоя друга снимка та да му се порадваме и ние на амурчоNAPALM написа:Здравйте,

Колеги,имате ли инф.за горна диканя.
Снимките ще кача тези дни като ги сваля от gsm-aiv4o_pif4o написа:Браво колега.Дай подробности около риболова и ако може някоя друга снимка та да му се порадваме и ние на амурчоNAPALM написа:Здравйте,

Та за рибата... От сутринта кълвеше през 30-40 мин. и то само каракуда. Излизаха добри на размер бройки и то само на дъно и пинки. Мятах на какво ли не царевица, грах, бял, торен, стериопор и тн. но само на пинки кълвеше.
Към 4 часа вече бях хванал 10 от 11 броя каракуди и реших, че е време да сменя стратегията. Сложих на всякъде само царевица с надеждата за шаран. Към 5 часа амура се обади. Доста зор падна докато го приберем в кеп, поради факта, че моя беше прекалено малък за целта и трябваше да искам назаем от колеги

-
- научил се да хвърля
Браво колега,похвално! Следващият път още повече
ПП:Пътят през стопанството сух ли е вече?

ПП:Пътят през стопанството сух ли е вече?
-
- разбира нещата
Годеч - софийско
Значи въпроса ми е следния.Разправяха ми за някакъв гьол(не рибарниците),който бил високо в планината в Годеч.Някой знае ли дали е останала риба там?Едни ми казват не-ходи,други казват,че имало големи амури и шарани.Всякакво инфо би ми било от полза.
Също и инфо за старите рибарници ако някой има пак става.
Също и инфо за старите рибарници ако някой има пак става.
-
- новобранец
Re: Годеч - софийско
"старите рибарници" ,ако имаш предвид трите гьолчета до годеч знам че ги зарибяват чат пат ,но до миналата година на тях се ловеше със отделен билет на местното горско или водно стопанство.почти съм сигурен че и тази година е така.
нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Така беше ,ловеше се с билет от местното ЛРД или си плащаш допълнително,но колко е незнам.bokobogdan написа:"старите рибарници" ,ако имаш предвид трите гьолчета до годеч знам че ги зарибяват чат пат ,но до миналата година на тях се ловеше със отделен билет на местното горско или водно стопанство.почти съм сигурен че и тази година е така.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- разбира нещата
За билета нямам проблеми.Иначе знам,че зарибяват,тази година бях на откриването,но не съм ловил щото е прекалено голяма лудница,просто гледах стрелбата по паничка,хапнахме,пийнахме и така.Та въпроса ми е след лудницата от откриването дали рибата е тръгнала или още не е.bokobogdan написа:"старите рибарници" ,ако имаш предвид трите гьолчета до годеч знам че ги зарибяват чат пат ,но до миналата година на тях се ловеше със отделен билет на местното горско или водно стопанство.почти съм сигурен че и тази година е така.

-
- новобранец
Колега имам доста роднини и познати в Годеч и доста от тях се занимават с риболов... На откриването не можах да дойда, но седмица две след откриването бях на нощен риболов на рибарниците....пълно капо не пипна на нищо
А уж казаха, че са хвърлили някакво количество шаран....

-
- научил се да хвърля
Има високо в планината 1 водоем в него има риба поне така съм чувал но до там се стига след около 1 час пеша
това е причината да не е много посещаван