Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Жребчево
Колкото и да пишем колега''МИТЕВ''все има ПРОФЕСОРИ;От кога пея да се спре с тея приказки,но кой да чуе.Оправия нама да има-тая зимаna4o_kz написа:Не ми се пише повече,щото няма спир.Искам да науча за поредния трофеи хванат от някой колега,че темата бяга.УСПЕХ НА ВСИЧКИ.

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
- arilus
- ще става разбирач
информация вчера на "Жребчево": на ръкава където се втича Тунджа, както и на канала под "римския мост" - само дребни костурчета колкото пръст, на дълбочина от 0 до 4 метра, на брега с плувка и по-навътре с дънните, на всякаква стръв - дори на хляб и един път на царевица, чак слънчевките не можаха да се вредят, та камоли друга риба. хем играе като уклей отгоре хем дрънка на дъно, абе изобщо навсякъде, не дава да хвърлиш. "троскота" щука хич го няма - но явно има мегдан да се навъди в повечко количество да обере досадния дребушлак. ще му стискам палци. в страни от нас се беше настанила и колония от щекари, здраво захранваха, но не видях никой да скача ухилен по брега с риба в ръката, за всички които обичат следният вид риболов /панаир, гъз до гъз , пръчка до пръчка/ - гьола над римския мост предлага достатъчно каракуда.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Потвърждавам,прибирайки се от срещата спрях за малко ,а бе панаир ...риба има,ама дребнаarilus написа:информация вчера на "Жребчево": на ръкава където се втича Тунджа, както и на канала под "римския мост" - само дребни костурчета колкото пръст, на дълбочина от 0 до 4 метра, на брега с плувка и по-навътре с дънните, на всякаква стръв - дори на хляб и един път на царевица, чак слънчевките не можаха да се вредят, та камоли друга риба. хем играе като уклей отгоре хем дрънка на дъно, абе изобщо навсякъде, не дава да хвърлиш. "троскота" щука хич го няма - но явно има мегдан да се навъди в повечко количество да обере досадния дребушлак. ще му стискам палци. в страни от нас се беше настанила и колония от щекари, здраво захранваха, но не видях никой да скача ухилен по брега с риба в ръката, за всички които обичат следният вид риболов /панаир, гъз до гъз , пръчка до пръчка/ - гьола над римския мост предлага достатъчно каракуда.

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- научил се да хвърля
Аз също бях на Римския,много е изпуснат водоема,на плувка нищо,само на дъно-без хранилка дори.Каракуда,нищо друго,но на Жребеца май и това нямало.И аз разбрах,че щуката се е изтеглила и си пази тока вече
.А на Римския толкоз хора не бях виждал,да няма де да си разпънеш.Трябва да го пуснат на смени. 

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
Свърши ли вече костура на Жребчево? То беше голяма сеч на едри костури тоя месец и аз хванах някой друг ама имало колеги - 90 кила за един ден, и дребни не излизаха, средно по 500 гр ! И сом на влачене е хванат скоро на Паничеревските скали. Интересува ме дали някой е хващал едра щука през деня или ноща, да разкаже. Аз за една хваната през ноща знам може би към 4 кила. Някой да каже нещо по въпроса?
Аз питах преди седмица но срещнах мълчание! Въпреки това ще кажа-костур в ляво от графа посока стената в малките заливи на щипок. Отделно дребни шуки доста редки. От лодка на живо щипоче.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Аз тези не ги броя за "колеги"!afgany написа:.... То беше голяма сеч на едри костури тоя месец и аз хванах някой друг ама имало колеги - 90 кила за един ден.....
- mitiogt
- ще става разбирач
Колеги, проблема с изчезването на бялата риба не е в щуката ,а в МРЕЖИТРЕ и ВЛАЧЕНЕТО , тази неделя бяхме на тясното на жребеца - костури много по 500гр., имаше и малки щуклета , на тръгване на брега на язовира намерихме 1 умряла бяла риба , която закова кантара 6 кг , беше скоро умряла и имаше белези от мрежа. Така че оставете щуките на мира.
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Единия от тия бях аз. Вярно е ,че ловихме дребни каракуди, но извадих и едно шаране към 500-600 гр. Докато бях там имаше изваден и един шаран може би малко над 2 кила на дъно - това е. Основно се ловят маломерни каракуди. Изнервящото е присъствието на разни пенсионери дето се мъчат да ловят с плувки по 6 грама, прибират всичката уловена риба и на всичкото отгоре като не им кълве с все сили се мъчат да ти хвърлят на захраненото петно. С две думи удоволствието от риболова се губи!arilus написа:в страни от нас се беше настанила и колония от щекари, здраво захранваха, но не видях никой да скача ухилен по брега с риба в ръката,
......................
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:07 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
СЪГЛАСЕНULDO1 написа:Колега ще си позволя на не се съглася с написаното от теб .Единственната истина от това е ,че мрежите намаляват драстично популацията и,ама да твърдиш че влаченето(написано с главни букви) е виновно за изчезването и, е повече от смешно.Ако беше казал че риболова на джиг ранна пролет е причина да намалее по щях да се съглася.И бялата не е изчезнала, просто се скатава ,а за това е виновна щукатаКолеги, проблема с изчезването на бялата риба не е в щуката ,а в МРЕЖИТРЕ и ВЛАЧЕНЕТО ,![]()

Че има колеги пролетта които прекаляват има , ама така общо да се говори .......................
Все едно да кажа че дънарите са виновни че няма шаран.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Колега ?????Стига глупости в форума. Влачене да сравняваш с "МРЕЖАРИ". Смешен си.Колеги, проблема с изчезването на бялата риба не е в щуката ,а в МРЕЖИТРЕ и ВЛАЧЕНЕТО
Що????????????????????????Цял ден са си правили кефа като е давало. И аз бях там. И аз хванах много ,и големи костури. Удоволствието от риболова на костур от лодка.Аз тези не ги броя за "колеги"!
- dedeff
- разбира нещата
Тролинга по-никакъв начин не може да наклони везната за нормалното развитие на Бялата риба,все едно въдичарите да са причината за намаляване на видовете риба по водоемите,Това е недопостимо.Причината е една и тя е ясна като бял ден,а именно мрежите и недобросъвестните колеги които пребират риби по-педя.
Без жени можем,без риболов не можем!
Даже и да ги прибират ( не че ги управдавам ) с въдица рибата никога няма да сварши.
Темата е в "Информация за водоемите", а не кой как лови , моля не разваляйте темата има и други раздели