Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Искър - всичко за и по реката
Някои има ли инфо около село Реброво.
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В Неделя помятах около час на спининг в района. Резултатът - един приличен клен. Реката ми се стори нормална и като ниво, и като воняDemonut написа:Някои има ли инфо около село Реброво.

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
- divaka_besen
- фен клуб-скобар
Днес на Карлуково, нагоре към Конино излязоха 4 прилични мрени и 5-6 малко по-малки на бял, на фидер.
Поздравления за темата
Има ли колеги от района на Койнаре и Пелово?
Има ли колеги от района на Койнаре и Пелово?
-
- научил се да хвърля
Колеги,раздвижи ли се рибата по Плевенските участъци на реката??
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
- divaka_besen
- фен клуб-скобар
Някой прави ли планове за другата седмица Събота или Неделя да посети Карлуково за мрени?
Не познавам местата в тази част на реката иначе съм се замислял доста пъти.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Греда голямаdivaka_besen написа:Някой прави ли планове за другата седмица Събота или Неделя да посети Карлуково за мрени?

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
pampasa написа:Греда голямаdivaka_besen написа:Някой прави ли планове за другата седмица Събота или Неделя да посети Карлуково за мрени?по -добре отиди на Роман на вира над чешмата -на завоя
рибетата са по 0.500-1кг. -и мрени и скобари
От кога е инфото, щто преди 10тина дена се извади 1 мрена на целия вир, а скобар йок.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- divaka_besen
- фен клуб-скобар
Карлуково ми е по близо, пък и последния път имаше добри риби (04.10) 4 мрени около 1.5-2кг, и 7-8 по малки, за 3-4 часа (захранката не ми стигна, не бях я преценил правилно), иначе щяха да са повече, накрая ловях само с бисквита в хранилката
.

инфо от събота.От роман до кунино и след него много зле.Колегите също не вадеха нищо.На роман играеха много морунажи.Беше ми останала малко захранка и хванах само един стрелях повече бял червей и излезнаха 10-тина кленчета.Мрени нито една,явно времето ги пресече
-
- фен клуб-скобар
Събота 8ми на карлуково яко слабо, май и никой друг не ловеше, колега от кунино дойде каза че и там зле. Дивак бесен аз все още не знам дали ще мога, но е добра идея да се пусна за един реванш.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- divaka_besen
- фен клуб-скобар
Ами аз правя планове за неделя да се метна до Роман ако мога, но събота съм на Карлуково, ти каде беше на 8ми, на някои вир или?
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги "Искърджии"
.Дайте някакво прясно инфо за Роман, че мисля в събота да пробвам мрените и скобарите, на плувка или на фидер. Също ме интересува дали рибата е групирана само в големия вир под чешмата или имам и друг шанс, да се пробвам в другите вирове извън тарапаната
. Мерси предварително.

На големия вир няма никой -дори и рибари -иначе се лови еднакво добре и на плувка с задържане и на фидерtegov86 написа:Здравейте колеги "Искърджии".Дайте някакво прясно инфо за Роман, че мисля в събота да пробвам мрените и скобарите, на плувка или на фидер. Също ме интересува дали рибата е групирана само в големия вир под чешмата или имам и друг шанс, да се пробвам в другите вирове извън тарапаната
. Мерси предварително.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......