Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: ЗАРГАН - 2010
Здравейте колеги. Това са снимки от скалите на с.Варвара от събота и неделя.
Заргана кълвеше сутрин м/у 7 и 10ч, след това излизаше платерина.

Заргана кълвеше сутрин м/у 7 и 10ч, след това излизаше платерина.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз се бях навил за сафрид и чернокоп, на две пръчки с различни чепарета хвърлях два дни, но пълен провал. Около мен извадиха количества зарган, но аз не си бях взел червей. Първия ден на сафриденото чепаре закачих около 20 заргана, а като го вадех около него винаги имаше 20-30 заргана. Последния ден си взех червей , и в 6:30 на скалите. Хванах 15 заргана за един час, и към девет часа стана мъртвило. 10 човека на скалите не извадихме нищо за 2 часа, и се разотидохме. Ако първите дни бях осигурил червей , щеше да е пълна кофата.
- gregory69
- новобранец
- Обратна връзка:
А в Поморие от два дни рязко спря...ама все едро върви!

По-добре сутрин да търсиш в "Google Earth"къде си пил снощи, отколкото да гледаш в "YouTube" как си се излагал вечерта...
Браво Върбане! И ние ние бяхме далеч на юг в неделя, в Синеморец. Но при нас бе тегава работа, Стрижока е пуснал снимка с неговите риби, а аз бях много по-зле.
Покрай Созопол и Черноморец повече ми върви, сутрин от 7 до 9 часа по 7-8 заргана.
Покрай Созопол и Черноморец повече ми върви, сутрин от 7 до 9 часа по 7-8 заргана.
И през седмицата не беше особено активен. Улова варираше в тези граници от двама човека:

Вчера сутринта бях на болата от 7до 11.бяхме общо 3 човека на буната но никой не хвана нищо.Аз освен вятъра и болка в рамото от мятане друго не хванах! 

И в кофата ти същоТошето написа:На Шабла продължава да го има

Някой да се е пробвал на Кранево днес? Моренцето дали ще позволява утре
? Мисля да се пробвам към 15.00 че до тогава бач.

Тоше ,тоя десния нещо не е добре със сливиците и има кариес на горен 16-ти ляв на стоматолг ли ше го караш
.

- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Днес реших да пробвам заргана на Германката. Да ама не - огромни вълни заливаха почти всички удобни скали за риболов и в комбинация със силния източен вятър ме отказаха от това място. Реших да се пробвам на Райския залив - там морето беше сравнително по-спокойно и резултатът не закъсня - 51 заргана:

Който не вярва да си ги преброи сам
Малко по-късно се запознах и с колегата от форума BOBCAT, обменихме малко информация и след като червеите и на двамата свършиха си бихме камшика и газ за Бургас.

Който не вярва да си ги преброи сам

Малко по-късно се запознах и с колегата от форума BOBCAT, обменихме малко информация и след като червеите и на двамата свършиха си бихме камшика и газ за Бургас.

Последно промяна от hgtod на Съб Сеп 25, 2010 2:41 pm, променено общо 3 пъти.