Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СМЯХ
Модератор: dantho.mihov
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: СМЯХ
Въпрос към радио "Ереван":
- Защо по време на Великия потоп Ной не се е изхранвал с риболов?
Радиото отговаря:
- Защото е имал само два червея...
- Защо по време на Великия потоп Ной не се е изхранвал с риболов?
Радиото отговаря:
- Защото е имал само два червея...
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поради високия акциз, мъж седи в бараката и вари ракия. Гледа по едно време водата се нагряла много и отива до кладенеца за вода. Връща се, а в бараката седят двама полицаи, усмихват се иронично и говорят:
- Е, сядай и пиши обяснения!
- И кво да пиша?
- Всичко, както си е било, така го пиши!
Сяда човека, пише и след това дава листа на полицаите.
- Кво си написал бе, идиот такъв?
- Както си беше, така го написах: “Отивам за вода до кладенеца, връщам се, а в бараката двама полицаи, седят и варят ракия”.
Английски бизнесмен диктува на секретарката си писмо:
"Уважаеми господине,
Тъй като моята секретарка е дама, не мога да й продиктувам това, което си мисля за Вас. Тъй като аз самият съм джентълмен, нямам право даже да си мисля така за Вас. Но тъй като Вие не сте нито едното, нито другото, надявам се, че ще ме разберете правилно..."
- Е, сядай и пиши обяснения!
- И кво да пиша?
- Всичко, както си е било, така го пиши!
Сяда човека, пише и след това дава листа на полицаите.
- Кво си написал бе, идиот такъв?
- Както си беше, така го написах: “Отивам за вода до кладенеца, връщам се, а в бараката двама полицаи, седят и варят ракия”.
Английски бизнесмен диктува на секретарката си писмо:
"Уважаеми господине,
Тъй като моята секретарка е дама, не мога да й продиктувам това, което си мисля за Вас. Тъй като аз самият съм джентълмен, нямам право даже да си мисля така за Вас. Но тъй като Вие не сте нито едното, нито другото, надявам се, че ще ме разберете правилно..."
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пиян руски скачач на турнира в Лозана !
http://www.youtube.com/watch?v=738IkYjWGZ4
Турнира го гледах по телевизията и ми направи впечатление , че тоя не е много в ред.
Но там камерите не показаха нещата както са.
Но ето че всичко е излезло наяве !

Турнира го гледах по телевизията и ми направи впечатление , че тоя не е много в ред.
Но там камерите не показаха нещата както са.
Но ето че всичко е излезло наяве !

Иван Ухов (Рус) е застрашен от едногодишно наказание, след като се състезавал пиян в скока на височина на международния турнир по лека атлетика в Лозана.
„Това е срамота. Състезавайки се в подобно състояние Ухов опозори всички руски лекоатлети", заяви главния треньор на националния тим на Русия Валентин Маслаков. „Ще поискам от федерацията да го накаже за една година" добави той.
Мениджърът на спортиста Павел Воронков заяви, че лични проблеми са довели 22-годишния лекоатлет до това състояние. „Не отричаме, че Иван беше пиян, но той бе предизвикан да се напие, след като преди това се сби с приятелката си, а освен това изпита и огромно разочарование, че не се класира за игрите в Пекин", заяви Воронков.
„Иван съжалява за всичко и ще възстанови на организаторите всички направени разходи по неговото участие в Лозана. Той е още млад и това за него е добър урок. Година извън пистата обаче ще го разруши като спортист", каза още Воронков.
Бъдещето на Иван Ухов ще бъде решено на заседание на руската федерация по лека атлетика по-късно този месец. Ухов е един от най-талантливите скачачи наред с олимпийския шампион от Пекин 2008 Андрей Силинов

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Имало и такова олимпиади

http://www.youtube.com/watch?v=cRjhfggT ... re=related
Имало и такива олимпиади .
Дека се правят веднага се кандидатирам за националниу по вдигането на тежести .
120 кг. ги вдигам от раз ( без стимуланти )

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Тъй тъжен сутрин е кенефът,
Нелепо плочките мълчат
Разделят се лайното и човека
И всеки тръгва сам по своя път...
Човекът по дела човешки
Със другите подобни същества,
Лайното по тръбите тежки,
Надолу, с другите лайна...
След час човекът вече огладнява
Забравил е за своето лайно
Лайното също го забравя
Тъй, сякаш те не са били едно
А може би скръбта е неуместна
И може би така е по добре
А може и отново да се срещнат
Там нейде сред лазурното море...
Нелепо плочките мълчат
Разделят се лайното и човека
И всеки тръгва сам по своя път...
Човекът по дела човешки
Със другите подобни същества,
Лайното по тръбите тежки,
Надолу, с другите лайна...
След час човекът вече огладнява
Забравил е за своето лайно
Лайното също го забравя
Тъй, сякаш те не са били едно
А може би скръбта е неуместна
И може би така е по добре
А може и отново да се срещнат
Там нейде сред лазурното море...

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
1. Стара обувка търси някой да й отпори гьона.
А бе Марко Вий с Попдок на следващата НС требе да получите Купи за най добри разказвачи на анекдоти
А бе Марко Вий с Попдок на следващата НС требе да получите Купи за най добри разказвачи на анекдоти

Чапаев и Петка препускали с коне защото ги гонели белите.
- Чапаев, този път ни хванаха!
- Петка, скоро четох една индианска книга и гледай само какъв номер ще им скроим. Като наближим гората и видим някое хубаво дърво се хващаш за клона и се набираш, а белите ще ни загубят.
Когато влезли в гората, Чапаев извикал на Петка и двамата се набрали и белите започнали да ги търсят.
След 10 минути Петка се обажда:
- Чапаев, пускам се, не мога повече да издържам.
- Дръж се Петка, още малко остана и белите скоро ще си отидат.
След 5 минути:
- Чапаев, пускам се.
- Петка, дръж се още малко.
- Чапаев, може ли поне коня да пусна?
- Чапаев, този път ни хванаха!
- Петка, скоро четох една индианска книга и гледай само какъв номер ще им скроим. Като наближим гората и видим някое хубаво дърво се хващаш за клона и се набираш, а белите ще ни загубят.
Когато влезли в гората, Чапаев извикал на Петка и двамата се набрали и белите започнали да ги търсят.
След 10 минути Петка се обажда:
- Чапаев, пускам се, не мога повече да издържам.
- Дръж се Петка, още малко остана и белите скоро ще си отидат.
След 5 минути:
- Чапаев, пускам се.
- Петка, дръж се още малко.
- Чапаев, може ли поне коня да пусна?
Стари ама златни
напоследък на свестен нов виц не съм попадал и е-бане.нет съвсем се затлачи и от там музи никакви

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мутра в съда- заварил жена си в леглото с чужд мъж. Съдията го пита:
- Казахте, че всеки закон би ви оправдал за убийството на любовника на жена си. И вие сте държали пистолет в ръка. Защо тогава не сте стрелял?
- Всичко е много просто. Когато опрях в челото на този червей дулото на пушката си, той изведнъж попита: "Колко искаш за тая пушка?"
- И какво?
- Как какво? Как мога да убия човек, когато той говори за бизнес
Военен парад. Президентът приема парада. Пред него минават танкове, артилерия, вътрешни войски, в небето трещят вертолети и самолети...
След поредната рота униформени войници се задава каре от дребни хорица с костюми и дипломатически куфарчета.
- Какви са тия? - пита шашнат президентът.
- Най-страшното ни оръжие! - отговарят генералите. - Чиновниците от финансовото министерство. За нула време могат да разкажат играта на всяка държава
Баща на 15-годишния си син:
- Как може да пушиш! Аз на твоите години... (замисля се...) абе пуши си, пуши си...
Катаджия стои на шосето и се чуди кого да спре да се заяде за нещо. Обаче наоколо профучават със 160 км/ч само някакви баровски коли. По едно време със 60 се приближава някаква лада, катаджията я спира и пита:
- И накъде се промъквате така?...
- Казахте, че всеки закон би ви оправдал за убийството на любовника на жена си. И вие сте държали пистолет в ръка. Защо тогава не сте стрелял?
- Всичко е много просто. Когато опрях в челото на този червей дулото на пушката си, той изведнъж попита: "Колко искаш за тая пушка?"
- И какво?
- Как какво? Как мога да убия човек, когато той говори за бизнес
Военен парад. Президентът приема парада. Пред него минават танкове, артилерия, вътрешни войски, в небето трещят вертолети и самолети...
След поредната рота униформени войници се задава каре от дребни хорица с костюми и дипломатически куфарчета.
- Какви са тия? - пита шашнат президентът.
- Най-страшното ни оръжие! - отговарят генералите. - Чиновниците от финансовото министерство. За нула време могат да разкажат играта на всяка държава
Баща на 15-годишния си син:
- Как може да пушиш! Аз на твоите години... (замисля се...) абе пуши си, пуши си...
Катаджия стои на шосето и се чуди кого да спре да се заяде за нещо. Обаче наоколо профучават със 160 км/ч само някакви баровски коли. По едно време със 60 се приближава някаква лада, катаджията я спира и пита:
- И накъде се промъквате така?...
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Наели чукча да боядисва осевите линни на едно шосе. Първия ден чукчата направил 200 метра осеви линии и шефовете му били възхитени. На втория ден направил 150 метра, но шефовете му пак били доволни. На третия ден направил 100 метра осеви линии и началниците му си казали, че щом първите дни се е справял добре, пак ще може. Но на четвъртия ден чукчата направил само 50 метра осеви линии и шефовете го повикали в офиса:
- Какво става с теб - казали - преди работеше толкова бързо и толкова много - първия ден 200 метра, втория 150, после 100, а сега...
А той отговорил:
- Сега чукча също работи добре, но кофа далече
- Какво става с теб - казали - преди работеше толкова бързо и толкова много - първия ден 200 метра, втория 150, после 100, а сега...
А той отговорил:
- Сега чукча също работи добре, но кофа далече
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Скъпи, присъни ми се, че правим любов в космоса.
- Така ли? Фантастика! Представяш ли си - да правим любов
- Така ли? Фантастика! Представяш ли си - да правим любов