Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
SFR
новобранец
новобранец

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от SFR »

Честито , да ти се отплати многократно в битки и емоций .

п.п. Не забравяй да почерпиш !!! Аз полях един Седрос още пред магазина , и на следващият риболов това ми беше най-кадемлийската въдица :-)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Нема проблеми,останаха ми 6 стотинки след сделката,та ше ти взема една боза! :mrgreen: А сега да видим,на кого ще му е огънат пръта през годината? :roll: И дали мое да издържи поне за час на Тежка и Груба Игра? :roll: Тренирайте редовно бицепсите,да не се окаже накрая,че ръцете са ви кашкавалени! :wink: :mrgreen:
SFR
новобранец
новобранец

Мнение от SFR »

Моята я полях с Хайнекен , и работи . С боза гаранция няма :lol: :smt102
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

SFR написа:Моята я полях с Хайнекен , и работи . С боза гаранция няма :lol: :smt102

Фани ме за кльонка на Янко,тогава! :twisted: :mrgreen: Дано се напукат и изпопадат плочките в басейнчето на баровеца при кльонкането,па да си намериш допълнителна работа! :finga: Ако не фаниш сом с него,Янко да си го завре.....и аз не знам къде,ма кат пита Ицо и ше разбере! :roll: :mrgreen:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Пу пу пу да не ти е уроки :!: Ти пък да не видиш нещо,аре честито :D С тъз тояжка няма да се потиш по три часа,освен ако не сложиш моно 0.27 :mrgreen:
Що не каза,нали съм от Ямбол щях да ти спестя доста хайнекена :wink:
Ще тролиш ли с нея Троли...
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

:D Яааа как сте се разписали,Троли се завърна :partyman:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Да ще троля,ма за акули и туни! :wink: За кльонкане също е уникална,хем е лека и къса,хем държи на баяти тежести! :idea: Но не си вервам на кльонк да праснем нещо сериозно,иначе с тази баята схема ще ми трябват 5минути и за най-борбения сом! :cry: :cry: :cry: Сетих се за мулти Авет или Акурат,как ще ти заспят на твоя прът и то за до 400лева,но поне ще ти служи вярно 50години и няма да те предаде в боя! :idea: :wink: Няма никакви пластмасови детайли по нея и всичко е джелезо с надпис-Фул Страйк за без пари-300лева! :rolleyes: Антонело Салви ги пердаши с подобен Авет! :idea:

Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Опсс,ръкохватката е пластмасова щот това е най-евтината серия мултита,но се сменя лесно и тука по Софето гледах алуминиеви ръкохватки за баяти макари! :rolleyes: Па най-добре щом си Дървен майстор да я избичиш от Махагон или Джелезно дърво,ще стане уникално красиво! :wink:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Това, че мултито няма редач плюс ли е, или минус? Аз мисля, че е минус.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Това, че мултито няма редач плюс ли е, или минус? Аз мисля, че е минус.
Абсолютен Плюс,но не се сещам за причините! :oops: Помня,че преди години PEN от Щатите ни обясняваше подробно,защо пречи редача и никое Сериозно Мулти няма редач!Беше ми кофти тогава,защото бях с Абу Амбасадор Биг-Гейм 10000-Златно дет се оплетох,кат патка в калчища оная вечер! :cry:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Ицето нали обесни-защо е голям + да е без редач,дори на макари с редач ги махали.Кгато редача е внякоя от крайните позиции ляво или дясно-като тръгне аванса и става качамак,защото е наредил влакното от край до краи ,а на аванс се развива само от едната позиция-лява или дясна :lol: :mrgreen:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Специално за Диман пускам моя любимец Антонелло Салви,гледайте му клиповете има много за учене за такъмите и техниката на вадене!Човека е №1 в Италия на Джигинг и Дрифтинг=напрао легенда и събирам 500евро да му гостувам на лодката някой ден и да му покажа "Но-Стик" на живо! :wink: :rolleyes: Тези риби са сто пъти по-борбени и бързи от сома,та ако се справяш с тях сомът ще ти се види цвете!Вниманието ми е към такъма 40либри плетеняк + 40либри флуорокарбон навити на Мулти Авет и ХЗога 12-20либри!12-20либри мощност на линията,а не Замятаща Тежина както много хора бъркат двата вида въдици! :idea: Приятно гледане и мълчах,защото не влизате в дискусия по конкретиката, а си говорех сам! :rolleyes:

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

toci23 написа:Ицето нали обесни-защо е голям + да е без редач,дори на макари с редач ги махали.Кгато редача е внякоя от крайните позиции ляво или дясно-като тръгне аванса и става качамак,защото е наредил влакното от край до краи ,а на аванс се развива само от едната позиция-лява или дясна :lol: :mrgreen:
Перфектно обяснение,бях го пропуснал! :oops: :drinkers:
Bokata77

Мнение от Bokata77 »

Troli Rapala написа:
toci23 написа:Ицето нали обесни-защо е голям + да е без редач,дори на макари с редач ги махали.Кгато редача е внякоя от крайните позиции ляво или дясно-като тръгне аванса и става качамак,защото е наредил влакното от край до краи ,а на аванс се развива само от едната позиция-лява или дясна :lol: :mrgreen:
Перфектно обяснение,бях го пропуснал! :oops: :drinkers:

Брей Тролчо :rolleyes: ми ния с мултитата с редач по твойта логика да вземем да ги изхвърлим :mrgreen:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Няма страшно,от четири съм с пен с редач и никога не е имало проблем :wink: + това какви са тия аванси под лодката,стегаш и бачкаш :D
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”