Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Честито , да ти се отплати многократно в битки и емоций .
п.п. Не забравяй да почерпиш !!! Аз полях един Седрос още пред магазина , и на следващият риболов това ми беше най-кадемлийската въдица
п.п. Не забравяй да почерпиш !!! Аз полях един Седрос още пред магазина , и на следващият риболов това ми беше най-кадемлийската въдица

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нема проблеми,останаха ми 6 стотинки след сделката,та ше ти взема една боза!
А сега да видим,на кого ще му е огънат пръта през годината?
И дали мое да издържи поне за час на Тежка и Груба Игра?
Тренирайте редовно бицепсите,да не се окаже накрая,че ръцете са ви кашкавалени!

Моята я полях с Хайнекен , и работи . С боза гаранция няма

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
SFR написа:Моята я полях с Хайнекен , и работи . С боза гаранция няма![]()
Фани ме за кльонка на Янко,тогава!

Пу пу пу да не ти е уроки
Ти пък да не видиш нещо,аре честито
С тъз тояжка няма да се потиш по три часа,освен ако не сложиш моно 0.27
Що не каза,нали съм от Ямбол щях да ти спестя доста хайнекена
Ще тролиш ли с нея Троли...

Що не каза,нали съм от Ямбол щях да ти спестя доста хайнекена

Ще тролиш ли с нея Троли...

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да ще троля,ма за акули и туни!
За кльонкане също е уникална,хем е лека и къса,хем държи на баяти тежести!
Но не си вервам на кльонк да праснем нещо сериозно,иначе с тази баята схема ще ми трябват 5минути и за най-борбения сом!
Сетих се за мулти Авет или Акурат,как ще ти заспят на твоя прът и то за до 400лева,но поне ще ти служи вярно 50години и няма да те предаде в боя!
Няма никакви пластмасови детайли по нея и всичко е джелезо с надпис-Фул Страйк за без пари-300лева!
Антонело Салви ги пердаши с подобен Авет!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Опсс,ръкохватката е пластмасова щот това е най-евтината серия мултита,но се сменя лесно и тука по Софето гледах алуминиеви ръкохватки за баяти макари!
Па най-добре щом си Дървен майстор да я избичиш от Махагон или Джелезно дърво,ще стане уникално красиво! 

Това, че мултито няма редач плюс ли е, или минус? Аз мисля, че е минус.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Абсолютен Плюс,но не се сещам за причините!Diman написа:Това, че мултито няма редач плюс ли е, или минус? Аз мисля, че е минус.

Ицето нали обесни-защо е голям + да е без редач,дори на макари с редач ги махали.Кгато редача е внякоя от крайните позиции ляво или дясно-като тръгне аванса и става качамак,защото е наредил влакното от край до краи ,а на аванс се развива само от едната позиция-лява или дясна

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Специално за Диман пускам моя любимец Антонелло Салви,гледайте му клиповете има много за учене за такъмите и техниката на вадене!Човека е №1 в Италия на Джигинг и Дрифтинг=напрао легенда и събирам 500евро да му гостувам на лодката някой ден и да му покажа "Но-Стик" на живо!
Тези риби са сто пъти по-борбени и бързи от сома,та ако се справяш с тях сомът ще ти се види цвете!Вниманието ми е към такъма 40либри плетеняк + 40либри флуорокарбон навити на Мулти Авет и ХЗога 12-20либри!12-20либри мощност на линията,а не Замятаща Тежина както много хора бъркат двата вида въдици!
Приятно гледане и мълчах,защото не влизате в дискусия по конкретиката, а си говорех сам!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Перфектно обяснение,бях го пропуснал!toci23 написа:Ицето нали обесни-защо е голям + да е без редач,дори на макари с редач ги махали.Кгато редача е внякоя от крайните позиции ляво или дясно-като тръгне аванса и става качамак,защото е наредил влакното от край до краи ,а на аванс се развива само от едната позиция-лява или дясна![]()

Troli Rapala написа:Перфектно обяснение,бях го пропуснал!toci23 написа:Ицето нали обесни-защо е голям + да е без редач,дори на макари с редач ги махали.Кгато редача е внякоя от крайните позиции ляво или дясно-като тръгне аванса и става качамак,защото е наредил влакното от край до краи ,а на аванс се развива само от едната позиция-лява или дясна![]()
![]()
Брей Тролчо

Няма страшно,от четири съм с пен с редач и никога не е имало проблем
+ това какви са тия аванси под лодката,стегаш и бачкаш