Зарган 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Зарган 2014

Мнение от Момчил Димитров »

Аз го познавам колегата и знам къде беше и с кого,ама щом не иска да казва негова работа.На мен каза,че е хванал 700 заргана за три дена,не съм ги видял и не мога да говоря.Само ви предавам казаното на мен!
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
kuka70
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kuka70 »

Момчиле, и ти си конспиративен! Щом го знаеш мястото-сподели го с братята по оръжие, пък който може, го може! "Твоята риба друг не може да я хване"-това е поговорката. Ех, какви анаконди съм дърпал под Гръцкото училище и под казана... Догодина живот и здраве ще гостувам на леля ми и ще те потърся да ми покажеш тайните места! Бъдете здрави и наслука,!
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Момчил Димитров »

Колега,мястото не е в Ахтопол,само това мога да кажа.Щом колегата е преценил,че не иска да казва,аз няма да съм човека дето ще го предава.Аз лично не съм ходил тая година на това място,по много причини,едната от тях е,че не мога да ходя в 4 сутринта и да дремя до 6,все още съм с всичкият си.А пък,ако не идеш в 4,място там няма как да хванеш,защото там ходят на групи по 5,6 колеги и хващат мястото.А пък това за твоята и моята риба не е така,защото рибата дом няма,ама стои на точно определени места и когато идеш и са застанали 5 човека там,никой няма да се отмести с мотива,че ти всеки ден ходиш там за риба.Затова и хората си мълчат и не казват.Не е приятно да идеш и на камъка от който си хвърлял вчера да са застанали други хора.Хващаш едно място и всеки ден там,има няма това е положението.Стига ти два пъти да я улучиш за сезона и си правиш риболова за цялата година.
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

За да се успокои "колегата" от Провадия му давам следната информация: току-що се връщам от обиколка на "дащните" заргански места край Варна: НОИ, "Рубин"-яхтеното, 4-та и 3-та буна. Морето почти без вълна, идеално е за мятане на бомбарда, но няма никой, нито един риболовец./Все пак е доста студено и ветровито!/
Зарганските места са и много и...малко, стига да знаеш през сезона къде да отидеш.Нищо лошо няма да информиращ къде си бил.Старо правило: избягвай да повтарящ мястото, където вчера си хванал риба.Не тя ще те чака, а ти трябва да я търсиш.
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
borislavaprikov
новобранец
новобранец

Мнение от borislavaprikov »

Обекаляите сига сте чели в този риболов се иска крака и раце а ма не леви
Lupo
новобранец
новобранец

Мнение от Lupo »

Провадийско -Варненският лъскач на бъстуни -националният чекеджия,явно е изловил всичкия зарган по цялото черноморие,затова догодина зарган няма да има.Във форума има хиляди колеги но такъв рядък образ скоро не е писал глупости.Нищо лично колега tiho_72.
edoribar
новобранец
новобранец

Мнение от edoribar »

ИАРА трябва да ти вземе въдицата! 24кг ти си истински бракониер :)
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

tiho__72 написа:Ако искате този форум да работи би трябвало той да е с покана и да на влизат всякакви чикиджий.Следя форума през целия сезон и не споделям с никого,защото не виждам хора които търсят заргана а само инфо.Аз обикалям цялото Черноморие за да я намеря и ми коства много пари,а някои чака на готово. П.П.За чикиджийте:Имам три тридневни риболова на юг от Бургас(умишлено не споменавам местото) и резултата е 24кг. И мога да кажа че само единия ден 42 броя тежаха 6.890кг.Извинявам се, че не споменах че съм от Провадия(варненско)
Колега, не се сърди, но не мисля, че това какво прави който и да било с гениталиите си
би го направило по-добър или по-лош рибар - просто едното няма нищо общо с другото.
Всеки да си прави с гениталиите каквото си ще, в крайна сметка негови са си. :lol:

Но казваш, че имаш три тридневни риболова (значи 3х3=9 риболова) и си хванал 24кг.,
а единият ден си бил хванал 42 броя, тежащи 6.890кг. , което означава, че
средно 6 риби правят един килограм и тъй като си хванал общо 24кг.,
а в един от дните си хванал почти 7кг, то това означава, че
през всички други 8 на брой дни (без този ден) си хванал 24-7=17кг,
което прави средно по около малко над 2кг на улов или с други думи
около 13 риби на улов, А ПО ТОЛКОВА ДЕКЛАРИРАХА,
ЧЕ СА ХВАНАЛИ ДОСТА КОЛЕГИ ВЪВ ФОРУМА. :idea:

Не мога да не скрия недоумението си от думите ти,
защото обвиняваш други колеги риболовци за неща
за които сам себе си също трябва да обвиниш, защото хем казваш:
tiho__72 написа:...не виждам хора които търсят заргана а само инфо.
хем казваш:
tiho__72 написа:...Следя форума през целия сезон и не споделям с никого...
Казваш:
tiho__72 написа: Аз обикалям цялото Черноморие за да я намеря и ми коства много пари,а някои чака на готово
но колега нали не очакваш някой друг да те финансира за собствените ти риболовни излети. :lol:
И също така след като следиш форума явно и ти „на готово“ си поел „на юг от Бургас“ в точно определени дни,
когато колеги са казвали, че там се хваща риба, а не в дни, когато във форума са казвали, че рибата не кълве. :wink:

Явно очакваш покана, за да напишеш и два реда във форума – ами тогава чувствай се поканен
и не се притеснявай да споделиш своя опит с другите колеги, ако наистина имаш какво да кажеш. :D
Момчил Димитров написа:Аз го познавам колегата и знам къде беше и с кого,ама щом не иска да казва негова работа.На мен каза,че е хванал 700 заргана за три дена,не съм ги видял и не мога да говоря.Само ви предавам казаното на мен!
И понеже той лови едри риби, които 6-7 риби правят килото,
то това ще означава, че за три дни е хванал 100-ина килограма. :wink:

Наслука на всички! :D
kalin_76
новобранец
новобранец

Мнение от kalin_76 »

edoribar написа:ИАРА трябва да ти вземе въдицата! 24кг ти си истински бракониер :)
Нищо не мога да кажа освен че 46 заргана могат да тежат над 6 кг само с 2 3 тухли помежду тях. 700 риби не могат до се хванат за 3 дена. Физически няма човек който да изиздържи такова чудо. Хващал съм към 70 риби това 6 7 часа сериозен труд.
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Не е рибар ако не излъже,хахаххахахахахаааааааааааа
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

:D Бях чувал за 180 бр. на ден и ми се стори много, но 700:3 дена е 233 на ден. Това е рекорд :D
dido18
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dido18 »

Може да е пракалил с нулите човека.
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Абе аз като ви пиша за съседите, вие ми се смеете. Аз от заргана хапнах и вино пих с тях. Като този колега обаче геройства не са ми разказвали.
Винаги съм бил обективен и пуснах инфо от втора ръка, но е достоверна.
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Не веее не разбирате вие,слага по 3 куки човека на повода и като ги вади още три заргана захапват опашките на предните.Ей така се хващат 700 риби за три дни.
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Дрън дрън ярина.....както казват шопите.Личният ми рекорд е 73 бр за цял ден на Варвара преди 4 години.После бях като разглобен.Весел Никулден на всички братя по оръжие! :mrgreen:
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”