Има ли гъбари?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Re: Има ли гъбари?

Мнение от rumci »

Аз бих заложил на Лъжливия пачи крак :twisted: - причинява силно разстройство придружено със студена пот!
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Бях ви обещал да напиша колко е оловото в "онази" кладница! Напълнихме една агнешка плешка с ориз, пресен лук, магданоз, джоджън и кладница. Запекохме я с картофи на около в тавата. В резултат така бързо потъна всичко в коремите ни, че явно оловото си е било точно по мярка. Имам още от "онази" кладница четири стерилизирани буркана и ако някой е закъсал за агнешко с тежести да се обади да му пратя един буркан. :lol: :drinkers:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Диканаров написа:... Имам още от "онази" кладница четири стерилизирани буркана... :lol: :drinkers:
Блазе ти - у дома не можахме да стигнем до консервиране :( . Насам-натам, в тавичка, на салатка и.... сега чакам пролетната вълна! :D
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
p4eli4kata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от p4eli4kata »

Доста назад се е изтикала темичката ни за гъбките. Ще я "бутна" мъъничко напред. Макар ,че сега за гъби е още много далече, който е наумил да става гъбар, най-напред трябва доста да почете. Ако има и опитен стар гъбар със себе си, е още по-добре. Ако няма, да чете! Книжката на Гого е много полезна. Благодаря от сърце. Ето и нещо от мен.Ако имате добра антивирусна програма на компютъра, -теглете!/все пак сайта е чуждоземен :( /
http://www.druzya.com/forum/showthread.php?t=25641
Към Петко Стоянов: Петьо, постарай се да се върнеш назад в темата. Имаме много колеги които са много опитни гъбари. Доста се научава от техните постинги. Успех! :D
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

А ти къде се изгуби толкова време ?
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

А аааа и аз видях ,че Кака ни наобикаля :lol: Честит празник Како :drinkers: :drinkers: :drinkers:
А сега де? :roll:
Аватар
p4eli4kata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от p4eli4kata »

Тук съм Кире! Имам си едно безценно съкровище, което пазя като зеницата си! Казва се Гого. "Ела зло, че без тебе- по-зло!" Ж. З. съм без либето! Чета от време на време. Сори, но имаме такива хубави теми, от които може да се научи нещо но...Истината е, че младите хора се интересуват от "важни" според тях неща, и пълнят форума в повечето случаи с ненужни теми. Това е лично мое мнение. Не заангажирам никого. Има си модератори, те преценят!
Имам малко време сега. Пролет иде, и имам работа за целия китайски народ! / "Мамка му и живот! И той ша свърши!" :x /
Тук съм Моряче! Не пия алкохол, че и без него ме клатушкат мътните! Но за всички приятели-Наздраве!
От здраве да не се оттървете!
Послепис: Тъй като Гогата не смее да използва пушката вече,/ а синовете и дума не дават да се продава, че е уникат,/ наскоро поръчах по нет-а нов риболовен билет.За него .За Гого. На слука! Ако го срещнете, да ми го пазите!
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

p4eli4kata написа: Ж. З. съм без либето!
:? :? :? Како :?: :?: :?:
Аватар
p4eli4kata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от p4eli4kata »

Морски, ясно! Не знаеш женския "блатной словарь"! Ж. З. означава ЖИВ ЗЯН! И която жена каже, че е нещо без мъжа си, да си го... сама! Мъжа си е мъж! Жената -жена! Да са заедно!
Последно промяна от p4eli4kata на Чет Мар 12, 2009 9:40 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Радвам се най-вече за Вас,че и нещо :oops: научих :drinkers: :drinkers: :drinkers: За ваше Здраве,Спам ама лятото ще наваксаме :lol: :lol: :lol:
Свилен83
новобранец
новобранец

Мнение от Свилен83 »

Здравейте!
Малко ще се отклоня от темата, но ако вас не питам, кой ли друг ще знае 8)

Искам този Април да набера Див чесън, знаете ли къде расте, наистина ли е толкова полезен, пък и най-важното вярно ли е много вкусен :bear:
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Како е габари мои :wink: имате ли оште по хладилниците :lol: аиде кога ше започне новата берба 2009,хем хубави расходки в природа,хем свежи деликатеси на масата :drinkers:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Свилен83
новобранец
новобранец

Мнение от Свилен83 »

Ей, Никола, така по като ходиш из храстите за гъби, виждал ли си на живо Рис в природата?
Знам че по македонско се срещат.
Тука казват, че рядко минават границата, ама нашите пишман ловци миналата година убили един :evil:
Аватар
rdochev
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от rdochev »

По троянско див чесън (левурда) има колко щеш. Даже на село е като плевел-не мога да си отърва градината от него. Ама ква салата става за ракияяяяяяяя.
i don't drink water cos fish fuck in it
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Свилен83 написа:Ей, Никола, така по като ходиш из храстите за гъби, виждал ли си на живо Рис в природата?
Знам че по македонско се срещат.
Тука казват, че рядко минават границата, ама нашите пишман ловци миналата година убили един :evil:
Рис не сам виждал,но срни сам виждал :wink: Жалко за риса,при нас и по срни пукат :evil:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”