Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Има ли гъбари?
Модератор: dantho.mihov
Re: Има ли гъбари?
Аз бих заложил на Лъжливия пачи крак
- причинява силно разстройство придружено със студена пот!

- Диканаров
- кандидат преподавател
Бях ви обещал да напиша колко е оловото в "онази" кладница! Напълнихме една агнешка плешка с ориз, пресен лук, магданоз, джоджън и кладница. Запекохме я с картофи на около в тавата. В резултат така бързо потъна всичко в коремите ни, че явно оловото си е било точно по мярка. Имам още от "онази" кладница четири стерилизирани буркана и ако някой е закъсал за агнешко с тежести да се обади да му пратя един буркан.

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Блазе ти - у дома не можахме да стигнем до консервиранеДиканаров написа:... Имам още от "онази" кладница четири стерилизирани буркана...![]()

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- p4eli4kata
- научил се да хвърля
Доста назад се е изтикала темичката ни за гъбките. Ще я "бутна" мъъничко напред. Макар ,че сега за гъби е още много далече, който е наумил да става гъбар, най-напред трябва доста да почете. Ако има и опитен стар гъбар със себе си, е още по-добре. Ако няма, да чете! Книжката на Гого е много полезна. Благодаря от сърце. Ето и нещо от мен.Ако имате добра антивирусна програма на компютъра, -теглете!/все пак сайта е чуждоземен
/
http://www.druzya.com/forum/showthread.php?t=25641
Към Петко Стоянов: Петьо, постарай се да се върнеш назад в темата. Имаме много колеги които са много опитни гъбари. Доста се научава от техните постинги. Успех!

http://www.druzya.com/forum/showthread.php?t=25641
Към Петко Стоянов: Петьо, постарай се да се върнеш назад в темата. Имаме много колеги които са много опитни гъбари. Доста се научава от техните постинги. Успех!

- p4eli4kata
- научил се да хвърля
Тук съм Кире! Имам си едно безценно съкровище, което пазя като зеницата си! Казва се Гого. "Ела зло, че без тебе- по-зло!" Ж. З. съм без либето! Чета от време на време. Сори, но имаме такива хубави теми, от които може да се научи нещо но...Истината е, че младите хора се интересуват от "важни" според тях неща, и пълнят форума в повечето случаи с ненужни теми. Това е лично мое мнение. Не заангажирам никого. Има си модератори, те преценят!
Имам малко време сега. Пролет иде, и имам работа за целия китайски народ! / "Мамка му и живот! И той ша свърши!"
/
Тук съм Моряче! Не пия алкохол, че и без него ме клатушкат мътните! Но за всички приятели-Наздраве!
От здраве да не се оттървете!
Послепис: Тъй като Гогата не смее да използва пушката вече,/ а синовете и дума не дават да се продава, че е уникат,/ наскоро поръчах по нет-а нов риболовен билет.За него .За Гого. На слука! Ако го срещнете, да ми го пазите!
Имам малко време сега. Пролет иде, и имам работа за целия китайски народ! / "Мамка му и живот! И той ша свърши!"

Тук съм Моряче! Не пия алкохол, че и без него ме клатушкат мътните! Но за всички приятели-Наздраве!
От здраве да не се оттървете!
Послепис: Тъй като Гогата не смее да използва пушката вече,/ а синовете и дума не дават да се продава, че е уникат,/ наскоро поръчах по нет-а нов риболовен билет.За него .За Гого. На слука! Ако го срещнете, да ми го пазите!
- p4eli4kata
- научил се да хвърля
Морски, ясно! Не знаеш женския "блатной словарь"! Ж. З. означава ЖИВ ЗЯН! И която жена каже, че е нещо без мъжа си, да си го... сама! Мъжа си е мъж! Жената -жена! Да са заедно!
Последно промяна от p4eli4kata на Чет Мар 12, 2009 9:40 pm, променено общо 1 път.
- Моряка
- кандидат преподавател
Радвам се най-вече за Вас,че и нещо
научих
За ваше Здраве,Спам ама лятото ще наваксаме

А сега де? 

Здравейте!
Малко ще се отклоня от темата, но ако вас не питам, кой ли друг ще знае
Искам този Април да набера Див чесън, знаете ли къде расте, наистина ли е толкова полезен, пък и най-важното вярно ли е много вкусен
Малко ще се отклоня от темата, но ако вас не питам, кой ли друг ще знае

Искам този Април да набера Див чесън, знаете ли къде расте, наистина ли е толкова полезен, пък и най-важното вярно ли е много вкусен

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Како е габари мои
имате ли оште по хладилниците
аиде кога ше започне новата берба 2009,хем хубави расходки в природа,хем свежи деликатеси на масата 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Ей, Никола, така по като ходиш из храстите за гъби, виждал ли си на живо Рис в природата?
Знам че по македонско се срещат.
Тука казват, че рядко минават границата, ама нашите пишман ловци миналата година убили един
Тука казват, че рядко минават границата, ама нашите пишман ловци миналата година убили един

- rdochev
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
По троянско див чесън (левурда) има колко щеш. Даже на село е като плевел-не мога да си отърва градината от него. Ама ква салата става за ракияяяяяяяя.
i don't drink water cos fish fuck in it
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Рис не сам виждал,но срни сам виждалСвилен83 написа:Ей, Никола, така по като ходиш из храстите за гъби, виждал ли си на живо Рис в природата?

Macedonia