Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от bai mile1 »

Тролка :lol: :lol: :lol: :lol: няма проблеми с бъзикаама все пак да не прекаляваме,иначе евала за психиката,която имаш :D и много умни работи казваш,ама много трудно :D Тука още ладно 4 градя водата :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

bai mile1 написа: Джимито ,че и той чувствителен,чак за приятел та спомена,сигурно щот не смей сам,елати бе :lol: :lol: :lol: :lol: чакам ва :lol: :lol: :lol: да ма отворите на риболов на сом :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Доста сериозни постове за риболов на сом съм написал бай Миле, без да имам претенции. Явно и сега ще трябва, че нещата не тръгнаха на добре. Исках да се посмеем и така беше, но ТИ се уцапа ! Съжалявам, че ти отговорих :
Jimi Hendrix написа: Бай Миле, заеби ги тия работи ! Важното е Веселба и Приятелство да има ! Другото е Вятър и Прах !
Пък сомове дал Господ :shock: , Някой път не дал де :D :wink:
Включвай са в майтапа и дан ти дреме на квока ! :D

Ма явно ти дреме ! :wink: Една седмица не мъцна, преди да ти пиша. И кво стана накрая ! ? Прегледай ми всички постове дотук да видиш има ли ОБИДНИ ЕПИТЕТИ ! Няма да намериш !
Ще ти напиша съвет от сърце без да искам да те обидя ! На тролинг бъкел не разбирам. Това ми е най-омразната дисциплина. На кльонк си още в забавачницата и личи ! Просто тук са постъпили деликатно с теб, а ти не прояви такъв усет днес / вчера /.
1. Първо нямаш добри кльонкове . Първия, алуминката може да върши работа, но проблема е, че по образец на Атанов /бляд като мен :wink: / и иска яко дърпане да издумка, а това измаря. Руснаците ги боли фара, защото не копат като нас по цял ден като изоглавени и си знаят тяхното. Втория прилича на кльонк, но петата му е ужасно груба. Има един украинец, Бехтер се казва прави подобни, можеш да го видиш в тубето. Ако потъркаш може и да пропее . За третия Ноу Комент, сори ! Не е важно дали ще изкараш звук, то и в легеня не удря. Важно е да си тропкаш без да ти дреме продължително време ! Първа точка я изяснихме - нямаш кльонк.
2.Много искаш да приличаш на кльонкаджия и си стегнат като кльонкаш. Това е най-голямата грешка, защото се кльонка с максимално отпуснато тяло и китка. Прекалено много мислиш за звука, и за това да се докажеш и това те сковава. Не ми разправяй, че си отвикнал от преди 20г., защото от това не се отвиква ! Отпусни се, научи се и всичко ще е наред. Прави си кефа, не дърпай киртик на бройките и си живей живота !
Пък с тия хора тук съм преживял много неща и ги чувствам като приятели. От много от тях съм научил важни неща и не ме е срам пак да питам ! В тоя риболов цял живот си новобранец ! Шефа е СОМА !!!
Много ми е любопитно как ще ми отговориш, ама МНОГО !
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Не ме интерусава вече клъонка толкоз много,не ми се занимава вечер,щото риболова за мене е почивка :D затуй предпочитам да са возя в лодката и да ръкоблудствам духовно :lol: :lol: :lol: а пък каква риба ша са хвани мий през хуя,не търся рекорди :lol: :lol: :lol: не ,че ако дойдат ша ги отхвърля :lol: :lol: :lol: ама искам да си почивам Джиминка'докато съм за риба :lol: :lol: :lol: :lol: щото времето отредено от господ изтича между пръстите :lol: :lol: :lol:И недей си мисли .че ако бях досаден нямаше да ма отсвирят Генерала или Ицака :lol: :lol:Някога,когато бях по малък :lol: :lol: :lol: отиваме на Генералското място с жената(бяхме гаджета тогава)там под дъбчетата,и аз съм се зазяпал в отсрещния бряг :lol: :lol: :lol: :lol: мойта вика ,какво гледаш? :lol: :lol: :lol: А пък аз отговарям"слушам тишината" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Та така Джиминка,аз не искам да ставам Цар :lol: :lol: :lol: :lol: ако стане ще е случайно :lol: :lol: :lol: :lol: ама туй чувство,което изспитвам ,като съм на вода е несравнимо :lol: :lol: :lol: :lol: пожелавам го и на теб да го изспиташ :D
Последно промяна от bai mile1 на Нед Мар 19, 2017 2:01 am, променено общо 1 път.
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

bai mile1 написа:щото риболова за мене е почивка :D затуй предпочитам да са возя в лодката и да ръкоблудствам духовно :lol: :lol: :lol: а пък каква риба ша са хвани мий през хуя,не търся рекорди :lol: :lol: :lol: не ,че ако дойдат ша ги отхвърля :lol: :lol: :lol: ама искам да си почивам Джиминка'докато съм за риба :lol: :lol: :lol: :lol: щото времето отредено от господ изтича между пръстите :lol: :lol: :lol:
Ми нали и аз туй викам бре ! :D Рабрахме се ! :D Ай Наздраве ! :D :D :wink: :drinkers:
Troli Rapala
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:drinkers: Наздраве :D
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Jimi Hendrix написа: В тоя риболов цял живот си новобранец ! Шефа е СОМА !!!Много ми е любопитно как ще ми отговориш, ама МНОГО !
Според мен си доста навътре в материята-Сом на кльонк и знаеш къде се намираш в обстановката и постановката! :wink: Бай Миле не иска истински да успее,а разчита на луд късмет.Не се учи и не си вярва,което е несериозно отношение и без промяна,не го виждам да свири в Джаза! :roll: Ицето му присветват крушките,но и той е с подобни проблеми и не може да намери себе си!Янко е упорит и бих заложил на него да му удари,но и там виждам повече проблеми от колкото резултати,липсва фантазия!Бранко за сега е извън играта,а Франко съвсем се изврати и гледах как лови Есетра на кльонк,нищо чудно и Русалка да възбуди за удъър!Големия играч си остава Красивия,но му дишат във врата доста хора и е въпрос на време да му затреперят шушоните! :mrgreen: :drinkers: Интересен Сезон се очертава,аз имам нови идеи а дали ще проработят,ще видим на Есен? :drinkers: Джими изглежда перфектен кандидат за Трона с майсторлъка в розовия леген/от Франция не мога да го гледам/,но ще видим дали това е достатъчно за успеха!Тоци и Диман са пас на това раздаване! :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

: Намигване: Бай Миле не иска истински да успее,а разчита на луд късмет.Не се учи и не си вярва,което е несериозно отношение и без промяна,не го виждам да свири в Джаза! : Ролка: Някога твоя смъртен враг го каза,че знаеш ама е зор да говориш :D Аз нямам претенции и не смятам ,че има какво да уча :D освен да се радвам на возенето :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

А бе ви не сте спали снощи ве :shock:
Хендрикс,готов си майна :shock: Ей ти на бойлер за катаната :idea: :shock: :lol: И ябълка за китарата :wink: :D
Долу,кеф ти дребнолист(обикновен)чемшир,кеф ти едролист :D
Изображение
Кеф ти и контрабадна маслина :oops:
Изображение
И от цялата раута става става тъз раута :idea: :wink:
Изображение
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Ена гатанка без срок за отговор:
Кой си фана първия и последен сом на квок 12кила на Тича с този мотор :wink: :shock: :rolleyes:
Изображение
Ей ся го открих в гаража доката снимах дръвите :shock:
Който познае каква марка е го има срещу 100лефа :shock:
Последно промяна от yankosan на Нед Мар 19, 2017 11:33 am, променено общо 1 път.
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Мнение от Мартин Райнов »

Бат Янко, нидей тъй с рогата! Представи си, че още едно време Бат Миле продаваше воблери, внос от чужбина контрабандно, пък ти по тва време все още си си цъкал бобой и уклеи по Тунджата. Спрете са ве хора, с лошо и с подигравки не става. Приема се само развеселяващ дружески шарж.
ПС: Бат Джими, не беше коректен кат са напрай на новобранка, но аз та разконспирирах. :) Това което написа за квоковете, ми затвърждава мнението, че си от стара коза яре.
ПС2: Бат Янко, с таз синята Ямаха ли хвана 12-ката бре!? И не беше тоз сом последния, нъл знайш. Последния го фана Пикито на къс Мичел. ;)
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Хубу де,поправих се :oops: То за майтапа,ама верно некой ще се хване :wink:
Не е ямаха
Мартин Райнов
новобранец
новобранец

Мнение от Мартин Райнов »

Бат Милю в момента е малко изнервен та го оправдавам и него дет са нацупи. В цял Шумен няма един навит да оди с него на Ивайловградя за пролетни сомове. Аз всъщност съм навит, ма още не мога да си навия на масрафа та са налага да работя на три места. От 3-4 години обикалям по хорските лодки, ама едно е да си капитан, а съвсем друго юнга - а си гъкнал а си изхвърчал през борда. Тъз година ако трябва съм с надуваем дюшек, ама да знам че аз го командвам.
ПС: Аз знам кой е Бат Джимито, ама засега ще си пасувам. Стилът мий много познат от един друг форум с едни много стари теми. :)
ПС2: Бат Янко, колко пари искаш на туй тюркуазено Тохацу? Давам трицифрена сума, ам ша искам и един квок от твойте бонус . Не съм махнаджия - и на някой чемширяк ша съм доволен, ако не ти са дава маслината.
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

yankosan написа:Хубу де,поправих се :oops: То за майтапа,ама верно некой ще се хване :wink:
Не е ямаха
Ни ми са обяснявай, ми почвай да търкаш ! :lol: Получили таймените ? Ша ги пърджиш за вечеря ! Сега имаш работа ! :lol: :lol: :mrgreen:
Troli Rapala
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Мартин Райнов написа: ПС: Бат Джими, не беше коректен кат са напрай на новобранка, но аз та разконспирирах. :)
И аз та разконспирирах, че не си вчерашен ! :wink: Прочете ли "Историята с божура " :wink:
Troli Rapala
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”