Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Тролка
няма проблеми с бъзикаама все пак да не прекаляваме,иначе евала за психиката,която имаш
и много умни работи казваш,ама много трудно
Тука още ладно 4 градя водата 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
- Jimi Hendrix
- научил се да хвърля
Доста сериозни постове за риболов на сом съм написал бай Миле, без да имам претенции. Явно и сега ще трябва, че нещата не тръгнаха на добре. Исках да се посмеем и така беше, но ТИ се уцапа ! Съжалявам, че ти отговорих :bai mile1 написа: Джимито ,че и той чувствителен,чак за приятел та спомена,сигурно щот не смей сам,елати бе![]()
![]()
![]()
чакам ва
![]()
![]()
да ма отворите на риболов на сом
![]()
![]()
![]()
![]()
Jimi Hendrix написа: Бай Миле, заеби ги тия работи ! Важното е Веселба и Приятелство да има ! Другото е Вятър и Прах !
Пък сомове дал Господ, Някой път не дал де
![]()
![]()
Включвай са в майтапа и дан ти дреме на квока !![]()
Ма явно ти дреме !

Ще ти напиша съвет от сърце без да искам да те обидя ! На тролинг бъкел не разбирам. Това ми е най-омразната дисциплина. На кльонк си още в забавачницата и личи ! Просто тук са постъпили деликатно с теб, а ти не прояви такъв усет днес / вчера /.
1. Първо нямаш добри кльонкове . Първия, алуминката може да върши работа, но проблема е, че по образец на Атанов /бляд като мен

2.Много искаш да приличаш на кльонкаджия и си стегнат като кльонкаш. Това е най-голямата грешка, защото се кльонка с максимално отпуснато тяло и китка. Прекалено много мислиш за звука, и за това да се докажеш и това те сковава. Не ми разправяй, че си отвикнал от преди 20г., защото от това не се отвиква ! Отпусни се, научи се и всичко ще е наред. Прави си кефа, не дърпай киртик на бройките и си живей живота !
Пък с тия хора тук съм преживял много неща и ги чувствам като приятели. От много от тях съм научил важни неща и не ме е срам пак да питам ! В тоя риболов цял живот си новобранец ! Шефа е СОМА !!!
Много ми е любопитно как ще ми отговориш, ама МНОГО !
" Джими Хендрикс с кльонка "
Troli Rapala

Troli Rapala
Не ме интерусава вече клъонка толкоз много,не ми се занимава вечер,щото риболова за мене е почивка
затуй предпочитам да са возя в лодката и да ръкоблудствам духовно
а пък каква риба ша са хвани мий през хуя,не търся рекорди
не ,че ако дойдат ша ги отхвърля
ама искам да си почивам Джиминка'докато съм за риба
щото времето отредено от господ изтича между пръстите
И недей си мисли .че ако бях досаден нямаше да ма отсвирят Генерала или Ицака
Някога,когато бях по малък
отиваме на Генералското място с жената(бяхме гаджета тогава)там под дъбчетата,и аз съм се зазяпал в отсрещния бряг
мойта вика ,какво гледаш?
А пък аз отговарям"слушам тишината"
Та така Джиминка,аз не искам да ставам Цар
ако стане ще е случайно
ама туй чувство,което изспитвам ,като съм на вода е несравнимо
пожелавам го и на теб да го изспиташ 

Последно промяна от bai mile1 на Нед Мар 19, 2017 2:01 am, променено общо 1 път.
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
- Jimi Hendrix
- научил се да хвърля
Ми нали и аз туй викам бре !bai mile1 написа:щото риболова за мене е почивказатуй предпочитам да са возя в лодката и да ръкоблудствам духовно
![]()
![]()
а пък каква риба ша са хвани мий през хуя,не търся рекорди
![]()
![]()
не ,че ако дойдат ша ги отхвърля
![]()
![]()
ама искам да си почивам Джиминка'докато съм за риба
![]()
![]()
![]()
щото времето отредено от господ изтича между пръстите
![]()
![]()

Troli Rapala

Troli Rapala

Марк Твен
Марк Твен
Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Според мен си доста навътре в материята-Сом на кльонк и знаеш къде се намираш в обстановката и постановката!Jimi Hendrix написа: В тоя риболов цял живот си новобранец ! Шефа е СОМА !!!Много ми е любопитно как ще ми отговориш, ама МНОГО !

: Намигване: Бай Миле не иска истински да успее,а разчита на луд късмет.Не се учи и не си вярва,което е несериозно отношение и без промяна,не го виждам да свири в Джаза! : Ролка: Някога твоя смъртен враг го каза,че знаеш ама е зор да говориш
Аз нямам претенции и не смятам ,че има какво да уча
освен да се радвам на возенето

Марк Твен
Марк Твен
А бе ви не сте спали снощи ве
Хендрикс,готов си майна
Ей ти на бойлер за катаната
И ябълка за китарата
Долу,кеф ти дребнолист(обикновен)чемшир,кеф ти едролист

Кеф ти и контрабадна маслина

И от цялата раута става става тъз раута

Хендрикс,готов си майна

Долу,кеф ти дребнолист(обикновен)чемшир,кеф ти едролист

Кеф ти и контрабадна маслина

И от цялата раута става става тъз раута

Ена гатанка без срок за отговор:
Кой си фана първия и последен сом на квок 12кила на Тича с този мотор

Ей ся го открих в гаража доката снимах дръвите
Който познае каква марка е го има срещу 100лефа
Кой си фана първия и последен сом на квок 12кила на Тича с този мотор

Ей ся го открих в гаража доката снимах дръвите

Който познае каква марка е го има срещу 100лефа

Последно промяна от yankosan на Нед Мар 19, 2017 11:33 am, променено общо 1 път.
-
- новобранец
Бат Янко, нидей тъй с рогата! Представи си, че още едно време Бат Миле продаваше воблери, внос от чужбина контрабандно, пък ти по тва време все още си си цъкал бобой и уклеи по Тунджата. Спрете са ве хора, с лошо и с подигравки не става. Приема се само развеселяващ дружески шарж.
ПС: Бат Джими, не беше коректен кат са напрай на новобранка, но аз та разконспирирах.
Това което написа за квоковете, ми затвърждава мнението, че си от стара коза яре.
ПС2: Бат Янко, с таз синята Ямаха ли хвана 12-ката бре!? И не беше тоз сом последния, нъл знайш. Последния го фана Пикито на къс Мичел.
ПС: Бат Джими, не беше коректен кат са напрай на новобранка, но аз та разконспирирах.

ПС2: Бат Янко, с таз синята Ямаха ли хвана 12-ката бре!? И не беше тоз сом последния, нъл знайш. Последния го фана Пикито на къс Мичел.

Хубу де,поправих се
То за майтапа,ама верно некой ще се хване
Не е ямаха

Не е ямаха
-
- новобранец
Бат Милю в момента е малко изнервен та го оправдавам и него дет са нацупи. В цял Шумен няма един навит да оди с него на Ивайловградя за пролетни сомове. Аз всъщност съм навит, ма още не мога да си навия на масрафа та са налага да работя на три места. От 3-4 години обикалям по хорските лодки, ама едно е да си капитан, а съвсем друго юнга - а си гъкнал а си изхвърчал през борда. Тъз година ако трябва съм с надуваем дюшек, ама да знам че аз го командвам.
ПС: Аз знам кой е Бат Джимито, ама засега ще си пасувам. Стилът мий много познат от един друг форум с едни много стари теми.
ПС2: Бат Янко, колко пари искаш на туй тюркуазено Тохацу? Давам трицифрена сума, ам ша искам и един квок от твойте бонус . Не съм махнаджия - и на някой чемширяк ша съм доволен, ако не ти са дава маслината.
ПС: Аз знам кой е Бат Джимито, ама засега ще си пасувам. Стилът мий много познат от един друг форум с едни много стари теми.

ПС2: Бат Янко, колко пари искаш на туй тюркуазено Тохацу? Давам трицифрена сума, ам ша искам и един квок от твойте бонус . Не съм махнаджия - и на някой чемширяк ша съм доволен, ако не ти са дава маслината.
- Jimi Hendrix
- научил се да хвърля
Ни ми са обяснявай, ми почвай да търкаш !yankosan написа:Хубу де,поправих сеТо за майтапа,ама верно некой ще се хване
![]()
Не е ямаха

Troli Rapala

Troli Rapala
- Jimi Hendrix
- научил се да хвърля
И аз та разконспирирах, че не си вчерашен !Мартин Райнов написа: ПС: Бат Джими, не беше коректен кат са напрай на новобранка, но аз та разконспирирах.![]()

Troli Rapala

Troli Rapala