Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- jasonsmith
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!
Братчед, мерси за поздравите. Аз не се заяждам с тебе ни най-малко, просто до скоро не те бех засичал у темата, и бях с впечатление че не обикаляш мноо рякатаprodigy666 написа:поздрави на Венци ... поздрави на чиче Велека ... и най - вече на най - големия риболов джасомин .... спирам да се заяждам с вас че и без тва сте бити карти а ми скачате в комбина ... и аз като Марти ще се радвам да се запознаем на ряката и да направим един банкет па кой знае мое си станем дружки![]()

А и все пак е зима, трябва да има неква интрига, че нема кво да се прави по цел ден и без тва..

Все тая де, мерси за инфото, неделята мисля да се пусна надолу ако обърне малко времето да ги почешам скобарете..
Виде ли, на него му увре главата как се оди за риба! Само кажи и че те оборудвам!venci72 написа:напоследък е повече около скарата...организира излети задължително с барбекю...
-
- сериозен играч
кой си ти бе,измислен анонимен потребител...защо мислиш че като си се скрил другите са длъжни да се отнасят нормално с тебе,за да си скрит значи нещо не ти е читава работата...така че продължавай да се криеш и да плюваш ,никой не ти обръща внимани ...аз поне ...аре делегацяпоздрави на Венци ... поздрави на чиче Велека ... и най - вече на най - големия риболов джасомин .... спирам да се заяждам с вас че и без тва сте бити карти а ми скачате в комбина ...
-
- ще става разбирач
То под Покровнишкия се счупиха да се запознават все едно. Всеки замята мрачно и се прави , че това му е първото капо. Тишина и цигари. Чат-пат гъските развалят идилията.
Все по рядко има колегиалност - да се обмени мнение или да се посмее човек. Това не е риболов за мен.
Все по рядко има колегиалност - да се обмени мнение или да се посмее човек. Това не е риболов за мен.
- prodigy666
- разбира нещата
абе венци кви анонимни кви 5 лева .... не съм от тая банда ако така си мислиш.... и друго има лицекнига за тия работи снимки а у приятели .... сам си избирам с кой искам да се познавам и с кои не .... тва че си направаил тая тем и имаш тука некви 5 снимки от време оно кога рибите у струма са били повече от водата ... ебати динозавара .... не си ми приоритет да се познавам с хора като теб .... п.с ти си 1вия от кн дето ми праи лошо впечатление ....
аре со здраве да си ги ловиш ... и аз че си ги лова ... кои как може по колко може ....
колкото до джасомин баце обикалям яко .... летото с скутера минавам по 2-3 пъти през всички места ... знам на секи един бързак и вир кво става ... писал съм доста .....

колкото до джасомин баце обикалям яко .... летото с скутера минавам по 2-3 пъти през всички места ... знам на секи един бързак и вир кво става ... писал съм доста .....
Колеги дайте някакво инфо за Железница - риби, цвят, ниво ..., че мисля да ходя през уикенда. Поздрави!
Tука стана като в джунглата - рано или късно лъвчетата ще скочат на лъваprodigy666 написа:абе венци ....

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
Наско на теб и Кърцата и господин Топсофта ще ви обясним ситуацията като се видиме живот и здраве:Dnaskobo написа:Tука стана като в джунглата - рано или късно лъвчетата ще скочат на лъваprodigy666 написа:абе венци .......
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- ще става разбирач
На Железница преди два дни - нито рибари нито скачащи риби.
- prodigy666
- разбира нещата
точно наско законите на джунглатаnaskobo написа:Tука стана като в джунглата - рано или късно лъвчетата ще скочат на лъваprodigy666 написа:абе венци .......

-
- вече хвърля и на тежко
убу де,ПродигУ,обаче излиза,че не искаш да се познаваш с никой от тук....турни една снимка,се некой може да те разпознае,да обмените два-три лафа по реката,па и да ти потвърди подвизитеprodigy666 написа:.... сам си избирам с кой искам да се познавам и с кои не .....

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
- prodigy666
- разбира нещата
тебе съм те виждал един път обикаляше на тунела само дето бех от другата стана аз ... колегата Калин нема снимки маи ама съм го виждал и него на жп моста на монца .... и бандата на индало .... лафа си с джони само щото е много лудhumfy написа:убу де,ПродигУ,обаче излиза,че не искаш да се познаваш с никой от тук....турни една снимка,се некой може да те разпознае,да обмените два-три лафа по реката,па и да ти потвърди подвизитеprodigy666 написа:.... сам си избирам с кой искам да се познавам и с кои не .....

иначе анонимен анонимен ама доста от вас летото питаха за места .... и лично на теб съм ти казвал едно доста добро незнам дали си помниш и дали си бил

-
- фен клуб-скобар
Епа вие как го подкарахте утре ще искате да сложи снимка и на гаджето си заеби,така у полицията не разпитват:D
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Казах ви дайте да си запиеме на един общ купон и мир 

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- вече хвърля и на тежко
Лично на мен,ако си ми казвал място,ти разрешавам да постнеш тук на масово,цялата кореспонденцияprodigy666 написа:тебе съм те виждал един път обикаляше на тунела само дето бех от другата стана аз ... колегата Калин нема снимки маи ама съм го виждал и него на жп моста на монца .... и бандата на индало .... лафа си с джони само щото е много лудhumfy написа:убу де,ПродигУ,обаче излиза,че не искаш да се познаваш с никой от тук....турни една снимка,се некой може да те разпознае,да обмените два-три лафа по реката,па и да ти потвърди подвизитеprodigy666 написа:.... сам си избирам с кой искам да се познавам и с кои не ........ ако държиш може да ти дам феис бууук да се знаем
иначе анонимен анонимен ама доста от вас летото питаха за места .... и лично на теб съм ти казвал едно доста добро незнам дали си помниш и дали си бил

Проблема обаче е,че нито съм те питал,нито си ми казвал за някакви места

И ето виж,ти си ме видял,обаче аз от де знам кой си? ....значи си бърборан-анонимник

Я кажи, с теленяк ли "работиш",че май се сещам кой си?

Старите