Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Gad975
фен клуб-скобар

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от Gad975 »

rotovaq написа:Някой да има информация за Доганово,дали има пъстърва и какви са условията за риболов на водоема?
Миналата седмица едни приятели са се изръсили 160 кинта - било е гол след гол....обаче на тоя гьол, който си плащаш рибата на кило. На другия където срещу 8лв имаш пет пъстърви, четирима човека са си барали дедовия (те са отишли към 13 часа, преди това не знаят как е)
Рибата винаги е на другия бряг
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Никой ли не е ходил на яз. Искър, мислиме да остеднем (на брега) на Щъркела .
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
vlado mitov
новобранец
новобранец

Мнение от vlado mitov »

Здравеите бях на язовира на 17 и 18 на 17 хванах 2 пастърви и всичко беше наред обаче на 18 с един колега до към 15 часа хванахме съотвтно аз 7 пастърви а колегата 12 другите хора на водоема максимум по 1 просто ги набарахме до там всичко добре кеф и по едно време идва шефа на водоема и представяте ли си какво вика абе вече неви ли малко неудабно и аз му викам от кво а той едва ли не ни каза да си ходиме а ние все пак сме си платили , и му викам а на тебе не ти ли е неудобно като доидеме с приатели и ти остаиме 50 60 100 лв. абе резил мани мани и така нагъл нагъл до безобразие стана си скандал та колеги вие си направете сметка дали да ходите но все пак ако отидете гледаите да не хваштате повече от 2 3 пастърви .
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

vlado mitov написа:Здравеите бях на язовира на 17 и 18 на 17 хванах 2 пастърви и всичко беше наред обаче на 18 с един колега до към 15 часа хванахме съотвтно аз 7 пастърви а колегата 12 другите хора на водоема максимум по 1 просто ги набарахме до там всичко добре кеф и по едно време идва шефа на водоема и представяте ли си какво вика абе вече неви ли малко неудабно и аз му викам от кво а той едва ли не ни каза да си ходиме а ние все пак сме си платили , и му викам а на тебе не ти ли е неудобно като доидеме с приатели и ти остаиме 50 60 100 лв. абе резил мани мани и така нагъл нагъл до безобразие стана си скандал та колеги вие си направете сметка дали да ходите но все пак ако отидете гледаите да не хваштате повече от 2 3 пастърви .
Лелеее...е баси наглите типове.....като платиш а не хванеш нищо,тогава на тях не им е неудобно ама като хванеш повече и се сърдят.Щях само да го попитам дали може да плува и да полети към гьола...изпробвано е и работи много добре :lol:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Това на Доганово ли се случва колега .
А и друго да питам язовира в ляво , какво му е положението в момента рибите там ли са си.
Изображение
mgrozdanov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mgrozdanov »

Този вярно е някакъв доста нагъл тип!
valtodo
новобранец
новобранец

Мнение от valtodo »

Колеги как е на Седмиците Враждебна, дава ли нещо???
Gad975
фен клуб-скобар

Мнение от Gad975 »

Едни приятели са били до сега на Казичене и от сутринта са хванали 1 шаранче и 1 пъстърва 3-ма човека. Било е яко зле, изкарали са се 10-тина пъстърви от към 60 човека на гьола. Вече имаш право да ловиш от 6 сутринта до 8 вечерта.
Рибата винаги е на другия бряг
Аватар
kmap
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kmap »

Днес на Казичене много по-слабо от миналата седмица.Хванаха се 20-ина риби,повечето от които сивени и пастърви,а народ-пълно.Както колегата написа,вече работното им време е от 6 до 20 часа.От сутринта не видях да пускат пастърва от садките,вероятно заради това до обяд повечето хора бяха без хваната риба.
Аватар
Garbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Garbolino »

Днес минах покрай Панчарево да видя как е риболова: 15-16 човека на стената, 2ма майстори хващаха, единия успешен начин беше на 30м+ - бабушки, а другия начин - на 10-15м - уклей

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
mikej
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от mikej »

Вчера прилично слаб риболов на Пачарево- около 10 перки /от който 5,6 по хувави и редица дребни кустурчета /

аз лових на около 30м. от брега, като повечето риби взимаха в пропадането / в поледните 1,5м. от линията / :D
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е
Изображение
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

Аз пък днеска пообиколих Челопечене и околните локви в търсене на щуката, ма така и не я намерих.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Събота много трудни и измъчени риби на Враждебна, не го препоръчвам.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Solo_
новобранец
новобранец

Мнение от Solo_ »

В неделя с едно приятелче отскочихме до платения в Нови хан, от 7 до към 13:30 имаме 1 пъстърва , 1 шарко и 3 маломерни щучки. В общи линии много зле, явно този уикенд рибата си е взела почивка.
itn001
новобранец
новобранец

Мнение от itn001 »

Аз бях на 25 на Казичене 100 човека се борят за 2 риби, хванах 4 слънчака, обикалях навсякъде където беше по свободно, но не става.
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”