Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Миналата седмица едни приятели са се изръсили 160 кинта - било е гол след гол....обаче на тоя гьол, който си плащаш рибата на кило. На другия където срещу 8лв имаш пет пъстърви, четирима човека са си барали дедовия (те са отишли към 13 часа, преди това не знаят как е)rotovaq написа:Някой да има информация за Доганово,дали има пъстърва и какви са условията за риболов на водоема?
Рибата винаги е на другия бряг
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Никой ли не е ходил на яз. Искър, мислиме да остеднем (на брега) на Щъркела .
-
- новобранец
Здравеите бях на язовира на 17 и 18 на 17 хванах 2 пастърви и всичко беше наред обаче на 18 с един колега до към 15 часа хванахме съотвтно аз 7 пастърви а колегата 12 другите хора на водоема максимум по 1 просто ги набарахме до там всичко добре кеф и по едно време идва шефа на водоема и представяте ли си какво вика абе вече неви ли малко неудабно и аз му викам от кво а той едва ли не ни каза да си ходиме а ние все пак сме си платили , и му викам а на тебе не ти ли е неудобно като доидеме с приатели и ти остаиме 50 60 100 лв. абе резил мани мани и така нагъл нагъл до безобразие стана си скандал та колеги вие си направете сметка дали да ходите но все пак ако отидете гледаите да не хваштате повече от 2 3 пастърви .
-
- разбира нещата
Лелеее...е баси наглите типове.....като платиш а не хванеш нищо,тогава на тях не им е неудобно ама като хванеш повече и се сърдят.Щях само да го попитам дали може да плува и да полети към гьола...изпробвано е и работи много добреvlado mitov написа:Здравеите бях на язовира на 17 и 18 на 17 хванах 2 пастърви и всичко беше наред обаче на 18 с един колега до към 15 часа хванахме съотвтно аз 7 пастърви а колегата 12 другите хора на водоема максимум по 1 просто ги набарахме до там всичко добре кеф и по едно време идва шефа на водоема и представяте ли си какво вика абе вече неви ли малко неудабно и аз му викам от кво а той едва ли не ни каза да си ходиме а ние все пак сме си платили , и му викам а на тебе не ти ли е неудобно като доидеме с приатели и ти остаиме 50 60 100 лв. абе резил мани мани и така нагъл нагъл до безобразие стана си скандал та колеги вие си направете сметка дали да ходите но все пак ако отидете гледаите да не хваштате повече от 2 3 пастърви .

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това на Доганово ли се случва колега .
А и друго да питам язовира в ляво , какво му е положението в момента рибите там ли са си.
А и друго да питам язовира в ляво , какво му е положението в момента рибите там ли са си.

-
- научил се да хвърля
Този вярно е някакъв доста нагъл тип!
Колеги как е на Седмиците Враждебна, дава ли нещо???
Едни приятели са били до сега на Казичене и от сутринта са хванали 1 шаранче и 1 пъстърва 3-ма човека. Било е яко зле, изкарали са се 10-тина пъстърви от към 60 човека на гьола. Вече имаш право да ловиш от 6 сутринта до 8 вечерта.
Рибата винаги е на другия бряг
Днес на Казичене много по-слабо от миналата седмица.Хванаха се 20-ина риби,повечето от които сивени и пастърви,а народ-пълно.Както колегата написа,вече работното им време е от 6 до 20 часа.От сутринта не видях да пускат пастърва от садките,вероятно заради това до обяд повечето хора бяха без хваната риба.
- Garbolino
- разбира нещата
Днес минах покрай Панчарево да видя как е риболова: 15-16 човека на стената, 2ма майстори хващаха, единия успешен начин беше на 30м+ - бабушки, а другия начин - на 10-15м - уклей

Вчера прилично слаб риболов на Пачарево- около 10 перки /от който 5,6 по хувави и редица дребни кустурчета /
аз лових на около 30м. от брега, като повечето риби взимаха в пропадането / в поледните 1,5м. от линията /
аз лових на около 30м. от брега, като повечето риби взимаха в пропадането / в поледните 1,5м. от линията /

То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Аз пък днеска пообиколих Челопечене и околните локви в търсене на щуката, ма така и не я намерих.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Събота много трудни и измъчени риби на Враждебна, не го препоръчвам.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
В неделя с едно приятелче отскочихме до платения в Нови хан, от 7 до към 13:30 имаме 1 пъстърва , 1 шарко и 3 маломерни щучки. В общи линии много зле, явно този уикенд рибата си е взела почивка.
Аз бях на 25 на Казичене 100 човека се борят за 2 риби, хванах 4 слънчака, обикалях навсякъде където беше по свободно, но не става.